کارآفرینی

گسترش کارآفرینی در صنعت قهوه

مجله قهوه – مزارع قهوه یک تجارت است؛ درست مثل هر تجارت دیگر، آن‌ها ازنظر درآمد، هزینه، سود و سرمایه‌گذاری عمل می‌کنند. باوجوداین، در سراسر جهان، تولیدکنندگان با قیمت پایین، آفات و بیماری‌ها و بی‌ثباتی درآمد (چون قهوه یک محصول فصلی است) دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ بنابراین چگونه جوامع تولیدکننده قهوه می‌توانند کارآفرینانه تر شوند؟ و چرا این مهم است؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کارآفرینی در جوامع قهوه به ادامه مطلب بروید.

برای مبارزه با این مشکلات، تولیدکنندگان – به‌عنوان صاحبان مشاغل – به‌طور فزاینده‌ای درگیر پروژه‌ها و مشاغل جدید برای بهبود سودآوری و ثبات مزرعه خود هستند.

این ممکن است به معنای کاشت محصولات دیگر برای تضمین درآمد در طول سال یا حتی تنوع بخشیدن به سایر مناطق زنجیره تأمین باشد.

با این کار، تولیدکنندگان می‌توانند امنیت مالی خود را بهبود بخشند، درنتیجه استانداردهای زندگی خود را افزایش دهند و رشد اقتصادی را در جوامع خود رشد دهند.

در چنین شرایط سخت اقتصادی، مسلماً مهم است که تولیدکنندگان چنین کاری را بیش از هر زمان دیگری انجام دهند.

بااین‌حال، هنوز چالش‌های بسیاری وجود دارد که کشاورزان با آن روبرو هستند:

دسترسی به منابع مالی، در دسترس نبودن اطلاعات و مسائل نظارتی تنها چند مورد است.

کارآفرینی در جوامع قهوه

دیکشنری کمبریج، کارآفرینی را به‌عنوان «مهارتی در شروع کار جدید، به‌ویژه هنگامی‌که این شامل دیدن فرصت‌های جدید باشد» تعریف می‌کند.

امروز، ما در چندین پروژه این مهارت را در سراسر مناطق تولیدکننده قهوه در سراسر جهان مشاهده می‌کنیم.

تأثیر مثبت این کارآفرینی اغلب در جامعه دیده می‌شود.

Esperanza Dionisio مدیرکل CAC Pangoa، یک شرکت تعاونی قهوه و کاکائو واقع در Selva مرکزی پرو است.

او می‌گوید که CAC Pangoa روی پروژه‌ای به نام «Centros de Excelencia» کارکرده است.

این هدف برای شناسایی اعضای تعاونی است که به دلیل کیفیت کار خارج از تولید قهوه شناخته شده‌اند.

وی می‌گوید، این ابتکار ابزاری را برای تنوع‌بخشی و درنتیجه افزایش درآمدشان در اختیار این کشاورزان قرار می‌دهد.

تنوع همچنین پایداری کشاورز را تا حدی بهبود می‌بخشد، زیرا آن‌ها می‌توانند کمتر به برداشت فصلی قهوه وابسته شوند.

حمایت از کارآفرینی در جوامع قهوه

مناطق تولیدکننده قهوه معمولاً بسیار روستایی و اغلب فاقد زیرساخت‌های مناسب و قابل‌اعتماد هستند.

علاوه بر این، بسیار دور از شهرهای بزرگ، دستیابی صحیح به اطلاعات یا پشتیبانی مناسب ممکن است چالش‌برانگیز باشد.

این بدان معنی است که راه‌اندازی پروژه‌های جدید اغلب دشوارتر از آن است که در هر جای دیگر باشد.

اما باوجوداین چالش‌ها، بسیاری از جوامع تولیدکننده قهوه فعالانه برای ایجاد انگیزه در کارآفرینی در بین جمعیت خود فعالیت می‌کنند.

آموزش در کارآفرینی جوامع قهوه

برای توسعه یا تقویت هر مهارت، آموزش ضروری است.

اسپرانزا می‌گوید که اول‌ازهمه، آموزش برای قرار دادن نسل‌های جوان در معرض کار در قهوه و اطراف آن مهم است، خواه در مزارع باشند یا نه.

وی می‌گوید امروزه بزرگسالان جوان معمولاً تولید قهوه را با بی‌سود بودن مرتبط می‌دانند.

به‌عنوان‌مثال، اگر کشاورزان جوان شروع به یادگیری حجامت کنند، می‌توانند در مورد کیفیت محصول خود و نحوه بهبود آن اطلاعات کسب کنند. او می‌گوید: «از این طریق، به علایق دیگری ازجمله افتتاح کافی‌شاپ، بهسازی مزرعه یا گشودن آن‌ها برای گردشگری می‌رسید.»

از طرف دیگر، توسعه مهارت‌های تجاری خود برای کشاورزان نیز مهم است. با بهبود دانش خود درزمینهٔ مدیریت مزرعه و امور مالی، آن‌ها می‌توانند بیشتر در تجارت خود سرمایه‌گذاری کرده و تصمیمات مالی بهتری بگیرند.

نقش تعاونی‌ها و سازمان‌ها در کارآفرینی

چه ازنظر تئوری و چه ازنظر عملی، به اشتراک گذاشتن دانش در امر ایجاد کارآفرینی در جوامع قهوه کلیدی است.

اسپرانزا توضیح می‌دهد که این جایی است که تعاونی‌ها و سایر سازمان‌های مشابه نقش مهمی دارند. او می‌گوید: «ما همیشه تعاونی داریم، زیرا در مناطق روستایی هستیم. از طریق آن‌ها، ما می‌توانیم کشاورزان را متحد کنیم و به آن‌ها و خانواده‌های آن‌ها برسیم. در غیر این صورت، کار بسیار دشواری است.»

کارآفرینی چگونه به نفع جامعه وسیع است؟

وقتی مشاغل محلی رونق می‌گیرند، جوامع آن‌ها نیز پیشرفت می‌کنند. اسپرانزا به من می‌گوید مهمترین مزیت کارآفرینی محلی این است که پول در همان مکان باقی بماند، جایی که می‌توان دوباره سرمایه‌گذاری شود.

به‌عنوان‌مثال، اگر یک کشاورز کسب‌وکار خود را رشد دهد و بخواهد در یک ساختمان جدید سرمایه‌گذاری کند، ساخت‌وساز موردنیاز است. این به معنای زیرساخت‌های اضافی، مشاغل جدید و تقویت کلی اقتصادی در جامعه است.

کریس می‌گوید: «انواع مختلفی از اجزا وجود دارد که یک جامعه قهوه برای رشد به آن‌ها نیاز دارد. یک فرصت ساده که من دیده‌ام استفاده از پول حاصل از فروش قهوه برای خرید یک کامیون و راننده تاکسی در خارج فصل است.»

«از این طریق، خانواده‌ها می‌توانند [در طول سال ازنظر اقتصادی پایدارتر باشند]. علاوه بر این، جامعه محلی فرصتی برای حمل‌ونقل راحت‌تری پیدا می‌کند که ممکن است قبلاً نداشته باشند.»

چگونه کارآفرینی از زنجیره تأمین گسترده‌تری پشتیبانی می‌کند؟

گرچه افزایش کارآفرینی رشد را در مناطق تولیدکننده قهوه ایجاد می‌کند، اما برای زنجیره تأمین گسترده‌تر نیز مفید است.

وقتی مشاغل (مشاغل) یک کشاورز سودآورتر می‌شود، آن‌ها فقط قادر به بهبود کیفیت زندگی و ثبات مالی خانواده خود نیستند. آن‌ها همچنین می‌توانند در مزارع خود سرمایه‌گذاری مجدد کنند.

به‌نوبه خود، این سرمایه‌گذاری به کشاورزان اجازه می‌دهد تا کیفیت قهوه خود را افزایش دهند. این قهوه باکیفیت بالاتر ممکن است در سایر نقاط جهان صادر، بوداده و مصرف شود و در هر مرحله ارزش بیشتری پیدا کند.

شکی نیست که وقتی یک کشاورز یا یک شرکت تعاونی عملیات جدیدی را در سیستم کشاورزی خود وارد می‌کند، پیچیده و اغلب چالش‌برانگیز است. بااین‌حال، با سوق دادن کارآفرینی و توانمندسازی تولیدکنندگان برای استفاده بیشتر از فرصت‌های تجاری، می‌توانیم ثبات تولیدکننده را بهبود بخشیم و پایداری را در سراسر زنجیره تأمین افزایش دهیم.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *