Cappuccino کاپوچینو

کاپوچینو Cappuccino

مجله قهوه – کاپوچینو Cappuccino یک نوشیدنی نمادین است، اما کاپوچینو دقیقاً چیست؟ تقریباً در مورد همه نوشیدنی‌ها در یک منوی معمولی کافه بحث‌های زیادی وجود دارد. نسبت کاپوچینو دقیقاً چه باید باشد؟ چه مقدار اسپرسو به چه مقدار شیر؟ و چه مقدار فوم و چه نوع فومی؟ و دقیقاً با سایر نوشیدنی‌های موجود در فهرست چه تفاوتی دارد؟ تعاریف دقیق آن به‌سختی حاصل می‌شود. کاپوچینو احتمالاً نام نوشیدنی‌های زیادی است که در آنجا تفسیر شده است. منصفانه است که بگوییم یک کاپوچینو از لاته قوی‌تر است (قهوه بیشتری به شیر وجود دارد) و مقدار مناسبی از کف را داراست، اگرچه در بسیاری از مغازه‌های تجاری یک کاپوچینو فقط یک لاته است که در برخی تکه‌هایی از شکلاتی به آن اضافه‌شده است.

برخی ادعا می‌کنند که یک کاپوچینو کامل سخت‌ترین نوشیدنی است. ایجاد یک فوم شیر متراکم که ازنظر حجم نیز زیاد باشد تقریباً غیرممکن است. گفته می‌شود که یک کاپوچینوی بی‌نقص، نوشیدنی است که کف آن جدا نمی‌شود، اما فکر می‌کنم این باید اسطوره‌ای باشد چراکه همه فوم‌ها از بالا جدا می‌شوند مگر اینکه بلافاصله آن را بنوشید.

منشأ کاپوچینو همانطور که اغلب ذکر می‌شود به مدل موی راهبان مرتبط نیست. منشأ آن به وین برمی‌گردد و به لباس قهوه‌ای راهبان کاپوچین اشاره دارد که رنگ آن مربوط به استحکام مخلوط قهوه و شیر است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Cappuccino

The cappuccino is an iconic drink, but what exactly is it? There is much debate about nearly all of the drinks on a typical coffee menu. What exactly should the ratio of a cappuccino be: how much espresso to how much milk? And how much foam and what type of foam? And how exactly does it differ from other beverages on the menu? Strict definitions are hard to come by.

The cappuccino is possibly the most widely interpreted drink name out there. It is fair to say that a cappuccino is stronger than a latte (there is more coffee to milk) and has a decent amount of foam, though in a lot of commercial shops a cappuccino is just a latte with some chocolate sprinkles added on top. Beyond this, it is pretty tricky.

Some claim that a perfect cappuccino is the hardest milk drink to master: dense milk foam that is also big on volume is nigh impossible to create. I have been told of the existence of the perfect cappuccino in which the foam does not separate, but this, I think, must be mythical – all foam separates to the top unless you drink it immediately. Saying that, for a while I did try really hard to make that legendary cappuccino.

The origin of the cappuccino is not linked to a monk’s hairstyle, as is often cited. Its origins are instead Viennese and refer to the brown robes of a Capucin monk, with the colour relating to the strength of the coffee-and-milk mix

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *