مجله قهوه – چندین شرکت بزرگ تجارت و برشته سازی قهوه در جهان باهدف کاهش تدریجی استفاده از سموم دفع آفات در تولید قهوه به یک طرح تحقیقاتی پیوستهاند.
این طرح با نام ابتکار تحقیق و توسعه Ecoffee (توسط گروه ECOFFEE ارائه میشود) توسط آژانس پیشگام تحقیقات کشاورزی گرمسیری فرانسه CIRAD با پشتیبانی بنیاد Agropolis صورت میگیرد.
شرکتهای بزرگ بو دادن ایالاتمتحده و اروپا که به این تلاش میپیوندند شامل Illycaffè، Jacobs Douwe Egberts، Lavazza Group، Nestlé، Paulig، Starbucks و Tchibo هستند. سه غول قهوه سبز که به این طرح پیوستند شامل مرکون، اولام و ایکام هستند.
سه موسسه تحقیقاتی کشاورزی که به Ecoffee پیوستند شامل Universidade Federal de Viçosa در برزیل، بنیاد NicaFrance متمرکز در نیکاراگوئه و موسسه علوم کشاورزی و جنگلداری Highlands Western Vietnam هستند.
درمجموع، این سازمانها از هدف بلندمدت جاه طلبانه از بین بردن روش استفاده از سموم دفع آفات – ازجمله علفکشها، قارچکشها و حشرهکشها – در کشاورزی معمول قهوه پشتیبانی میکنند.
CIRAD امروز در اطلاعیه ابتکار عمل گفت: تلاش Ecoffee برای حمایت از محیطزیست، تنوع زیستی و مردم در مزارع قهوه و اطراف آن طراحیشده است.
این گروه خاطرنشان کرد که جدول زمانی در دست ساخت است، اگرچه برنامه گسترده این است که فعالان صنعت و محققان برای ایجاد یک سری مطالعات پایه بهعنوان ممیزی استفاده از سموم دفع آفات در حال حاضر درزمینهٔ تولید قهوه درگیر شوند. انتظار میرود در حال حاضر مطالعات در چهار کشور «نماینده» تولیدکننده قهوه: برزیل، ویتنام، مکزیک و نیکاراگوئه انجام شود.
همچنین یک شبکه بینالمللی از مزارع و محققان برای آزمایش و ارزیابی رویکردهای کشاورزی غیر سموم دفع آفات وجود خواهد داشت. در این سال، CIRAD قصد دارد ضمن ایجاد کارگاههای آموزشی جهت مشارکت متخصصان، با سیستمعاملهای اصلی پایداری درگیر شود و شروع به بررسی راهحلهای فعلی و بالقوه کاهش آفتکشها کند.
منبع: daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
