مجله قهوه – قهوه لاته CAFÉ LATTE از اسپرسو (یکسوم) و شیر بخار (دوسوم) ساختهشده و روی آن حدود یک سانتیمتر کف شیر قرار میگیرد. اینیکی از محبوبترین نوشیدنیهای قهوه است، اما نوشیدنیای است که به لطف استارباکس اغلب بهاشتباه فلت وایت شناخته میشود.
زمان آمادهسازی 5 دقیقه
اسپرسو، شیر بدون چربی، پودر کاکائو
مواد و تجهیزاتی که نیاز دارید:
- اسپرسو (قهوه کاملاً دمکرده)
- شیر 2٪ یا بدون چربی
- پودر کاکائو برای تزیین
- قاشق
- شیشه درب دار
- فنجان قهوه پهن و کمعمق
دستورالعمل تهیه قهوه لاته:
مرحله نخست:
قهوه اسپرسو یا دمکرده خود را تهیه کنید.
مرحله دوم:
شیر را با ریختن آن در یک شیشه کف کرده و ظرف را تا نیمهپر کنید. درب آن را محکم پیچ کنید و ظرف را به مدت 30 تا 60 ثانیه تا جایی که میتوانید تکان دهید.
مرحله سوم:
شیر را به مدت 30 ثانیه با در باز در مایکروویو قرار دهید و اجازه دهید کف تا بالای شیشه بالا برود درحالیکه گرما آن را تثبیت میکند.
مرحله چهارم:
اسپرسو را در یک فنجان پهن و کمعمق ریخته و شیر مایکروویو را با استفاده از یک قاشق بزرگ درون اسپرسو بریزید تا کف آن را نگه دارد تا بتوانید به همان اندازه که دوست دارید کف اضافه کنید.
مرحله پنجم:
بهاندازه دلخواه کف شیر را روی لاته بریزید. قسمت بالایی لاته را با پودر کاکائو تزئین کنید و میل کنید.
CAFÉ LATTE
5 mins
Espresso, Non-fat Milk, Cocoa Powder
Cafe latte is made from espresso (one-third), steam milk (two-thirds), topped with about a centimeter of foam. It’s one of the most popular coffee beverages around, but one that is often mistakenly identified with the flat white thanks to Starbucks.
- Espresso (or strongly brewed coffee)
- 2% or non-fat milk
- Cocoa powder for garnishing
- Spoon
- Jar with lid
- Wide and shallow coffee cup
Instructions:
- Step 1.
Make your espresso or strongly brewed coffee. - Step 2.
Froth the milk by pouring it into a jar, filling the container halfway. Screw the lid on tightly and shake the jar as hard as you can for 30 to 60 seconds. - Step 3.
Microwave the milk uncovered for 30 seconds, allowing the foam to rise to the top of the jar while the heat stabilizes it. - Step 4.
Pour the espresso into a wide, shallow cup, and pour the microwaved milk into the espresso using a large spoon to hold back the foam so you can add as much milk as you like. - Step 5.
Spoon as much milk foam as you prefer onto the latte. Garnish the latte’s top with cocoa powder and you’re good to go!
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.