مجله قهوه – موفقیت قهوه بر اساس خواص خارقالعاده و عطروطعم ترش و عمیق است. متأسفانه، هر سکه دو روی دارد و قهوه اغلب میتواند مشکلات زیادی مانند درد معده ایجاد کند که بهطورکلی، آنها را به اسیدیته قهوه نسبت میدهند؛ اما آیا واقعاً همینطور است؟ اسیدیته به چه معناست؟ آیا میتوانید برای تغییر PH در قهوه خود کاری انجام دهید؟ پاسخ این سؤالات و موارد دیگر در مورد اسیدیته را در زیر خواهید یافت.
اگرچه بسته به موقعیت مکانی، هنگام یادآوری قهوه چیزهای مختلفی در ذهن شما نقش میبندد (بهعنوانمثال، در دنیای غرب، بیشتر مردم به استارباکس فکر میکنند)،
اما چیزی وجود دارد که هیچکس نمیتواند انکار کند و آن چیزی نیست جز تأثیر آن بر جهان.
شما میتوانید بسیاری از شرکتهای ارائهدهنده لوازم جانبی قهوه را مشاهده کنید و حتی میتوانید وبسایتهایی را پیدا کنید که فقط برای نشان دادن بهترین ایدههای طراحی فنجان ایجاد شدهاند.
در ادامه بخش سوم این مقاله را با هم می خوانیم:
دم کردن قهوه
در مورد اسیدیته، دم آوری قهوه یک عامل مهم است. علاوه بر این، روش و موادی که استفاده میکنید ممکن است بر PH قهوه تأثیر بگذارد.
آب
قهوه 94-98٪ آب است، بنابراین کیفیت آن میتواند تفاوت زیادی ایجاد کند. میتوانید انواع آب را به آب سخت و نرم تقسیم کنید.
آب سخت از نظر منیزیم و کلسیم سرشار از مواد معدنی است، درحالیکه آب نرم دارای مقدار کمی مواد معدنی است.
به گفته توماس چندلر، برشته کننده برتر قهوه، زیستشناس مولکولی و شیمیدان، کربنات یک «بافر اسید» است: «هر چه کربنات بیشتر در آب باشد، میزان اسید آن کمتر است. بااینحال، این تنها بافر ترکیب نیست و توانایی کربنات به حضور سایر ترکیبات بستگی دارد.»
از طرف دیگر، آب نرم سرشار از سدیم است که باعث درخشندگی اسیدیته میشود، اما به این معنی نیست که همیشه بهتر است. آب با مقادیر زیاد کلسیم و منیزیم طعمدهندهها و اسیدهای بیشتری را استخراج میکند.
اگر قهوه شما ترش، کسلکننده و بیروح است، اما میدانید به دلیل قهوه یا دم کردن شما نیست،
سعی کنید آب آن را عوض کنید. برای دیدن چگونگی تغییر طعم قهوه از فیلتر یا آب بطری استفاده کنید.
تنظیم دستورالعملها برای رسیدن به اندازه مناسب PH در قهوه
تکنیک ترکیب آب و قهوه چیزی است که باعث ایجاد طعم میشود. مخلوط کردن قهوه و آب منجر به استخراج آن میشود، به معنای انتشار آهسته ترکیبات عطروطعم قهوه از دانههای قهوه به آب است.
روشی که قهوه خود را استخراج میکنید روی شیرینی، تعادل و تلخی قهوه تأثیر میگذارد.
قهوه بیشازحد استخراجشده تلختر از قهوه کم استخراجشده خواهد بود. بسته به اولویت شخصی خود باید تعادل درستی برقرار کنید.
شما فقط باید تکنیکهای مختلف را امتحان و اشتباه کنید تا بفهمید چه چیزی را واقعاً دوست دارید.
اندازه آسیاب قهوه
اگر میخواهید به یک اسیدیته درخشان دست پیدا کنید، ممکن است بخواهید از آسیاب درشت استفاده کنید.
به دلیل مساحت کمتری که دارد، استخراج بسیار کندتر انجام میشود، اما در صورت مصرف زیاد میتواند ترشی ایجاد کند.
بهطور خلاصه، اگر اسیدیته بیشتری میخواهید، باید درشتتر خرد کنید و اگر قهوههای شیرینتر را دوست دارید، از آسیابهای ریزتر استفاده کنید.
دمای آب
میزان استخراج نیز میتواند تحت تأثیر دمای آب مورداستفاده شما باشد.
هرچه آب گرمتر باشد، ترکیبات سریعتر استخراج میشوند. بااینحال، برخی از آنها این کار را در دمای خاص انجام نمیدهند و به همین دلیل است که دمکرده سرد طعم دیگری دارد.
علاوه بر این، به یاد داشته باشید که دما با اندازه آسیاب، زمان تولید و غیره برهم کنش و تأثیر دارند.
کاهش اسیدیته یا PH در قهوه
کسانی که با نسخه ثابتتر ریفلاکس اسید سرو کار دارند، اغلب در تعیین دلیل ناراحتی دچار مشکل میشوند.
اگر قهوه مینوشید، دلیل اصلی ریفلاکس اسید در آن است. حتی دل درد در بعضی مواقع میتواند از یک فنجان نشأت بگیرد مگر اینکه قهوه موجود در فنجان باعث کاهش اسید شود؛ بنابراین بهترین راه برای انجام آن چیست؟
سرد دم
دم کردن به روش سرد بهطور مؤثر اسیدهای موجود در قهوه را خنثی میکند، زیرا از آب سرد بهجای گرم برای استخراج طعم دانهها استفاده میشود.
درنتیجه، حاوی 70٪ اسید کمتری نسبت به قهوه داغ است. تنها نکته منفی این است که شما باید آن را از قبل آماده کنید، زیرا حداقل 12 ساعت باید در آب بماند (اگر چهبهتر است آن را به مدت 24 ساعت بگذارید).
همانطور که مشاهده میکنید برای افرادی که عجله دارند مناسب نیست.
پوستههای تخممرغ
شاید استفاده از پوسته تخممرغ هنگام تهیه قهوه عجیب به نظر برسد، اما این روش درواقع کارساز است. آنها بسیار قلیایی هستند که برای خنثیسازی اسیدی که میخواهید کار میکنند و همچنین میتوانند تلخی را کاهش دهند.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک یا دو تخممرغ بگیرید، آنها را در آب بشویید و بشکنید.
از تخممرغ داخل آن برای تهیه صبحانه استفاده کنید یا آن را برای بعد در یخچال بگذارید و پوستههای خود را بشکنید.
سپس، تخممرغهای خردشده را در قهوه ساز خود قرار داده و طبق معمول دم کنید.
نمک
شما باید نمک را به آسیاب یا فنجان دم کرده اضافه کنید، زیرا میتواند لطافت را اضافه کرده و تلخی را کاهش دهد.
همچنین اگر میخواهید اسید موجود در قهوه را خنثی کنید تا احتمال ریفلاکس مجدد اسید را خنثی کنید، میتواند معجزه کند.
فقط یک مقدار کوچک به فنجان خود اضافه کنید.
سخن پایانی
این چندین روش برای کاهش اسیدیته قهوه میتواند بسیار مفید باشد
و به شما این امکان را میدهد که بدون درد و ناراحتی از فنجان قهوه صبحانه خود لذت ببرید.
منبع: fried coffee
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.