مجله قهوه – کاسکارا که بهعنوان چای گیلاس قهوه نیز شناخته میشود یکی از نوشیدنیهایی است که در سالهای اخیر به صحنه آمده است و در این مدت کم نیز طرفداران خاص خود را دارد.
در این مقاله به این چای که از گیلاس خشکشده قهوه تهیه میشود، میپردازیم.
درحالیکه این نوشیدنی بهآرامی در کافههای سراسر جهان رو به رشد است، یافتن آن هنوز دشوار است.
کاسکارا به زبان اسپانیایی به معنای پوست یا همان پوستهای خشکشده گیلاس قهوه است.
کاسکارا، یا چای گیلاس قهوه
پوستههای دانه قهوه پس از برداشت از مزارع جمع میشوند و سپس قبل از بستهبندی و حمل در آفتاب خشک میشوند.
این پوستهای خشکشده گیلاس قهوه، همانند برگ چای سیاه است و تنها تفاوت اصلی در این است که تکههای گیلاس کمی بزرگتر از یک برگ چای است و ظاهری چرمی و چوبی شکل دارند.
نکته جالب در مورد این فرآیند این است که نهتنها امکان استفاده از پوسته دانه قهوه را به شکلی خلاقانه فراهم میکند، بلکه همچنین سازگار با محیطزیست است.
البته بهطورمعمول این پوستهای دانه قهوه بهعنوان یک محصول بعد از فرایند تهیه قهوه محسوب میشوند که درگذشته بهعنوان زباله دفع میشدند یا بهعنوان کمپوست مورداستفاده قرار میگرفتند اما امروزه از کاسکارا برای تولید نوشیدنی منحصربهفرد، استفاده میشود.
کاسکارا اگرچه از گیاه قهوه تهیه میشود، اما نوشیدنی و طعم و مزه آن مانند قهوه نیست. کاسکارا اغلب با افزودن طعمدهندهها برای شیرین و مزه دار کردن آن استفاده میشود.
کافئین در کاسکارا
کاسکارا جزو نوشیدنیهای کافئین دار محسوب میشود. بر اساس آزمایشهایی که در این خصوص انجامشده است کاسکارا در مواجه با آب تأثیر خود را بر میزان کافئین نوشیدنی نهایی میگذارد.
بااینحال، باکمال تعجب، محققان متوجه شدند که میزان کافئین در این نوشیدنی کمتر از قهوه است.
درحالیکه کاسکارا دقیقاً قهوه نیست، آن را بهعنوان چای هم نمیتوان در نظر گرفت.
ازآنجاکه این نوشیدنی بهجای گیاه چای از جنس قهوه است، نمیتوان آن را بهعنوان یک چای واقعی طبقهبندی کرد.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
