مجله قهوه – «قهوه سبز Green چند ساله است؟» و «چقدر هزینه قهوه سبز پرداخت کردید؟» چند نمونه در صنعت قهوه هستند که در آنها ممکن است با اصطلاح «قهوه سبز» روبرو شوید.
عمدتاً، این اصطلاحی است که در صنعت برای قهوه آسیاب و رُست نشده استفاده میشود و این همان نحوه تجارت قهوه در جهان است، هرچند که ما آن را نمینوشیم.
وقتی قهوه برداشت شد و گیلاس و پوست آن برداشته شد، لوبیای قهوه باقی میماند و این لوبیاها بهطورمعمول دارای رنگ سبز مایل به سبز هستند و بر همین اساس نامگذاری شده است.
نوع قهوه و بهخصوص فرآوری آن میتواند رنگ دقیق لوبیا را تغییر دهد و بسیاری از آنها به رنگ زردتر ظاهر میشوند.
آنچه جالب است این است که ما اغلب در مورد کیفیت قهوه سبز در مقابل کیفیت کباب بحث میکنیم.
به عنوانمثال، میتوانید قهوه سبز عالی بخورید و یا یک قهوه سبز دودی که خیلی خوب بوداده باشد. مدتی طول میکشد تا در چشیدن این تفاوتها مهارت پیدا کنید.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Green
“How old is the green?” and “How much did you pay for the green?” are a couple of industry examples of where you may come across the term “green coffee”.
Mainly, it is a term used in the industry for unroasted coffee, which is how the world trades coffee, though not how we drink it.
When coffee is harvested and the cherry and parchment have been removed, we are left with the raw bean.
These beans typically have a greenish colour, hence the name.
The type of coffee, and especially the processing, can alter the exact hue of the bean, with many appearing more yellowish. What is fascinating is that we often discuss the quality of the green coffee versus the quality of the roast.
You could, for example, have great green coffee that is badly roasted or a dodgy green that is very well roasted.
It takes a little while to become adept at tasting for these differences
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee