Steaming

واژه نامه تحلیلی قهوه: بخارپز کردن شیر Steaming

مجله قهوه – پدیده مدرن کافی‌شاپ که جهان را فتح کرده است در بسیاری از کشورها به همان اندازه که توسط اسپرسو انجام می‌شود توسط شیر بخارپز Steaming رانده می‌شود.

به‌عنوان‌مثال فرهنگ قهوه استرالیایی، بخار شیر را به یک هنر آشپزی تصفیه‌شده رسانده است.

باور کنید، برای تازه‌کارهایی که برای اولین بار به بخار شیر نزدیک می‌شوند، سخت بودن آن نگران‌کننده است.

بخار پرقدرت اولین چیزی است که شما نیاز دارید.

غالباً علاقه‌مندان در خانه، خود را مقصر نتایج بد می‌دانند، درحالی‌که این دستگاه کم‌مصرف آن‌هاست که واقعاً توانایی‌های آن‌ها را نابود می‌کند.

قرار دادن نوک میله بخار درست در زیر سطح شیر سرد و درست در خارج از مرکز؛ محل شروع است.

ایده این است که پس از پایین آوردن کوزه برای افزودن هوا و درنتیجه کف به شیر، «هم خوردن و چرخش» انجام شود.

نکته اصلی این است که هوا را به‌صورت انفجار کوتاه اضافه کنید – چرخش باید ته‌نشینی شیر را متوقف کند.

همه این کارها باید قبل از داغ شدن شیر انجام شود.

هنگامی‌که از 140 درجه فارنهایت (60 درجه سانتی‌گراد) عبور کردید، کیفیت عطروطعم و کف کمرنگ می‌شود.

بخارپز کردن خوب شیر پیش‌نیاز اجرای هنر لاته است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Steaming

The modern coffee shop phenomenon that has conquered the globe is in many countries driven as much by steamed milk as it is by espresso.

Australian coffee culture, for instance, has elevated milk steaming to a refined culinary art.

Believe me, for the beginner approaching the steaming of milk for the first time, it is alarming how difficult it can be.

High-powered steam is the first thing you need; often home enthusiasts blame themselves for bad results when it is their low-powered machine that is really scuppering their abilities.

Placement of the steam wand tip just below the surface of the cold milk and just off centre is the place to start.

The idea is to then get the milk “tumbling” and swirling as you lower the jug to add air and therefore foam to the milk.

The key is to add the air in short bursts – the swirling should stop the milk settling.

All this needs to be done before the milk gets too hot.

Once you get past 140°F (60°C), the quality of flavour and the foam start to fade away.

Steaming milk well is the prerequisite to performing latte art.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *