مجله قهوه – کاستاریکا Costa Rica مدتهاست که به دلیل کیفیت قهوهاش شناختهشده است.
در زمانهای اخیر ، کشور در افزایش ردیابی بسیار خوب عمل کرده است زیرا کشاورزان به سمت داشتن کارخانههای خود و پردازش قطعات خود حرکت میکنند.
بسیاری از کشاورزان همچنین روی پردازش اکتشافی تمرکز کردهاند – پدیده فرآوری عسلی از این کشور نشأت گرفته است.
مناطق متعددی در کاستاریکا در حال رشد است ، که تارارازی شهرت زیادی در تولید قهوههای با امتیاز بالا کسب کرده است.
در قهوه کاستاریکا طیف وسیعی از پروفایلهای عطروطعم وجود دارد ، اگرچه ما اغلب نمونههای سبک ، شیرین و معطر را همراه با نتهای گل و توت و ویژگیهای آجیل سبک مشاهده میکنیم.
منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna
Costa Rica
Costa Rica has long been known for the quality of its coffee.
In recent times, the country has been very good at increasing traceability as individual farmers move towards having their own mills and processing their own lots.
Many farmers have also focused on explorative processing – the phenomenon of honey-processing originated in this country.
There are multiple growing regions in Costa Rica, with Tarrazú garnering much of the reputation for producing high-scoring coffees.
There is a range of flavour profiles within Costa Rican coffee, though we most often see light, sweet, and aromatic examples with floral and berry notes and light nutty characteristics apparent.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
