Mucilage

واژه نامه تحلیلی قهوه: موسیلاژ Mucilage

مجله قهوه – موسیلاژ Mucilage گوشت میوه قهوه است که به پوست اطراف دانه‌های قهوه می‌چسبد.

این موسیلاژ از جهات مختلف بسیار مهم است.

در طول رشد گیلاس روی درخت، این موسیلاژ است که برای محتوای قند اندازه‌گیری می‌شود.

هنگام چیدن گیلاس رسیده از درخت و چشیدن آن، همیشه تعجب‌آور است که میزان شیرینی آن چقدر است.

یک تجربه موردعلاقه من در Finca Los Pirineos در السالوادور اتفاق افتاد، جایی که با گشت‌وگذار در میان گیاهان قهوه، طیف وسیعی از گیلاس‌های رسیده را از برخی از انواع معروف قهوه که در آنجا رشد می‌کنند، چشیدیم.

تفاوت در عطروطعم مخاطی حیرت‌انگیز بود.

در طی روش‌های مختلف پردازش، این موسیقایی است که ما به آن علاقه داریم، اینکه چگونه خشک می‌شود و بر طعم لوبیا تأثیر می‌گذارد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Mucilage

Mucilage is the flesh of the coffee fruit that sticks to the parchment surrounding the coffee beans.

This mucilage is very important in a number of ways.

During the development of the cherry on the tree, it is this mucilage that will be measured for sugar content.

When picking a ripe cherry off the tree and tasting it, it is always surprising to find just how sweet it is.

A favourite experience of mine took place at the Finca Los Pirineos in El Salvador, where, wandering among the coffee plants, we tasted a huge range of ripe cherries from some of the famous coffee varieties grown there.

The differences in the flavour of the mucilage were staggering.

During the various processing methods it is this mucilage we are interested in, how it dries and affects the flavour of the bean.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *