Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) با کیفیت بالا است که دارای اسیدیته نسبتاً کمی اما تا حدودی تیز است.

فنجان دم شده با این قهوه دارای بادی متعادل (احساس دهانی) و طعم‌های شرابی و تند قابل‌توجه است که غالباً با رنگ و بوی گل متمایز می‌شود.

ارزیابی قهوه لیمو Limu

ظریف، بسیار غنی همراه با رایحه گل یاس، چوب صندل، کاکائو برشته، پوست پرتقال است.

اسیدیته ترش شیرین و احساس دهانی صاف و ابریشمی از ویژگی‌های این قهوه است.

مبدأ قهوه عربیکا اتیوپی لیمو منطقه لیمو ووردا، منطقه ارومیا در جنوب اتیوپی است.

قهوه لیمو در جنوب غربی اتیوپی بین ۱۱۰۰ تا ۱۹۰۰ متر از سطح دریا رشد می‌کند. قهوه این منطقه به دلیل فنجان خوب، طعم شیرین، تند / شرابی و بادی متعادل شناخته شده و مورد توجه است.

قهوه لیمو شسته یکی از بهترین قهوه‌های مرتفع اتیوپی محسوب می‌شود و دانه آن اندازه متوسطی دارد، دارای شکل گرد و متمایز و رنگ سبز است.

قهوه عربیکا لیمو یک فنجان بسیار طعم دار با طعم میوه، شکلات و کارامل فراوان فراهم می‌کند.

لیمو در مقایسه با Sidamo و Yirgacheffe که ممکن است گاهی اوقات بسیار شرابی، اسیدی یا میوه‌ای باشند، اغلب قابل اطمینان و سازگارتر است.

به‌عنوان یک قهوه شسته، این دانه یک فنجان تمیز و عطروطعم بسیار کامل همراه با نشانه‌هایی از میوه و یک پایان قوی کاکائویی تیره را به نمایش می‌گذارد.

Limu یک تقویت‌کننده عالی برای قهوه لاته محسوب می‌شود.

پروفایل طعمی قهوه عربیکا اتیوپی لیمو Limu
کافئین 1/08 – 1/12
رایحه گل یاس، چوب صندل، کاکائو برشته و پوست پرتقال
ارتفاع از سطح دریا 1100 تا 1900
عطر و بوی بسیار قوی
جنس قهوه: نیمه خشک

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *