سوپاپ یک‌طرفه

واژه نامه تحلیلی قهوه: سوپاپ یک‌طرفه one-way valve

مجله قهوه – وقتی خودتان را با کیسه قهوه موردعلاقه خود پذیرایی می‌کنید، می‌تواند در یک گستره وسیع از ظروف قرار بگیرد، ساخته‌شده از مواد مختلف، هرکدام با خواص ذخیره‌سازی متفاوت. لوبیای قهوه پس از برشته شدن با آزاد شدن دی‌اکسید کربن و قرار گرفتن در معرض اکسیژن، شروع به تغییر و پیر شدن می‌کند. اکثر کیسه‌های قهوه دارای یک سوپاپ یک‌طرفه one-way valve هستند که اجازه می‌دهد CO2 خارج شود درحالی‌که اجازه ورود اکسیژن نمی‌دهد، درحالی‌که دیگران فقط کیسه‌های کاغذی تاشو هستند.

سبک کیسه‌ای کاغذی ساده است و از زیبایی خاصی برخوردار است، اما به این معنی است که پیر شدن قهوه در آن در مقایسه با کیسه دارای سوپاپ یک‌طرفه بسیار سریع‌تر است.

سوپاپ، البته، باید بخشی از کیسه‌ای باشد که خود مانع اکسیژن (که معمولاً با نوعی آستر فویل به دست می‌آید) را فراهم می‌کند. آسترهای گیاهی در دسترس هستند.

این کیسه‌ها همچنین می‌توانند با نیتروژن شسته شوند تا اکسیژن باقی‌مانده در کیسه را محدود کنند. بسته‌بندی شستشوی ازت، به‌ویژه به‌صورت قوطی‌های آلومینیومی، ماندگاری و طراوت قهوه را به میزان قابل‌توجهی افزایش می‌دهد. این جذابیت دارد زیرا می‌تواند زمان بیشتری برای لذت بردن از قهوه‌ها ازنظر طراوت و عطر داشته باشید.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

سوپاپ یک‌طرفه one-way valve

When you treat yourself to your favourite bag of beans, it can come in a vast array of containers, made from varying materials, each with different storage properties.

Once the beans are roasted they begin to change and age as they release carbon dioxide and are exposed to oxygen.

The majority of coffee bags have a one-way valve that allows the CO2 to leave while not allowing oxygen in, while others are simply top-folded paper bags.

The paper bag style is simple and has a certain aesthetic appeal, but it will mean that the ageing of the coffee is much more rapid compared to the one-way valve bag.

The valve, of course, needs to be part of a bag that itself provides an oxygen barrier (usually achieved with some kind of foil lining).

Plant-based liners are becoming available.

These bags can also be flushed with nitrogen to limit the oxygen left in the bag.

Nitrogen-flushed packaging, especially in the form of aluminum cans, extends the shelf life and freshness of the coffee considerably.

This is alluring as it can give us more time to enjoy coffees when they are at their best in terms of green freshness and roasting.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *