واژه نامه تحلیلی قهوه: ارتفاع Altitude

مجله قهوه – یک قاعده کلی وجود دارد که می‌گوید هرچه ارتفاع Altitude از سطح دریا بالاتر باشد، بهتر است؛ اما باوجوداینکه این یک قانون بزرگ است اما قانونی ثابت نیست؛ مانند بخش‌های مختلف قهوه، ارتفاع کشت قهوه نیز یک امر پیچیده محسوب می‌شود.

گونه‌های ممتاز همانند عربیکا معمولاً در ارتفاعات بالاتر از 3300 فوت (1000 متر) از سطح دریا رشد می‌کنند و تا 8 هزار و 200 فوت (2500 متر) یا بیشتر نیز، قابل رشد هستند؛ اما گونه‌های روبوستا بین سطح دریا و 3 هزار و 300 فوت (1000 متر) رشد می‌کنند.

در ارتفاعات بالاتر به دلیل آب‌وهوای خنک‌تر، گیلاس قهوه دارای دوره رسیدن طولانی‌تری خواهند بود و هم این امر موجب ایجاد یک طعم عالی در قهوه می‌شود. بااین‌حال گیاه قهوه هوای خیلی سرد را نمی‌پسندد و به همین دلیل است که قهوه در مناطق استوایی پرورش می‌یابد. البته باید توجه داشت که کیفیت قهوه در فنجان شما بستگی به عوامل بسیاری همچون خاک، آب‌وهوا، فرآوری، درجه رست و خیلی عوامل دیگر دارد.

درست است که هیچ قهوه شناخته‌شده جهانی زیر 3300 فوت رشد نمی‌کند اما گاهی اوقات یک شرایط خنک‌تر در ارتفاعات پایین نیز می‌تواند نتایج مشابهی همچون ارتفاعات بالاتر از خود نشان دهد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Altitude

The general rule of thumb is the higher the better. But – and it is a big but – this is not a fixed rule. As with everything in coffee, it is a bit more complicated than it seems. The more prized Arabica species is typically grown at altitudes higher than 3,300ft (1,000m) above sea level and can be grown all the way up to 8,200ft (2,500m) or more. The less desirable Robusta crops are grown between sea level and 3,300ft (1,000m).

The idea is that at higher altitudes, the climate is cooler and the cherry has a longer ripening period, developing a superior flavour. However, the plants do not like it too cold either, which is why coffee is grown in the tropics. Cup quality is to do with many other aspects of provenance, such as soil, climate, and processing. It is true that no world-beating coffee is grown below 3,300ft (1,000m). It is also true that the world’s most sought-after and prized coffees are not necessarily the very highest grown. Sometimes a cooler microclimate at lower altitude can mimic a higher altitude and produce similar results.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *