Flavour notes

نت‌های طعم‌دهنده Flavour notes

مجله قهوه – فهرستی از یادداشت‌های عطروطعم توصیفی Flavour notes ، چه برچسب زده شده باشد و چه در طول بحث درباره آن‌ها صحبت شود، می‌تواند کمی ترسناک باشد. اولاً، چشیدن چیزی و اینکه بتوانید آن را به‌صورت تحلیلی توصیف کنید هم دشوار است و هم به تجربه خاصی نیاز دارد. ثانیاً، چیزی به‌عنوان نت‌های عالی وجود ندارد. حتی اگر آن‌ها اغلب به روشی واقعی ارائه شوند، درواقع بسیار ذهنی هستند.

در برخی از عناصر قهوه راحت‌تر می‌توان به‌طور عینی به توافق بر سر آن‌ها رسید، مانند بادی یا تن‌واری، سوزش دهان و سبک کلی. به‌عنوان‌مثال، ما می‌توانیم به‌راحتی بپذیریم که آیا یک قهوه سبک و معطر است یا کاملاً شیرین است. تجربه، مانند سایر رشته‌های مبتنی بر سلیقه، کلید اصلی است. طعم زیاد قهوه و شروع به درک طعم‌های مختلف آن و پیوند کلمات و زبان و همچنین تجربیات طعم‌دهنده باعث افزایش توانایی شما در توجه و توصیف یادداشت‌های طعم‌دهنده می‌شود.

صحبت کردن در مورد عطروطعم، بحث در مورد دیگران و ساختن مرجع؛ بسیار مفید است و همچنین می‌تواند بسیار سرگرم‌کننده و جالب باشد. یک چرخه مخصوص طعم قهوه وجود دارد (که در سال 2016 به روز شد) که زبان این صنعت را برای هر دو طعم منفی و مثبت قهوه بیان می‌کند. یک زبان از پیش تعیین شده برای یک جامعه جهانی بسیار با ارزش است به‌طوری‌که می‌تواند زمینه‌های مشترکی ایجاد کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Flavour notes

A list of descriptive flavour notes, whether on a label or spoken about during a discussion, can be a little bit scary. Firstly, tasting something and being able to describe it analytically is both difficult and requires specific experience.

Secondly, there is no such thing as perfect flavour notes; even though they are often presented in a factual way, they are in reality highly subjective. Certain elements of a coffee are easier to spot objectively and agree on, such as body, mouthfeel, and overall style. We can, for example, quite easily concur whether a coffee is light and aromatic or full-bodied and sweet.

Like all taste-based disciplines, experience is the real key. Tasting lots of coffee and beginning to grasp the range of flavours possible and to link words and language to those flavour experiences will increase your ability to notice and describe flavour notes.

It is really useful to talk about flavour, to discuss it with others and to build reference points, and it can be really fun and interesting as well. There is a speciality coffee flavour wheel (updated in 2016) that outlines the industry language for both negative and positive coffee flavours. A preset language is very valuable for a global community so that it can find common ground

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *