World Barista Championship

واژه نامه تحلیلی قهوه: مسابقات جهانی باریستا World Barista Championship

مجله قهوه – اولین قهرمانی جهانی باریستاWorld Barista Championship  در سال 2000 در مونت‌کارلو برگزار شد. از آن زمان به بعد این مسابقات به قدرت تبدیل شده و به بخشی جدایی‌ناپذیر در جامعه تخصصی قهوه تبدیل شده است.

وقتی برای اولین بار وارد مسابقات باریستا شدم، این مفهوم برای بسیاری از افراد مبهم و عجیب به نظر می‌رسید. بااین‌حال، به‌عنوان نقش باریستا و پیچیدگی قهوه به‌طور گسترده‌ای شناخته شده است، این واکنش قطعاً تغییر کرده و بهتر شده است.

این مسابقه World Barista Championship عمدتاً یک رقابت اسپرسو محور است و در صحنه‌ای با موسیقی متن، گروهی از داوران و یک رقیب در هر «اجرا» برگزار می‌شود.

این رویداد یک پلتفرم چشمگیر را برای به نمایش گذاشتن عناصر مختلف نه‌تنها نقش باریستا بلکه تمام دنیای قهوه به اثبات رسانده است، با روال اصلی تبدیل به نقطه گفتگو در جامعه – فشار دادن کارها به جلو و ایجاد نوآوری و قرار گرفتن در معرض دید.

قالب مسابقه نسبتاً ثابت‌شده است: 15 دقیقه که در آن باریستا باید 12 نوشیدنی بر پایه اسپرسو – 4 اسپرسو، 4 نوشیدنی شیر بخارپز و 4 نوشیدنی با امضا تولید کند.

بااین‌حال، رقابت در حال تکامل است و به نظر می‌رسد تغییر می‌کند تا تحولات مداوم در جهان قهوه را نشان دهد.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

World Barista Championship

The first World Barista Championship took place in the year 2000 in Monte Carlo.

Since then it has gone from strength to strength and become an integral part of the speciality coffee community.

When I first got into barista competitions, the concept seemed obscure and odd to many people.

However, as the role of the barista and the complexity of coffee have become more widely recognized, this reaction has definitely changed, and for the better.

The competition is mainly an espresso-focused competition and takes place on a stage with a soundtrack, a group of judges, and one competitor per “performance”.

The event has proved an impressive platform to showcase various elements of not only the barista role but all of the coffee world, with the top routines becoming the talking point of the community – pushing things forward and channelling innovation and exposure.

Up until the time of writing, the format of the competition has been relatively fixed: 15 minutes in which the barista must produce 12 espresso-based drinks – 4 espressos, 4 steamed-milk drinks, and 4 signature drinks.

However, the competition is undergoing an evolution and looks set to change to reflect the constant developments occurring in the world of coffee.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *