قهوه سنتی ترکیه

قهوه سنتی ترکیه و ویژگی های آن

مجله قهوه –  قهوه سنتی ترکیه به معنای مادربزرگ است که بعد از صبحانه یکی از نوشیدنی‌های شیرین و لذت‌بخش ترکیه محسوب می‌شود.

این به معنی قهوه تیره و غنی است که در یک ظرف سنتی سرو می‌شود که به معنای قرن‌ها تاریخ است؛ بنابراین ممکن است تعجب کنید که چرا می‌خواهیم آن را به‌عنوان یک رویکرد جدید معرفی کنیم.

در این مقاله به دستورالعمل‌های جدیدی می‌پردازیم که غنای قهوه ترک را با نوآوری عصر مدرن ترکیب می‌کند.

ازآنجاکه، شما عاشق قهوه هستید یا باریستایی که سعی در جلب رضایت مصرف‌کنندگان دارید.

این آزمایش هم ترسناک و هم هیجان‌انگیز است؛ و یا طرفدار موج سوم هستید و قهوه دوستان موج سوم بیش از همه در مورد قهوه کنجکاو هستند.

قهوه سنتی ترکیه چیست؟

قهوه ترک یک نوشیدنی فوق‌العاده شیرین، تیره و دارای طعم بسیار قوی است.

شکر درون قهوه پخته می‌شود و عطروطعمی عمیقی از کارامل ایجاد می‌کند که باعث می‌شود یک دنباله چسبنده در گلو شما ایجاد شود.

رسوب‌ها بسیار خوب هستند و معمولاً در قهوه باقی می‌مانند تا در انتها مستقر شود و در گرما عصاره‌گیری شود.

اگر می‌خواهید یاد بگیرید که چگونه آن را به طور منظم درست کنید، ما در اینجا به دستورالعمل آن اشاره می‌کنیم.

دلایل زیادی برای این کار وجود دارد. روش سنتی این فرصت را به شما می‌دهد تا از اوقات فراغت از قهوه بعدازظهر لذت ببرید.

قهوه ترکیه 1.2: ارتقاء

قهوه سنتی ترکیه شیرین و کارامل شده است، اما فقط حدود یک‌سوم فنجان شما درواقع قهوه است. ناامیدکننده، درست است؟

یک‌سوم بالا، اگرچه خوشمزه است، اما اکثراً کف است و یک‌سوم پایین حاوی رسوبات قهوه است.

بااین‌حال، یک مشکل ساده وجود دارد. اجازه دهید قهوه قبل از ریختن حدود 5 دقیقه بنشیند تا قهوه‌ای با رسوب کمتر و فوم ترشح‌شده بیشتر تولید شود؛ و ازآنجایی‌که قهوه ترکی بسیار داغ است، هنوز هم در نوشیدن درجه حرارت بسیار خوبی است.

قهوه ترک اسپانیایی

در آن دسته از نوشیدنی‌هایی که اسپرسو ممکن است تحت‌فشار قرار بگیرد یا کم‌مصرف باشد، قهوه ترک بهترین راه‌حل است. این نوشیدنی اسپانیایی که از فروشندگان قهوه به سبک تایلندی سرقت شده است، بسیار محبوب شد.

ریزش شیر در قهوه سنتی ترکیه

اگر رسیدن به کاراملیزه دشوار است، یا گاهی اوقات برداشتن آن از سطح بالا غیرممکن است، وحشت نکنید زیرا این بهترین چیز بعدی است. در حقیقت، اگر قهوه ترک را کمی تلخ می‌بینید، حتی ممکن است این نسخه را ترجیح دهید.

ریختن کف شیر نرم در بالای قهوه باعث صرفه‌جویی و حفظ تمامیت قهوه شما می‌شود و حتی تلخی قهوه ترک را کاهش می‌دهد.

قهوه ترکی بستی و گردو

وقت آن است که کمی رادیکال شویم! اکنون می‌خواهیم قهوه ترکی را در یک نوشیدنی پیچیده‌تر مخلوط کنیم و از نظر نوشیدنی، منظور استفاده از نوعی دسر است.

هنگام دم کردن قهوه خود سنتی باشید و پس از آماده شدن، آن را روی بستنی در یک لیوان بریزید. با خامه شلاق زده، گرد و کاکائو.

قهوه ترک در این همه سال نه‌تنها تاریک است، بلکه دست‌نخورده باقی‌مانده است و آزمایش‌های اینچنین با آن به نتایج جالب و دلپذیری ختم می‌شود.

دیگر وقت آن رسیده است که این قهوه را با افزودنی‌های مختلف گسترش دهیم.

منبع: perfect daily grind

نوشته Mary A. Grace

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *