دسر قهوه

طرز تهیه چهار دسر قهوه در منزل – 1

مجله قهوه – قرن‌هاست که نوشندگان قهوه برخی از نوشیدنی‌های موردعلاقه خود را با طیف وسیعی از غذاهای مختلف جفت می‌کنند. شاید از همه مهمتر، دسرها، از کیک و کلوچه گرفته تا دونات و بستنی، مدت‌هاست که به عنوان دسر قهوه با یک فنجان قهوه همراه است.

بااین‌حال، با توسعه دنیای آشپزی، قهوه بیش از یک نوشیدنی شناخته‌شده است که می‌توانید در کنار یک دسر از آن لذت ببرید. در عوض، آشپزها به‌عنوان‌مثال، استفاده از آن را به‌عنوان یک ماده سازنده، در تیرامیسو یا آفتابو تشخیص می‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه قهوه می‌تواند دسرها را تکمیل کند، من با دو علاقه‌مند مخصوص قهوه و متخصصان شیرینی‌پزی صحبت کردم. آن‌ها در مورد تهیه دسر با قهوه و نحوه انتخاب یک قهوه برای استفاده و همچنین چهار دستورالعمل عالی دسر سخن گفتیم که در ادامه می‌خوانیم:

استفاده از قهوه در دسرها: یک نمای کلی از دسر قهوه

هندریک پرتوریوس یک آشپز و شیرینی‌پزی برای Simpli Coffee & Bakery، یک زنجیره مخصوص قهوه و دسر است که در لیسبون مستقر است.

هندریک که اصالتاً اهل هایدلبرگ، آفریقای جنوبی است می‌گوید که کار در کنار متخصصان تخصصی قهوه یک تجربه عالی است و این امر پخت‌وپز او را تعالی داده است.

هندریک به من می‌گوید: «قهوه ماده زیبایی برای استفاده در پختن است و من به‌عنوان یک قهوه دوست، از عطروطعم آن بسیار قدردانی می‌کنم.»

هندریک می‌گوید که در تمام دستورالعمل‌های خود، قهوه‌ای که استفاده می‌کند دم‌کرده یا فوری نیست. در عوض، او به من می‌گوید که از قهوه خیلی ریز آسیاب شده استفاده می‌کند که اغلب آن را با بیکینگ‌پودر مخلوط می‌کند.

او می‌گوید: «ممکن است عجیب به نظر برسد، اما عطروطعم آن بسیار طبیعی‌تر است، به‌خصوص با شکلات.»

هندریک توصیه می‌کند از قهوه‌هایی که مشخصات فنجان میوه‌ای یا شکلاتی دارند استفاده کنید، زیرا به گفته وی این قهوه‌ها (به‌خصوص قهوه‌های شکلاتی) دسرها و کیک‌ها را به‌خوبی تکمیل می‌کنند.

آن‌ها همچنین معتقدند که روشنایی، تعادل و اسیدی که می‌توانید در قهوه‌های پانامایی گیشا و اتیوپی از مناطقی مانند Sidamo پیدا کنید، می‌تواند مناسب دستورالعمل‌های دسر باشد، زیرا طعم‌های شیرین را بسیار خوب تکمیل می‌کند.

کافه Le gâteau marbré au café (کیک قهوه مرمر) به عنوان دسر قهوه

هندریک برای این دستورالعمل می‌گوید: «قهوه تازه آسیاب شده رنگ قهوه تیره و زیبایی به شیرینی می‌دهد … هنگام بیرون آوردن این مواد از فر، رایحه قهوه را حس خواهید کرد.»

هندریک برای یک گزینه وگان اضافه می‌کند که شما می‌توانید کره را با کره وگان یا مارگارین و شیر را با شیر بادام یا جو دو سر جایگزین کنید. تخم‌مرغ را با مخلوط 1 قاشق چایخوری جوش‌شیرین و 1 قاشق چایخوری سرکه جایگزین کنید.

عناصر

10 گرم قهوه آسیاب شده (قبل از پخت‌وپز به بیکینگ‌پودر اضافه‌شده)

1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

100 گرم پودر بادام

1 عدد تخم‌مرغ بزرگ

آرد 250 گرمی

کره 200 گرم

180 گرم شکر

100 میلی‌لیتر شیر

10 میلی‌لیتر عصاره وانیل

1 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

روش تهیه

فر خود را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (356 درجه فارنهایت) گرم کنید.

شکر و تخم‌مرغ را با یک لیسک، همزن دستی یا میکسر ایستاده ترکیب کنید. عصاره وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط سبک و نرم شود. کره را ذوب کرده و به‌تدریج درون مخلوط قرار دهید.

آرد را الک کرده و پودر بادام را در کنار پودر بیکینگ قهوه خود اضافه کنید. مواد خشک را به‌آرامی در مخلوط مرطوب جمع کرده و کاملاً ترکیب کنید.

مقدار کمی از مخلوط را برداشته و جداگانه با پودر کاکائو مخلوط کنید. مخلوط کاکائو را به‌آرامی داخل کاسه برگردانید و آن را جمع کنید تا یک اثر «مرمر» ایجاد کند.

مخلوط را در یک ظرف نان ریخته و در دمای 175 درجه سانتی‌گراد (347 درجه فارنهایت) برای 50 تا 60 دقیقه بپزید.

کلوچه‌های شکلاتی موکا

هندریک برای یک گزینه وگان به‌جای این موارد می‌گوید شما می‌توانید کره را با کره وگان یا مارگارین جایگزین کنید. شکلات تلخ را با شکلات وگان جایگزین کنید و تخم‌مرغ‌ها را با مخلوطی از 2 قاشق چایخوری سرکه و 2 قاشق چایخوری جوش‌شیرین جایگزین کنید.

عناصر

30 گرم قهوه آسیاب شده

آرد چاودار 280 گرم

شکلات تیره 250 گرم

225 گرم شکر قهوه‌ای روشن

2 تخم‌مرغ بزرگ

کره بدون نمک 220 گرم

عصاره وانیل 5 میلی‌لیتر

100 گرم قند کاستور

5 گرم جوش‌شیرین

نمک کوشر

روش تهیه

در صورت استفاده از میکسر ایستاده، از ضمیمه پارویی استفاده کنید. اگر با دست مخلوط می‌کنید، از یک قاشق چوبی استفاده کنید.

کره، شکر کاستر و شکر قهوه‌ای را کمی با هم بزنید تا مخلوط نرم شود (این کار با دست حدود 10 دقیقه طول خواهد کشید).

هر بار یک تخم‌مرغ را اضافه کنید، با سرعت متوسط ​​مخلوط کنید و سپس اسانس وانیل را اضافه کنید.

اطمینان حاصل کنید که حداقل دو دقیقه آن را مخلوط کنید، بنابراین در آن ترکیب شده است.

در یک کاسه جداگانه و متوسط ​​، قهوه آسیاب شده، آرد چاودار، بیکربنات سودا، کمی نمک و چیپس شکلات را با هم مخلوط کنید. پس از ترکیب مواد خشک را به‌آرامی درون مخلوط شکر و کره بریزید.

خمیر را به مدت یک شب استراحت دهید، یا در یک ظرف هوای بسته یا محکم در فیلم پلاستیکی بپیچید.

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید (356 درجه فارنهایت) و یک قفسه را در وسط فر قرار دهید.

یک سینی را با کاغذ پخت بچرخانید و خمیر خود را به اندازه 30 گرم اندازه بگیرید.

هر قطعه را به‌صورت گلوله درآورید، سپس آن را روی سینی فر فشار دهید و بین هر قطعه خمیر حداقل 5 سانتی‌متر باقی بماند.

به مدت 15 تا 20 دقیقه آن را بپزید تا کوکی‌ها از لبه‌های آن ترد شوند اما در وسط آن‌ها کمی نرم شوند. بگذارید حدود 10 تا 15 دقیقه خنک شوند، سپس آن‌ها را به یک توری منتقل کنید و لذت ببرید.


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری الف. جلال

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *