Osma Pro

طراحی ویژه Osma Pro برای قهوه کلد برو

مجله قهوه – تیم کوچک مهندسین و طراحان مستقر در کالیفرنیا که سال گذشته سیستم نوآورانه و قابل‌حمل Osma برای قهوه کلد برو و چای را به بازار عرضه کرده است توجهات خود را به یک دستگاه پیشخوان تر از قبل به نام Osma Pro معطوف کرده است.

Osma Pro شکل دستگاه اسپرسو دارد اما عملکرد آن بسیار متفاوت است. با توجه به اصول گردش مجدد مایعات در Osma نسخه اولیه، فناوری اصلی Osma Pro به‌طور واضح‌تری بر اثر میکروسکوپیت ایجاد شده توسط گردش مجدد متمرکز است.

در این حالت، میکرو کاویتاسیون به شکل‌گیری و فروپاشی میکرو حباب‌های CO2 آزادشده توسط قهوه تازه در تماس با آب اشاره دارد. انرژی حاصل از میکروسکوپیتاسیون در هنگام استخراج به سه روش مداوم به قهوه داخل پورتافیلتر Osma Pro اعمال می‌شود.

عملکرد قهوه ساز کلد برو

یکی از این موارد از طریق گردش مجدد مایعات از مخزن درون قهوه است که با هر بار عبور حباب بیشتر از قهوه استخراج می‌شود. دیگری از طریق فشاری است که با شکوفه قهوه به‌تدریج افزایش می‌یابد تا 10 بار قبل از کامل شدن دم، بالا می‌رود. به گفته این شرکت، راه سوم؛ سازگاری است که توسط پمپ تولید می‌شود و از طریق مایع منتقل می‌شود تا به تشکیل میکروبول در داخل بستر قهوه کمک کند.

«دستگاه‌های اسپرسو سنتی از پمپ‌های فشارثابت برای فشار دادن آب گرم به قهوه کاملاً آسیاب و بسته‌بندی‌شده استفاده می‌کنند. گرما و فشار، طعم‌دهنده‌ها و ترکیبات معطر را از قهوه و جریان آب بیرون می‌کشد و از فیلتر پورتافیلتر به‌عنوان اسپرسو خارج می‌شوند.»

«روند کار ما ازاین‌جهت است که ما از گرما استفاده نمی‌کنیم متفاوت است و ما پمپ خود را برای تولید فشار نوسانی طراحی می‌کنیم که تشکیل میکرو حباب‌ها را از CO2 دردانه‌های قهوه تسهیل می‌کند. تشکیل و فروپاشی این حباب‌ها ترکیبات طعم‌دهنده و معطر لوبیا را استخراج می‌کند. این حباب‌ها همچنین به احساس دهان و کرما سرسخت ما کمک می‌کنند.»

ویزگی های Osma Pro

درحالی‌که عملکرد داخلی آن کاملاً متفاوت است، اما Osma Pro ازنظر جسمی شبیه دستگاه اسپرسو سنتی است. دستگاه از پورتافیلترهای استاندارد سازگار با E61 و سبدهای 58 میلی‌متری استفاده می‌کند که در آن‌ها یک بستر قهوه توزیع می‌شود و دقیقاً مانند آن چیزی است که برای اسپرسو استفاده می‌شود.

Osma Pro حداکثر 12 اونس قهوه سرد تولید می‌کند تا حداقل 20 درصد عملکرد استخراج در کمتر از دو دقیقه داشته باشد.

روث در خصوص این دستگاه می‌گوید: «هدف نهایی ما این است که لبه قهوه را به جلو سوق دهیم و به پیشرفته‌ترین افراد در قهوه ابزار جدیدی ارائه دهیم تا حتی بیانگرتر و خلاق‌تر باشند و Osma Pro طرفدار تجسم ناب آن هدف است.»

سرگروه دستگاه از فولاد ضدزنگ ساخته‌شده است و پانل‌های خارجی از آلومینیوم ساخته شده‌اند و پایه آن به‌صورت چوب گردو یا استیل است. میله‌های برنجی سینی قطره‌ای را تشکیل می‌دهند که در آن مخزن انتخاب کاربر قرار می‌گیرد و لوله‌های داخل آن همه سیلیکون درجه غذایی است.

قیمت یک دستگاه از قبل سفارش داده شده در اورگان 695 دلار تعیین شده است. روث گفت که قیمت‌های بالاتر احتمالاً افزایش می‌یابد زیرا ویژگی‌های اضافی برای تولید در مقیاس بزرگتر در دستگاه گنجانده شده است. طبق اعلام این شرکت، برنامه ریزی شده برای اجرای برنامه از محدودیت اولیه، ماه آینده آغاز می‌شود.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *