قهوه در شیلی

صنعت قهوه در شیلی – قسمت نخست

مجله قهوه – در شیلی، مسائل مربوط به مقرون‌به‌صرفه بودن قهوه در شیلی ، در دسترس بودن و عدم آگاهی ازلحاظ تاریخی به معنای مصرف نسبتاً کم قهوه و در سطح کم است.

بااین‌حال، در سال‌های اخیر، همه‌چیز تغییر کرده است. امروزه در کشوری که در طول تاریخ عمدتاً قهوه و چای فوری مصرف می‌کرده است، هر دو کافی‌شاپ و کباب مخصوص در حال رشد هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چرایی این اتفاق، چالش‌هایی که صنعت در شیلی با آن روبرو است و چگونگی رشد بیشتر آن، با برخی از باریستاها، رستری‌ها و سایر متخصصان قهوه صحبت کردم که در ادامه می‌خوانید:

تاریخچه قهوه در شیلی

بین سال‌های 1840 و 1914 تخمین زده می‌شود که حدود 50 هزار انگلیسی به شیلی مهاجرت کرده باشند. آن‌ها تعدادی از آداب‌ورسوم انگلیس را با خود بردند که ازجمله آن‌ها نوشیدن چای بود.

درنتیجه، امروزه شیلی یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان چای در جهان و تا حد زیادی بزرگ‌ترین مصرف‌کننده سرانه چای در آمریکای جنوبی است.

در مقایسه، ارقام ICO مربوط به دهه گذشته نشان می‌دهد که به‌طور متوسط ​​، سرانه مصرف قهوه در شیلی فقط 0.75 کیلوگرم است. این کشور همچنین هرگز به‌طور واقعی قهوه تولید نکرده است، زیرا به‌طورکلی فاقد آب‌وهوا و ارتفاع لازم است.

بااین‌حال، گزارش‌های Euromonitor نشان می‌دهد که مصرف کلی قهوه بین سال‌های 2011 و 2018 به میزان چشمگیری 175 درصد افزایش‌یافته است. علاوه بر این، پیش‌بینی می‌شود که فقط در سال 2020 رشد 40 درصدی قهوه را داشته باشد.

چرا مصرف خاص قهوه کم است؟

بااین‌وجود، علی‌رغم این رشد، قهوه محلول هنوز 98٪ از فروش قهوه در شیلی را تشکیل می‌دهد؛ و فراتر از ترجیحات مصرف‌کنندگان تاریخی برای قهوه و چای فوری، چالش‌های دیگری نیز پیش روی صنعت قهوه ویژه در حال رشد شیلی قرار دارد.

اولین چالش دسترسی است. بیش از 50٪ از تمام کافی‌شاپ‌های شیلی در سانتیاگو واقع شده‌اند و 62٪ کافه‌ها فقط به سه منطقه در سراسر کشور محدود شده‌اند.

Alejandro Inostroza یکی از بنیانگذاران El Café Circular – Artisan Roast Chile در سانتیاگو توضیح می‌دهد که انگیزه کمی برای راه‌اندازی کافه‌ها در خارج از این مناطق وجود دارد، زیرا هزینه‌های شروع کار زیاد است.

وی می‌افزاید: «اگر می‌خواهید قهوه خود را وارد كنید، باید 19 درصد از مالیات را قبل از آن بپردازید، بدون اینكه هنوز چیزی فروخته باشید. سپس شما همچنین باید هزینه حمل‌ونقل، ذخیره‌سازی و گمرک را پرداخت کنید.»

«حتی اگر چندین هزار دلار برای قهوه سبز خود بپردازید، لازم است هزاران دلار دیگر قبل از رسیدن به امکانات خود هزینه کنید؛ و ازآنجاکه بازار محلی کم است، علاقه زیادی به واردات مقادیر کم به شیلی نیست.»

گابریلا Sanhueza رئیس عملیات در Tallercafé، یک کافه در والپارایسو می‌گوید برای در دسترس نگه‌داشتن قهوه، به مصرف‌کنندگان اجازه می‌دهد آنچه را که توانایی پرداخت آن را دارند پرداخت کنند و می‌گوید که این بهترین روش برای معرفی قهوه ویژه به مصرف‌کنندگان است. وی اضافه می‌کند: «[حتی وقتی] مردم قهوه باکیفیت مصرف می‌کنند، یک مصرف‌کننده متوسط ​​هنوز چیز زیادی در مورد آن نمی‌فهمد.»

COVID-19: نیرویی برای تغییر

بسیاری از افراد در صنعت قهوه شیلی احساس می‌کنند Covid-19 با مجبور ساختن کافه‌ها در شناخت بهتر مشتریان و نیازهای آن‌ها، رشد مصرف ویژه را تسریع کنند.

Cristóbal Canales مدیر ارتباط با مشتری در Artisan Roasts می‌گوید قبل از همه‌گیری، شما می‌توانید تصور کنید که افرادی که از کافه شما بازدید می‌کنند اطلاعات کافی در مورد قهوه دارند.

بااین‌حال، امروز این فرآیند متفاوت است. «[اکنون] ما قهوه را به خانه‌های آن‌ها می‌بریم. ما [دریافتیم که] باید اطلاعات و آموزش بیشتری در مورد قهوه ارائه دهیم. ما با هر یک از مشتریان خود تماس گرفته‌ایم تا بدانیم چه چیزی در انتخاب و ترجیح آن‌ها وجود دارد.»

افزایش جهانی مصرف خانگی قهوه در شیلی نیز گسترش‌یافته است. باوجوداین، برخی از معروف‌ترین نوشیدنی‌های کافه‌ای در شیلی (مانند کورتادو و کاپوچینوی شیلی) همیشه نمی‌توانند در خانه تهیه شوند.

گابریلا می‌گوید: «[اکنون]، مردم می‌فهمند که هزینه کردن در دستگاه اسپرسو خانگی ارزش ندارد. آن‌ها شروع به تهیه قهوه فیلتری در خانه کرده‌اند. اگر مجبور نبودیم در خانه بمانیم، شاهد تحول کندتری در مصرف قهوه می‌بودیم.»

منبع: perfect daily grind

نوشته تاتی کالدرون

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *