قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده و مصرف‌کننده را مورد بحث قرار داده است. ازنظر بسیاری، این به معنای کوتاه شدن فاصله بین کشاورز و مصرف‌کننده نهایی است. ابتکارات و ایده‌های بسیاری برای دستیابی به این هدف موردبحث و بررسی قرارگرفته است. در میان آن‌ها مفهوم قهوه بو داده در مبدأ است. علی‌رغم چالش‌های لجستیکی، این مدل غیرمتعارف می‌تواند مزایای خود را برای ذینفعان در سراسر زنجیره تأمین داشته باشد.

بااین‌حال، برای کافی‌شاپ‌ها، به‌طور طبیعی چندین سؤال وجود دارد: چرا باید قهوه‌ای را که در مبدأ بو داده می‌شود، سرو کنید؟ چه مزایایی دارد؟ برای پاسخ به این سؤالات و کسب اطلاعات بیشتر، با سه حرفه‌ای که در بخش قهوه صحبت کردم که در ادامه مقاله بخش دوم آن را با هم می‌خوانیم:

قهوه بو داده در مبدأ در بخش تخصصی قهوه

در بخش تخصصی قهوه، عباراتی مانند «شفاف»، «قابل‌ردیابی»، «اخلاقی» و «پایدار» بیشتر و بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرند. تعداد فزاینده‌ای از برچسب‌ها و گواهینامه‌ها وجود دارد که مصرف‌کنندگان انتظار دارند بر روی کالاهایی که خریداری می‌کنند و با مارک‌هایی که از آن‌ها خریداری می‌کنند، مشاهده کنند.

دبی و چارلی فولکس صاحبان و مدیر قهوه Court Street در آتن، اوهایو می‌گویند: «درحالی‌که تقاضای مصرف‌کننده برای این محصولات در حال افزایش است، دستیابی به گواهینامه‌های صحیح برای تولیدکنندگان سخت است.»

آن‌ها توضیح می‌دهند: «به دست آوردن کلمات کلیدی مانند Fairtrade organic و سایر برچسب‌های علامت تجاری برای [برخی] تولیدکنندگان در مقیاس کوچک سخت است.»

تجارت مستقیم یکی دیگر از مفاهیم کلیدی است که طی چند سال گذشته در قهوه مخصوص موردبحث قرار گرفته است. دقیقاً مانند کباب کردن قهوه در مبدأ، یک فلسفه ساده در هسته آن وجود دارد: «کوتاه کردن زنجیره تأمین برای «اتصال» بیشتر تولیدکننده و مصرف‌کننده.»

ابیگیل توضیح می‌دهد که هرچه رابطه مستقیم‌تر باشد، مصرف‌کننده می‌تواند با تولیدکننده آشناتر شود. او می‌گوید: «شما دقیقاً می‌دانید كه تهیه‌کننده شما كیست.»

درنهایت، ابیگیل خاطرنشان می‌کند که این تولید تقاضای زنجیره تأمین است.

این تغییر چگونه به تولید قهوه کمک می‌کند؟

درحالی‌که کافی‌شاپ‌ها و مشاغل خرده‌فروشی هنگام خرید قهوه‌ای که در مبدأ بو داده شده است، در بازار تمایز پیدا می‌کنند،

اما تأثیر محسوسی بر جوامعی که از آن خرید می‌کنند نیز دارد.

با کوتاه کردن زنجیره تأمین، تعداد بازیگران درگیر در آن را حذف می‌کنید که می‌تواند سودآوری تولیدکنندگان را بهبود بخشد.

کاهش هزینه‌های لجستیکی و عملیاتی در کشورهای تولیدکننده نیز به معنای باقی ماندن ارزش و سود بیشتر در مبدأ است.

ابیگیل توضیح می‌دهد: «کار در یک کشور تولیدکننده، هزینه‌های عملیاتی را کمتر می‌کند و هزینه‌های زندگی و فضای ذخیره‌سازی ارزان‌تر می‌شود.

حمل‌ونقل، امنیت، استفاده از انرژی … همه آن‌ها در مبدأ ارزان‌تر هستند.»

سو برداشت‌ها، طراوت و چالش‌ها

برای بسیاری، تازه بودن بزرگترین مانع کباب قهوه در مبدأ است.

ترکیبات طعم دهنده قهوه بو داده نسبت به قهوه سبز بسیار پایدارتر هستند و بنابراین قرار گرفتن در معرض اکسیژن خطرناک‌تر است.

چارچوب‌های زمانی حمل‌ونقل بین‌المللی می‌تواند این مورد را برای مشتریان بالقوه غیرقابل اجرا یا کمتر جذاب کند.

تجارت در بیشتر موارد برای حمل‌ونقل سریعتر هزینه بالاتری است. بااین‌حال، ابیگیل خاطرنشان می‌کند که همیشه لازم نیست اینگونه باشد.

او می‌گوید: «تا زمانی که ارتباطات لجستیکی خوبی داشته باشید، می‌توانید قیمت‌ها را پایین نگه دارید.

لجستیک [بزرگترین مانع است]، اما ما این را فهمیدیم و می‌توانیم در مورد قیمت‌گذاری خود کاملاً شفاف عمل کنیم.»

در آخر، توجه به این نکته مهم است که دانش در مورد بیشتر جنبه‌های فنی بو دادن و دم قهوه در بسیاری از کشورهای تولیدکننده در حال رشد است.

این یک گام مهم در جهت از بین بردن باورهای غلط در مورد کیفیت پایین قهوه بوداده است.

درحالی‌که این مدل هنوز هم در مراحل اولیه است و صنعت به‌هیچ‌وجه آن را به‌عنوان جریان اصلی قبول نکرده است، ایده تفت دادن قهوه در مبدأ منافع ملموسی دارد.

عمدتاً اخلاقی‌تر، اغلب پایدارتر و زنجیره تأمین را کوتاه می‌کند تا همه را به هم نزدیک کند.

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *