رسترهای قهوه

سازگاری رسترهای قهوه در طول Covid-19

مجله قهوه –اثرات کامل طولانی‌مدت Covid-19 در صنعت قهوه برای مدتی مشخص نخواهد بود. بااین‌حال، باگذشت زمان، ما می‌بینیم که تعداد بیشتری از مشاغل در همه بخش‌ها درهای خود را به‌طور موقت یا دائمی می‌بندند. بیشتر تمرکز در مورد Covid-19 در بخش قهوه بر چگونگی کنار آمدن کافه‌ها و باریستاها بوده است. بااین‌وجود، با کاهش تقاضای بسیاری از مشتریان دائمی آن‌ها، رسترهای قهوه نیز در طول سال 2020 با مشکلاتی روبرو شده‌اند. تعطیلی کافه‌ها به معنای تجارت کمتر برای رسترها است و به‌نوبه خود بر گردش پول در بقیه زنجیره تأمین تأثیر می‌گذارد.

برای بررسی چگونگی سازگاری و تنوع دهی رسترها برای زنده ماندن از دوران بیماری همه‌گیر، با ژولن زهندر و میشل دناوی از Mercon Specialty، عضو گروه قهوه Mercon و همچنین جیل کیلن از قهوه Cloud City صحبت کردیم که در ادامه می‌خوانید:

مسائل و تأثیرات Covid-19

هنگام خرید قهوه، رسترهای قهوه می‌خواهند دانه‌های سبز آن‌ها تا حد ممکن تازه باشد. این به آن‌ها امکان می‌دهد طیف وسیعی از طعم‌دهنده‌هایی را که لوبیا نگهداری می‌کند به مشتریان ارائه دهند.

رسترهای قهوه فروش خود را برای تعیین محل و زمان افزایش تقاضا بررسی خواهند کرد تا اطمینان حاصل کنند که بیش‌ازحد خرید نمی‌کنند (قهوه سبز زیادی طراوت خود را از دست می‌دهد) یا خرید کمتری دارند.

با توجه به این نکته، رسترها معمولاً مقادیر دقیق لوبیا را خریداری می‌کنند تا کیفیت را برای مصرف‌کننده به حداکثر برسانند. بااین‌حال، هنگامی‌که Covid-19 به‌سرعت گسترش یافت و کشورهای جهان در اوایل سال 2020 قفل شدند، رسترهای قهوه با یک مسئله جدی روبرو شدند.

کاهش تقاضا در بازار قهوه

بسیاری از آن‌ها دریافتند که وقتی کافه‌ها و دیگر مشتریان بخش مهمان‌نوازی درهای خود را بستند، قادر به تضمین فروشی نبودند که به آن‌ها اعتماد کرده بودند. بعلاوه، در اولین موج شیوع همه‌گیر تقاضا خیلی سریع کاهش یافت و رسترها وقت نداشتند سفارش‌های قهوه سبز خود را تغییر دهند. درواقع، بسیاری حتی پیش‌ازاین با تأمین‌کنندگان قهوه سبز خود قرارداد فروش را امضا کرده بودند.

میشل دناوی تاجر قهوه در Mercon Specialty در سیاتل، واشنگتن می‌گوید در ابتدای همه‌گیری، كباب كنندگان به‌هیچ‌وجه قادر به استفاده از مقدار قهوه‌ای كه قبلاً خریداری کرده‌اند نیستند، چه رسد به اینكه متعهد به خرید بیشتر شوند.

گفتنی است که این تنها بر روی رسترهای قهوه و کافی‌شاپ‌ها تأثیر نمی‌گذارد. تأثیرات ناگوار بر همه افراد در سراسر زنجیره تأمین تأثیر می‌گذارد. به‌عنوان‌مثال، واردکنندگان قهوه سبز اغلب روابط نزدیک با تولیدکنندگان مبدأ دارند. پول حاصل از فروش قهوه باعث تقویت اقتصاد در مناطق تولیدکننده می‌شود که زیرساخت‌ها، آموزش و بهداشت و درمان را در این مناطق بهبود می‌بخشد.

رسترهای قهوه چگونه متنوع شده‌اند

با کاهش تقاضا و فروش به روشی کاملاً بی‌سابقه، رسترهای قهوه مجبور شدند فراتر از قراردادهای عمده تأمین کالا برای تأمین جریانات درآمد جدید به سر ببرند. حتی امروز، درحالی‌که محدودیت‌ها در بسیاری از مناطق جهان کاهش می‌یابد، هنوز بلاتکلیفی باقی‌مانده است.

جیل کیلن صاحب قهوه Cloud City در سیاتل، واشنگتن می‌گوید که هنگام وضع مقررات همه‌گیری، تجارت وی مانند بسیاری دیگر تحت تأثیر قرار گرفت. «من مجبور شدم یک کار تجاری را که برای ادامه فروش خیلی بزرگ بود، تعطیل کنم. بعلاوه، تجارت کوچکتر من 40 درصد کاهش‌یافته است، زیرا ما اجازه ورود مشتریان به داخل را نداریم.»

برای سازگاری، جیل توضیح می‌دهد که او در زمینه‌هایی که احساس می‌کند تا آنجا که ممکن است به سود این تجارت باشد، تغییرات سریعی ایجاد کرده است. «ما سفارش‌های آنلاین و تلفن همراه را قوی‌تر کرده‌ایم و حضور خود در شبکه‌های اجتماعی را گسترش داده‌ایم. ما همچنین شروع به ارائه اشتراک قهوه کردیم.»

حتی اگر بعضی از بخش‌های تجاری افت چشمگیری در فروش داشته‌اند، جیل می‌گوید نشانه‌هایی از تغییر بازار وجود دارد. او توضیح می‌دهد که درحالی‌که فروش در برخی از زمینه‌های کسب‌وکار او کاهش‌یافته، برخی دیگر رشد کرده‌اند.

به نظر می‌رسد این تغییر در بازار برای ادامه کار وجود داشته باشد. رسترهای قهوه ‌در سراسر دنیا در طول Covid-19 سازگار شدند تا خدمات فروش و اشتراک آنلاین را ارائه دهند. در اوایل سال جاری، گزارش شد که تا پایان مارس 2020، فروش قهوه بسته‌بندی‌شده تا 70 درصد افزایش‌یافته است.

منبع: perfect daily grind

نوشته یوزف مت

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *