مجله قهوه – در کنار این افزایش پرشتاب قهوه یوننان چین، ما همچنین شاهد افزایش کیفیت قهوه کشتشده در چین و همچنین ظهور شیوههای کشاورزی پایدار در چین هستیم.
بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زنجیره تأمین قهوه چینی و درک اینکه چرا تولید قهوه در این کشور در حال بهبود است.
من با کارل سارا و مارک رسپینگر از شرکت Sucafina (یوننان) و همچنین جوی چن از قهوه رودخانه ManLao صحبت کردم که در ادامه بخش سوم را با هم میخوانیم:
آینده برای تولیدکنندگان یوننان
کارل فکر میکند توانایی شگفتانگیز چین برای رشد، انطباق و مقیاسگذاری به معنای وجود تواناییهای زیادی برای قهوه یوننان است.
«شما نگاه میکنید که کشور در 30 سال گذشته از نظر توسعه به چه دستاوردهایی رسیده است و میبینید که آنها پذیرای تغییر هستند.»
باوجود پیشفرضها، جوی خاطرنشان میکند که پایداری یکی دیگر از عوامل مهمی است که تولید قهوه چینی را به جلو سوق میدهد.
او به من میگوید: «هزینههای چین با رشد اقتصادی کشور افزایشیافته است؛ بنابراین تولیدکنندگانی که متمرکز بر روشها و کیفیت کشاورزی پایدار بودهاند تمایل دارند که عملکرد بهتری نسبت به تولیدکنندههایی داشته باشند که تولید آنها با کمترین هزینه حاشیهای متمرکز شده است.»
در همین راستا، دولتهای محلی در یوننان به کشاورزان در بهبود تلاشهای پایداری خود کمک کردهاند. بهعنوانمثال، در سال 2012، نهالهای درخت سایه بهصورت رایگان به تولیدکنندگان Pu’er و Xishuangbanna عرضه شد.
کارل اضافه میکند: «ما همچنین چیزهایی مانند خشککنهای خورشیدی، مدیریت آبیاری، خوشهبندی انواع مختلف و آزمایشهای کنترلشده و تائید شده علمی با قهوهها را مشاهده میکنیم.»
نوآوری برای کیفیت بالاتر
این نوآوری اگر نمایانگر حرکت گسترده به سمت کیفیت بالاتر نباشد، ارزشی ندارد.
مارک اضافه میکند: «بهبود قابلیت ردیابی، افزایش اتوماسیون و تصور مجدد مالی قهوه، همه مواردی است که میتوان با معرفی برخی از سیستمها و فنآوریهای پیشرو Sucafina، به دست آوردهای بالقوه زیادی دست یافت.»
«یکی از اهداف اولیه ما در یوننان پیادهسازی سیستم ردیابی قهوه بلاک چین Farmer Connect است.»
اولین قدم در بهبود زنجیره تأمین قهوه، بهبود دسترسی به اطلاعات خوب برای پشتیبانی از تصمیمگیری است.
«با Farmer Connect، ما نهتنها قابلیت ردیابی برای تفت دهندهها قابلدسترس میکنیم، بلکه دادههای مهم تولید را به کشاورزان و پردازندهها خواهیم داد تا به آنها در بهبود کیفیت، سازگاری و پایداری کمک کنیم.»
پایداری در کیفیت
اما بهطورکلی، برای تولیدکنندگان، این تمرکز فزاینده بر روی رشد قهوه با کیفیت عالی به روشی پایدار، به معنای بهبود دسترسی به بازار است.
همانطور که چین بهعنوان مبدأ شناختهشده و بیشتر مورد جستجو قرار میگیرد، تقاضا نیز افزایش مییابد.
کارل میگوید: «ما در حال استفاده از حجامت کور با قهوه یوننان هستیم و مردم فکر میکنند از پاناما، پرو، برزیل یا روآندا است.»
فرانسیسکو همچنین یادآور میشود، بر اساس آنچه تاکنون دیده است، پیشرفت در کیفیت در آستانه مشاهده است.
او میگوید: «من مطمئن هستم که طی چند سال دیگر میتوانیم قهوههای چین را با امتیاز بالاتر از 86 بچشیم.»
کاملاً واضح است که کیفیت و پایداری قهوه یوننان با سرعتبالا در حال افزایش است.
با ادامه رشد کیفی قهوه چینی، این کشور بهطور طبیعی توجه بیشتری را بهعنوان یک منبع خاص جلب خواهد کرد.
پتانسیل قهوه یوننان برای رشد، با توجه به سرعتی که در سالهای اخیر تولیدشده است، حیرتانگیز است.
منبع: perfect daily grind
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.