قهوه یوننان

زنجیره تأمین قهوه یوننان چین – 2

مجله قهوه – در کنار این افزایش پرشتاب قهوه یوننان چین، ما همچنین شاهد افزایش کیفیت قهوه کشت‌شده در چین و همچنین ظهور شیوه‌های کشاورزی پایدار در چین هستیم.

بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد زنجیره تأمین قهوه چینی و درک اینکه چرا تولید قهوه در این کشور در حال بهبود است.

من با کارل سارا و مارک رسپینگر از شرکت Sucafina (یوننان) و همچنین جوی چن از قهوه رودخانه ManLao صحبت کردم که در ادامه بخش دوم را با هم می‌خوانیم:

تصورات غلط درباره قهوه یوننان چین

به دلیل عدم وجود مدیریت مناسب و کنترل کیفیت، متأسفانه یوننان در تولید قهوه‌های بی‌کیفیت شهرت دارد.

این غالباً برای ایجاد قهوه فوری ارزان استفاده‌شده است تا حدی به این دلیل که شرکت‌های چینی در بخش قهوه فوری بدون تمرکز روی کیفیت، حجم قابل‌توجهی از قهوه خود را از یوننان خریداری می‌کنند.

کارل می‌گوید تصورات غلط جهانی درباره چین باعث تقویت این تصورات از قهوه یوننان می‌شود.

وی می‌گوید: «ذهن شما به شهرهای صنعتی می‌اندیشد و چنین تصوراتی راجع به این کشور دارد، درحالی‌که یوننان یک مکان زیبا، سرسبز و سالم است.»

«تولیدکنندگان بر روی مواد آلی تمرکز دارند. آن‌ها به‌سرعت در حال افزایش آگاهی و تعامل با مسائل زیست‌محیطی هستند.»

«بیشتر کشاورزانی که ما با آن‌ها روبرو می‌شویم، خواه دو هکتار زمین داشته باشند و یا تولیدکننده‌های متوسط ​​و بزرگتر، همه در بهبود کیفیت متمرکز شده‌اند.»

جوی چن رئیس رستری و مدیر قهوه رودخانه ManLao در کانمینگ می‌گوید: «برای مردم مهم است که درک کنند یوننان همان قهوه ده سال پیش نیست.»

«ما به‌عنوان یک رستری مخصوص یوننان، روابط شخصی زیادی با تأمین‌کنندگان یوننان داریم و در حال حاضر بیش از 50٪ قهوه خود را از آن‌ها خریداری می‌کنیم. افزایش کیفیت قهوه یوننان به این معنی است که ما به‌جای استفاده از مخلوط‌ها، به سمت استفاده مداوم از آن در قهوه‌های اصلی خود حرکت کنیم.»

درحالی‌که حدود 30٪ قهوه یوننان در داخل کشور مصرف می‌شود، 70٪ باقیمانده به سراسر جهان صادر می‌شود.

بزرگترین واردکنندگان قهوه

بزرگترین واردکنندگان در اروپا مستقر هستند، اما تقاضای شدید سایر کشورهای آسیایی نیز وجود دارد.

علاوه بر این، باوجود چالش‌های موجود درزمینهٔ تعرفه‌ها، تقاضا در میان خریداران آمریکای شمالی در حال افزایش است.

بعلاوه، در سال‌های اخیر، تمرکز روزافزون داخلی بر قهوه یوننان، به تولیدکنندگان ویژه با قیمت‌های خوب پاداش داده است.

درنتیجه، رستری‌های محلی نیز مستقیماً با تولیدکنندگان همکاری می‌کنند و نشان می‌دهند که آن‌ها روابط مستقیم ممکن را ارزیابی می‌کنند.

در بارسلونا، یکی از رستری‌هایی که قهوه یوننان را خریداری می‌کند، فرانسیسکو گونزالس است. وی از مالکان مشترک قهوه Nomad است. او می‌گوید که اخیراً یک کاتیمور ارگانیک شسته شده را از طریق Sucafina از مزرعه Yirong خریداری کرده است.

فرانسیسکو می‌گوید: «ما به دنبال یک قهوه با بادی خوب و اسیدیته بودیم. جای تعجب بود که بهترین قهوه روی میز از ییرونگ بود.»

او می‌گوید که طعم این قهوه او را به یاد سیب سبز، نیشکر و خرما می‌اندازند و آن را یک قهوه فوق‌العاده شیرین، مرکباتی و متعادل توصیف می‌کند.

وی می‌افزاید که مشتریان Nomad در مورد خرید اولیه قهوه چینی مردد بودند، اما خاطرنشان می‌کند که وی در تلاش است هرگونه باور غلط را از بین ببرد.

«مشتریان پیشرفته‌تر در انتخاب یک قهوه از چین تمایلی ندارند، اما ما سعی می‌کنیم آن‌ها را قانع کنیم. آن‌ها همیشه هنگام چشیدن قهوه در خانه خوشحال می‌شوند.»

کشاورزان قهوه یوننان چگونه کیفیت را بهبود می‌بخشند؟

واضح است که کیفیت به یک مرکز فزاینده برای تولیدکنندگان قهوه یوننان تبدیل شده است.

اما چه اقدامات ویژه‌ای برای بهبود کیفیت قهوه انجام می‌دهند؟

مارک یادآور می‌شود که به‌طور خاص یک منطقه در حال پردازش است.

فرآوری شسته همچنان روش انتخابی در یوننان است، اما او می‌گوید نوآوری در بین تولیدکنندگان وجود دارد.

وی توضیح می‌دهد: «اخیراً، ما شاهد هستیم كه پردازنده‌ها از مخمرها و روش‌های تخمیر بی‌هوازی استفاده می‌کنند كه توانایی تغییر در تجربه قهوه را دارند.»

روش‌های پردازشی تجربی می‌تواند منجر به ایجاد پروفایل‌های جدید طعم و بهبود تمایز بازار برای این تولیدکنندگان شود.

بااین‌حال، این دور شدن از فرآیند شسته شده نیز به دلایل زیست‌محیطی مهم است.

در دسترس بودن آب در برنامه کمیسیون توسعه و اصلاحات یوننان 2010 – 2020 به‌عنوان مسئله احتمالی آینده در بخش قهوه منطقه برجسته شده است.

روش های فرآوری در یوننان چین

علیرغم این واقعیت که روش‌های فرآوری آزمایشی بیشتر در بازارهای مصرف قهوه با فرهنگ‌های خاص قهوه ایجاد می‌شود،

مارک می‌گوید که کشاورزان یوننان همچنین می‌توانند با آزمایش فرآوری محبوبیت بیشتری در بازارهای داخلی پیدا کنند.

مارک به من می‌گوید: «توانایی انتخاب قهوه‌های یوننان تک منشأ در بسیاری از کافه‌های اطراف چین علاقه بسیاری به قهوه‌های آزمایشی را برانگیخته است.»

علاوه بر این، او می‌گوید که برخی از تولیدکنندگان در حال دور شدن از Catimor محبوب به نفع انواع مختلفی هستند که به‌طورمعمول با کیفیت‌تر شناخته می‌شوند.

وی می‌گوید: «برخی از كشاورزان یوننان قبلاً تولید گیشا، تایپیكا، بوربون و كاتورا را آغاز کرده‌اند

و این‌ها به قیمت بالاتری در بازار دست می‌یابند اما مقاومت کمتری در برابر آفات و بیماری‌ها دارند.»

 


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *