بسته‌بندی قهوه

رابطه بسته‌بندی قهوه با عطر قهوه – 2

مجله قهوه – تفت دادن قهوه برای نشان دادن رایحه‌ای غنی و مطلوب، به زمان، تلاش و کاملاً آزمون‌وخطا نیاز دارد. بااین‌حال، پس از رسیدن به آنجا، باید اطمینان حاصل کنید که مصرف‌کنندگان می‌توانند از آن در خانه یا کافه‌ها لذت ببرند. اینجا جایی است که بسته‌بندی قهوه وارد عمل می‌شود. با استفاده از مواد و ویژگی‌های مناسب، می‌توانید رایحه قهوه خود را به‌اندازه کافی حفظ کنید تا مصرف‌کنندگان همان یادداشت‌های مزه‌ای را که روی کیسه لیست می‌کنید، تجربه کنند.

برای درک بیشتر عطر و نحوه محافظت از بسته‌بندی، با یو یوکی، مدیر فروش در قهوه MTPak صحبت کردیم. این چیزی است که ما در خصوص بسته‌بندی قهوه پیدا کردیم.

چگونه بسته‌بندی به حفظ رایحه قهوه کمک می‌کند؟

در سال 1895، توماس رویال اولین کیسه قهوه کاغذی چند لایه را تولید کرد. یو به من می‌گوید که داشتن چندین لایه بخشی اصلی از بسته‌بندی مؤثر است. وی توضیح می‌دهد: «به‌ندرت یک لایه برای محافظت از عطر دانه‌های قهوه بوداده کافی است. برای محافظت در برابر رطوبت، اکسیژن، نور خورشید، گرما و سایر عوامل، شما به مواد مختلفی نیاز دارید.»

Smrke در مطالعه خود اثر آلومینیوم به‌عنوان لایه داخلی بسته‌بندی قهوه را آزمایش کرد. وی کشف کرد که این مؤثرترین سد اکسیژن در مقایسه با پلاستیک، کاغذ و سایر گزینه‌های متخلخل‌تر است. آلومینیوم همچنین در برابر رطوبت قهوه را محافظت می‌کند.

بااین‌حال، لایه‌های بسته‌بندی آلومینیوم می‌تواند گران باشند. بدین ترتیب، آن‌ها اغلب با فیلم‌های متالیزه جایگزین می‌شوند (فیلم‌های پلیمری با لایه نازکی از آلومینیوم پوشانده شده).

یو اضافه می‌کند که هم محققان و هم تولیدکنندگان بسته‌بندی همچنین به دنبال گزینه‌های پایدارتر هستند که بتوان آن‌ها را به‌راحتی تجزیه زیستی یا دوباره در زنجیره تأمین وارد کرد.

کیسه قهوه خود را آب‌بندی کنید

بعدازاینکه بسته‌بندی مناسب را انتخاب کردید، مرحله بعدی پر کردن و مهروموم کردن بسته‌ها است. اگر بسته‌بندی قهوه به‌طور نامناسب مهروموم شده باشد، منجر به اکسیداسیون و درنتیجه نارضایتی مصرف‌کنندگان می‌شود.

عطر زدایی و قهوه

شیر گاززدایی یک‌طرفه یک مفهوم نسبتاً جدید است. در دهه 1960 توسط Goglio، یک شرکت مستقر در میلان، ایتالیا اختراع شد. گاز زدایی جایی است که گازها (یعنی CO2) از دانه‌های بوداده قهوه آزاد می‌شوند. درحالی‌که CO2 موجود در قهوه بوداده، طعم صاف و بیات آن را هنگام دم کشیدن متوقف می‌کند، مصرف بیش‌ازحد آن اثر منفی بر استخراج آن خواهد داشت.

شیرهای گاز زدایی را می‌توان تقریباً بر روی هر سازه کیسه قهوه با فرآیند کاربرد گرم قرار داد که مهروموم بسته‌بندی موجود شما را به خطر نمی‌اندازد. شیرهای گاززدایی معمولاً از پنج قسمت ساخته می‌شوند: درپوش، دیسک الاستیک، لایه چسبناک، صفحه پلی اتیلن و فیلتر کاغذ.

درحالی‌که قهوه به‌طورکلی چند روز پس از برشته شدن گاز زدایی می‌شود، اما این روند مدتی بعد ادامه می‌یابد. هنگامی‌که CO2 در داخل بسته‌بندی شما جمع شده و به دریچه گاززدایی فشار وارد می‌کند، آن را آزاد می‌کند بدون اینکه یکپارچگی قهوه بسته‌بندی شده شما را به خطر بیندازد یا اجازه ورود اکسیژن به داخل آن را بدهد. با این کار ترکیبات معطر بیشتری در قهوه نگهداری می‌شود و باعث می‌شود که طعم‌های پیچیده به‌سرعت کمرنگ نشوند.

بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده چیست؟

استفاده از بسته‌بندی اتمسفر اصلاح‌شده (MAP) روشی برای افزایش ماندگاری مواد غذایی یا نوشیدنی با کنترل تعادل گازها در بسته‌بندی‌های مهروموم شده است.

در قهوه، MAP اکسیژن موجود در بسته‌بندی را حذف یا جایگزین می‌کند تا خطر اکسیداسیون را کاهش دهد و درنهایت مقدار بیشتری از ترکیبات معطر فرار قهوه را حفظ کند.

استفاده از MAP به‌طورکلی قبل از «جايگزين كردن» تركيب طبيعي گازهاي داخل، باعث آب‌بندی خلأ محصول می‌شود.

بسته‌بندی مهروموم شده در خلأ در اوایل قرن 20 اختراع شد. بااین‌حال، درحالی‌که آب‌بندی خلأ به‌تنهایی باعث حفظ ترکیبات عطروطعم فرار موجود در قهوه و جلوگیری از رسیدن اکسیژن به دانه‌ها می‌شود، اما این یک راه‌حل کامل نیست. قهوه هنوز درون کیسه‌ای که در خلأ بسته می‌شود، گازدار خواهد شد که با گسترش بسته‌بندی، می‌تواند منجر به پارگی شود.

گرگرفتگی ازت

یکی از محبوب‌ترین تکنیک‌های MAP گرگرفتگی ازت است که با جایگزینی نیتروژن اکسیژن را «دفع» می‌کند.

این روش احتمال اکسیداسیون، حفظ ترکیبات فرار معطر و مهروموم نگه داشتن آن‌ها در داخل کیسه را کاهش می‌دهد. برخلاف اکسیژن، نیتروژن بر طعم یا رایحه قهوه بوداده تأثیر نخواهد گذاشت. جدای از قهوه، از گرگرفتگی ازت نیز معمولاً برای بسته‌بندی و حفظ چیپس سیب‌زمینی استفاده می‌شود.

یو به من می‌گوید که حتی رستری های کوچکتر نیز می‌توانند با خرید کپسول گاز ازت از این روش استفاده کنند. وی همچنین به تولیدکننده‌هایی که از MAP استفاده می‌کنند برای خرید دستگاه تجزیه‌وتحلیل گاز توصیه می‌کند، زیرا این امر به آن‌ها امکان می‌دهد سطح اکسیژن داخل بسته‌بندی خود را ردیابی و کنترل کنند.

کلام آخر

بااین‌حال، محافظت از رایحه قهوه در برابر عوامل خارجی ازجمله اکسیداسیون، تجمع رطوبت و دما می‌تواند دشوار باشد. مشخصات عطروطعم پیچیده و ظریف همان چیزی است که مصرف‌کنندگان خاص قهوه به دنبال آن می‌گردند. حفظ آن‌ها یکی از عملکردهای اصلی بسته‌بندی خوب قهوه است.

بنابراین، با آگاهی از چگونگی ایجاد ترکیبات معطر و مواردی که باعث از بین رفتن آن‌ها می‌شود، رستوران می‌توانند در مورد بسته‌بندی خودآگاهانه تصمیم بگیرند. کیسه‌های مؤثر قهوه به شما کمک می‌کند تا عطرهایی را که در آزمایشگاه خود تجربه می‌کنید به‌طور یکسان به تولیدکنندگان خانگی و باریستاها برسانید.

منبع: perfect daily grind

نوشته لورا فورنرو

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *