دیجیتالی سازی

دیجیتالی سازی در مزارع قهوه -1

مجله قهوه – دیجیتالی سازی در حال تبدیل‌شدن به یک بخش متمرکز در بخش قهوه است. برای تولیدکنندگان، این به معنای دسترسی آسان‌تر به اطلاعات و ضبط آسان‌تر داده‌ها است که می‌تواند قابلیت ردیابی، کارایی و شفافیت را بهبود بخشد.

یکی از بزرگترین راه‌هایی که مشاهده می‌کنیم این است که تولیدکنندگان مزارع قهوه خود را دیجیتالی می‌کنند و از برنامه‌های تلفن همراه استفاده می‌کنند که توابع مختلفی از ضبط ساده داده تا پشتیبانی زراعی را ارائه می‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه برنامه‌ها و دیجیتالی سازی می‌توانند سودآوری را در مزارع قهوه بهبود بخشد، با ژان اورلوفسکی از Hala Tree Coffees و مایکل جانسون از ECropOrigin صحبت کردم که در ادامه می‌خوانید:

پرورش قهوه به‌عنوان یک کار تجاری

قبل از اینکه ببینیم چگونه فناوری و دیجیتالی سازی می‌تواند از کشاورزان پشتیبانی کند، باید بفهمیم که چرا آن‌ها به آن نیاز دارند.

اول و مهم‌ترین نکته این است که مزرعه قهوه یک تجارت است و درست مثل هر شغل دیگر، کارایی و سودآوری دست‌به‌دست هم می‌دهند.

ژان می‌گوید: «همه‌کسانی که در زنجیره تأمین شرکت می‌کنند صاحب مشاغل هستند؛ و هنگامی‌که شما در تجارت هستید، باید سود کسب کنید.»

وقتی یک مزرعه سودآورتر می‌شود، تولیدکننده پول بیشتری برای تأمین هزینه‌های خانواده خود، سرمایه‌گذاری مجدد در مزرعه و رونق اقتصاد محلی کسب می‌کند.

چگونه دیجیتالی سازی از کشاورزان پشتیبانی می‌کند؟

در Hala Tree، ژان قهوه Kona را پرورش می‌دهد. قهوه Kona نامی است که به گیاهان عربیکا داده می‌شود که منحصراً در دامنه‌های آتشفشان‌ها در مناطق Kona شمالی و جنوبی، هاوایی کشت می‌شوند.

او توضیح می‌دهد: «بیایید از Kona به‌عنوان‌مثال استفاده کنیم. معمولاً متوسط ​​تولید 4000 تا 5000 پوند در هکتار است. اگر به‌طور ناگهانی، یک مزرعه 10 جریب دارید که فقط 2000 پوند تولید می‌کند، می‌توانید ببینید که این‌یک پرچم قرمز است و یک مشکل وجود دارد.»

«بنابراین، آنجاست که می‌توانیم داده‌ها را تجزیه‌وتحلیل کنیم و به کشاورزان کمک کنیم تا عملکرد خود را افزایش دهند. با افزایش عملکرد، کشاورزان قهوه بیشتری برای فروش دارند – به این معنی که سودآوری افزایش می‌یابد.»

مایکل جانسون بنیانگذار و مدیر ارشد همکاری ECropOrigin می‌گوید: «TCCA به تولیدکنندگان اجازه می‌دهد همه‌چیز را در یک مکان ادغام کنند».

«شاید شما می‌خواهید گواهینامه جنگل‌های بارانی را به دست آورید، شاید لازم باشد اسنادی را برای حسابرسان و بازرسان تهیه كنید، شاید شما بخواهید قهوه 100٪ ارگانیك تولید کنید … می‌توانید تمام آن مدارك را از طریق برنامه انجام دهید. این فناوری هوشمند به مشتری این امکان را می‌دهد تا دفتر خود را با کارخانه‌ها و انبارهای خود در زمان واقعی هماهنگ کند.»

وقتی همه این اطلاعات در یک مکان ساده و آسان برای دسترسی متمرکز شوند، تولیدکنندگان قهوه در وقت صرفه‌جویی می‌کنند. سپس می‌توانند بر روی کشاورزی و کسب درآمد بیشتر تمرکز کنند.

پیگیری داده‌ها در دیجیتالی سازی

ژان به من می‌گوید وقتی تولیدکننده‌ای TCCA را تنظیم می‌کند، داده‌های خاصی را برای ردیابی وارد می‌کند. این کار با اطلاعات اولیه مانند اندازه و موقعیت مزرعه آن‌ها شروع می‌شود، اما باگذشت زمان گسترش می‌یابد و تعدادی از مناطق مختلف را پوشش می‌دهد. وی می‌گوید: «به‌عنوان‌مثال، اگر تیم بزرگی دارید، می‌خواهید بدانید كه آن‌ها چه مدت در مزرعه می‌گذرانند.»

«همچنین مهم است که همه چیزهایی را که به مزرعه می‌آورید ردیابی کنید. این به شما این امکان را می‌دهد تا از طریق برقراری ارتباط اگر به دنبال قهوه ارگانیک هستید یا تجارت منصفانه‌ای دارید، به مخاطبان خود کمک کنید، اما همچنین به شما کمک می‌کند تا از پس هزینه‌ها برآیید.»

با استفاده از TCCA، ژان می‌گوید سهام، موجودی و فروش همه بلافاصله ردیابی و تنظیم می‌شوند. «به‌عنوان‌مثال، شما چیزی تولید می‌کنید و موجودی شما [در برنامه] افزایش می‌یابد. این امر به کشاورزان این امکان را می‌دهد تا فروش و همچنین سود و زیان خود را در زمان واقعی ردیابی کنند و به آن‌ها کمک می‌کند تا مزرعه را به‌طور مؤثرتر مدیریت کنند.»

در دیجیتالی سازی با پیگیری موجودی کالا، هزینه‌ها، فروش و سایر زمینه‌های اصلی تولید، تولیدکنندگان دیدگاه جامع‌تری از نحوه کار مزرعه خود پیدا می‌کنند. سپس این امر می‌تواند به آن‌ها کمک کند تا مناطقی را که می‌توان بهره‌وری را بهبود بخشید شناسایی کرده و درنتیجه سودآوری را افزایش دهند.

منبع: perfect daily grind

نوشته ایوان لارانجیرا پتریچ

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *