مجله قهوه – قهوه اسپرسو ترکیبی را میتوان هم بهتنهایی و هم بهعنوان بخشی از نوشیدنی دیگری تهیه و میل کرد. بااینحال، برای تهیه یک اسپرسو که تعادل اسیدی، بادی و شیرینی مطلوبی داشته باشد، باید از یک قهوه مناسب شروع کرد و یا قهوههای مختلف را با هم ترکیب کرد. درحالیکه قهوههای تک خاستگاه برای تهیه قهوههای دمی بسیار مناسباند، اما اغلب فاقد پیچیدگیهای موردنیاز قهوه اسپرسو هستند. به همین دلیل است که برای داشتن یک اسپرسوی خوب و متعادل اغلب از قهوههای ترکیبی استفاده میشود.
ساختن یک ترکیب مناسب اسپرسو در ابتدا نیاز به درک و شناخت دانه قهوه، نوع و سطح رُست و پروفایلهای طعمی انواع قهوه است.
چرا قهوههای ترکیبی درست میشوند؟
درگذشته، رُسترها برای مخفی کردن مقادیر کمی قهوه بوداده یا کم کیفیت، قهوههای مختلف را با هم مخلوط میکردند، یا از این قهوهها برای بزرگتر کردن حجم مخلوطها استفاده میکردند.
با گذشت زمان، ترکیبسازی قهوه برای ایجاد یک امضای منحصربهفرد، محبوب شد و همچنین برای افرادی که میخواستند یک طعم خاص را در طول سال و به مدت طولانی حفظ کنند، بدون محدودیت در استفاده از یک منبع، بسیار مناسب بود.
بسیاری از افراد از یک قهوه تک خاستگاه برای تهیه اسپرسو استفاده میکنند، اما این کار میتواند منجر به یک پروفایل طعمی نامتعادل شود.
به همین دلیل افرادی که مایل به استفاده و نوشیدن یک اسپرسوی متعادل رو به استفاده از قهوههای ترکیبی با منشأهای مجزا میکنند.
تأمین نیاز مشتریان با قهوههای ترکیبی
اسپرسو بههیچوجه نوشیدنی جدیدی نیست، اما محبوبیت آن در سالهای اخیر افزایش یافته است.
پیشبینی میشود که بازار بینالمللی اسپرسو تا سال 2023 به 7 درصد رشد در سال برسد.
ایجاد اسپرسو ترکیبی به رُسترها اجازه میدهد تا نیازهای این گروه مصرفکننده را برآورده سازند.
دیوید کوبلی قهرمان رُست 2020 ایتالیا میگوید که درحالیکه بسیاری از قهوههای تک خاستگاه بهصورت فصلی تغییر میکنند، ترکیبها اجازه میدهند تا رُسترها بتوانند در یک دوره طولانیتر همان مشخصات را حفظ کنند.
قهوههای ترکیبی قوام، عمق عطروطعم و توانایی برش دادن شیر را فراهم میکنند … با ترکیب قهوههای مختلف، ما میتوانیم یک قهوه تمام عیار و قابلاطمینان را به مشتریان خود ارائه دهیم.
خصوصیات قهوه اسپرسو ترکیبی
انواع و نسبتهای قهوهای که یک رُستر در قهوههای ترکیبی استفاده میکند به چندین چیز بستگی دارد که شامل مواردی همچون سلیقه مشتریان، آنچه کافیشاپها بهطورمعمول ارائه میدهد و دسترسی به نوع قهوه، میشود. به همین دلیل، هیچ دو ترکیب اسپرسو یکسان نیستند.
استفاده از چند نوع قهوه مجرا و ترکیب آنها با یکدیگر، این امکان را به خود میدهید که در هنگام در دسترس نبود یک نوع از قهوه آن را بدون تغییر در پروفایل طعمی خود جایگزین کنید.
نکات رُست در قهوههای ترکیبی
هیچ بهترین روشی برای رُست کردن قهوه برای اسپرسو وجود ندارد، زیرا این بستگی به این دارد که شما از چه قهوهای استفاده میکنید، چه مقدار از آنها را استفاده میکنید و کدام نمایه موردنظر را انتخاب میکنید.
تنظیم دقیق قهوه ترکیبی و رسیدن به یک امضای منحصربهفرد نیاز به آزمونوخطا دارد و بهمحض رسیدن به ترکیب دلخواه، قادر خواهید بود که بهسرعت و راحتی آن را تکرار کنید.
یک رُست سبک میتواند اسیدیته و پیچیدگی ترکیب اسپرسو را برجسته کند اما این ممکن است برای نوشیدنیهای حاوی شیر مناسب نباشد، زیرا ممکن است کیفیت ظریف قهوه از بین برود.
قهوه بوداده شده برای استفاده در قهوههای ترکیبی نیاز به افزایش حلالیت و بهطورکلی مدتزمان طولانیتر رُست احتیاج دارد. همچنین باید طولانیتر توسعه یابند تا زمان استخراج مخلوط کوتاهتر شود.
منبع: Perfect Daily Grind
نوشته جانیس چینا کننیا
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine
اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news
آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee
آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee
آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting
آشنایی با برندهای قهوه coffee brands
آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee
آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing
آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe
آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary
آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه
آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary
آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee
آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories
آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder
باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista
مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید
آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee
آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee
آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee
با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید
آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee
آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee
آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee
آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee
آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee
کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine
آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee
آشنایی با قهوه ترک turkish coffee
آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press
آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress
آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60
آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee
آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee
آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex
آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot
آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee
آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee
آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee
آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee