قهوه ی دالگونا

دستورالعمل های برای تهیه قهوه ی دالگونا

مجله قهوه – اگر روزانه در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنید، احتمالاً نام نوشیدنی کره‌ای معروف به قهوه ی دالگونا را شنیده‌اید. در دستورالعمل کلاسیک، این نوشیدنی تنها از چهار ماده تشکیل‌شده است و با افزودن یک پایه دیگر به تغییرات هیجان‌انگیزی می‌رسید. در ادامه این مقاله با روش کلاسیک تهیه قهوه دالگونا و 4 روش هیجان‌انگیز دیگر آشنا خواهید شد.

روش کلاسیک تهیه قهوه ی دالگونا

دستور قهوه کلاسیک دالگونا بسیار ساده است، تنها کافی است قسمت‌های مساوی قهوه فوری، شکر سفید و آب گرم را با هم ترکیب کرده و آن را تا زمانی که کف غلیظی تشکیل شود، هم بزنید. یک همزن دستی برقی در این مرحله باعث صرفه‌جویی در وقت و تلاش می‌شود، اما با یک هم زن ساده هم این کار ممکن است. کف قهوه شیرین شده خود را به‌آرامی روی یک لیوان شیر گرم شده ریخته و از آن لذت ببرید.

موچاکینو

برای دوستداران شکلات، این دستورالعمل بسیار هیجان‌انگیز خواهد بود. مخلوط قهوه درست شده را درست همان‌طور که برای دالگونا کلاسیک انجام دادید آماده کنید. بعد از آماده شدن، یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو را قبل از ریختن آن روی شیر گرم کنید. برای علاقه‌مندان واقعی شکلات، حتی می‌توانید به‌جای شیر معمولی از شیر شکلات استفاده کنید.

قهوه ی دالگونا یخی

هیچ چیز بهتر از قهوه سرد در یک روز گرم تابستان نیست، به‌جز یک قهوه دالگونای یخی.

برای تهیه این نوشیدنی پرطراوت، قهوه فوری، شکر و آب گرم را همان‌طور که برای دستور کلاسیک گفته شد آماده کنید؛ اما به‌جای اینکه آن را به شیر گرم اضافه کنید، آن را روی یک لیوان شیر سرد و یخ‌های ریخته شده در لیوانتان، بریزید و با ریختن مقداری پودر کاکائو یا دارچین سرو کنید.

ماتچا قهوه ی دالگونا

ماتچا نوعی چای سبز است که تقریباً به‌اندازه دالگونا مرسوم و مد روز است و حتی مزایای سلامتی عالی برای انسان دارد.

برای این دستورالعمل، قبل از افزودن پودر کاکائو، با خامه سنگین، شکر و کمی عصاره وانیل شروع کنید. مراقب باشید بیش‌ازحد آن را هم نزنید، در پایان به یک ترکیب کره‌ای خواهید رسید. ترکیب هم زده ماتچا را روی یک لیوان شیر سرد قرار دهید و از این نسخه بدون قهوه لذت ببرید.

شیر طلایی قهوه ی دالگونا

شیر طلایی نوشیدنی سنتی هند است که شیر را با زردچوبه ترکیب می‌کنند و به رنگ طلایی است و با سایر ادویه‌ها مانند دارچین و زنجبیل آماده می‌شود.

برای این دستورالعمل بدون کافئین دالگونا، سفیده تخم‌مرغ، شکر، ادویه و مقدار کمی فلفل سیاه را در یک دیگ بخار مخلوط و آن را صاف کنید تا کف غلیظ حاصل شود. کف را روی یک لیوان شیر سرد بریزید. در اینجا عطروطعم شیر نارگیل به‌خوبی حس می‌شود.

منابع:

https://www.vice.com/

https://time.com

www.healthline.com

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

چشیدن اسپرسو

راهنمای چشیدن اسپرسو – 2

مجله قهوه – اسپرسو نوعی نوشیدنی غلیظ با بیش از یک قرن میراث در بخش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *