مجله قهوه – در سال 1600 قهوه راه خود را به اروپا باز کرد، ابتدا از طریق بندر ونیز، ایتالیا و باز از طریق دریا سفر کرد و سفر کرد و سفرهای دیگری نیز انجام داد. در روزهای قبل پست FedEx، مردم مشتاقانه منتظر حملونقل جدید با شکل نه چندان عالی برخی از موارد بودند و در این هنگام قهوه موسمی خارج از این وضعیت غیرمترقبه متولد شد.
دانههای قهوه، در کشتیهای بزرگ قایقرانی چوبی، مسیر خود را از طریق دریا در پیش گرفتند که میتواند تا 6 ماه طول بکشد تا از هند و سایر مناطق رشد قهوه گرمسیری به اروپا برسد.
در قسمت زیرین این بستههای چوبی، شرایط تاریک، مرطوب و نرم میتوانست قهوه را قبل از رسیدن به بندر اروپا، مرطوب و حتی کپکزده کند.
ازآنجاکه قهوه فقط در مناطق گرمسیری رشد میکند، این افراد سرنخ خاصی پیدا نکردند که طعم قهوه تازه و تمیز چیست. آنها از قهوه همانطور که بود استقبال کردند و از تفاوت دیگری خبر نداشتند.
دانه قهوه موسمی در کشتی حبوبات رطوبت خود را از دست میدادند و متورم میشدند و رنگ آنها به رنگ زرد کمرنگ تغییر میدهند (در این شرایط دانههای قهوه تازه و غیرقابل شستشو سبز میشوند) و با تأثیر بسیار خوبی بر روی طعم، بیشتر اسیدیته خود را از دست میدادند.
این قهوه با طعم بینظیر خاکی، همراه با اسیدیته کم، بهسرعت به نوشیدنی ارجح تبدیل شد.
تولید قهوه موسمی در هند
با بهبود روشهای حملونقل و کشتیها، طعم قهوه تغییر کرد. دیگر دانههای قهوه تحت این شرایط نبودند. قهوه تازه، در حال حاضر طعم روشنتر، تندتر، اسیدیتر و خاکی کمتری داشت.
آنها گفتند: «چه اتفاقی برای قهوه ما افتاد؟» همه روشهای عالی و جدید حملونقل که لوازم خوب را حفظ کردند بهجای بهبود، مشکلی ایجاد کردند.
مردم ناراحت بودند و دوباره میخواستند قهوهای را که عاشقشان شده بود دوباره بخواهند. طعم اصلی این قهوه از بین رفته بود، اما نه برای همیشه.
در هند اکنون یک فرایند مشترک به نام قهوه موسمی وجود دارد که این طعم را دوباره تولید میکند. پس از شستشوی دانههای قهوه، بهجای فرآیند خشک شدن معمولی، در فصل مونسون (بادهای موسمی) روی کف انبار پخش میشوند.
آنها بهطور مستقیم باران نمیخورند، اما در عوض، رطوبت ناشی از هوای مرطوب را که میبینند، خیس میشوند.
این روند میتواند تا 16 هفته طول بکشد، با استفاده مجدد از سفر طولانی و مرطوب، طعم قهوه موسمی همانند قبل میشود.
منبع: I need coffee
نوشته استفانی اسپنسر
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
