تاریخچه رُست

تاریخچه رُست قهوه

مجله قهوه – با دیدن بز، پرندگان و سایر حیوانات که با خوردن میوه قهوه انرژی فوق‌العاده‌ای دریافت کردند، در این یادداشت به تاریخچه رُست قهوه می پردازیم.

هنگامی‌که برای نخستین بار قهوه کشف شد، اعتقاد بر این بود که همانند انواع توت‌ها، آن را مستقیماً از روی گیاه باید خورد.

نخستین نفر به این نتیجه رسید که می‌توان میوه گیاه قهوه را خورد اما این میوه بسیار تلخ و ناخوشایند بود؛ بنابراین او تصمیم گرفت تا لوبیای قهوه را بپزد تا بررسی کند که آیا تلخی آن با پخته شدن از بین می‌رود یا خیر؟

با انجام این کار، آن مرد به اولین رستر قهوه تبدیل شد.

اما مشکل دیگر پختن لوبیا این بود که لوبیای حاصل‌شده سخت و ناخوشایند بود؛ بنابراین او لوبیا را در آب جوشانده تا آن‌ها را نرم کند.

درنتیجه، این مرد با یک مایع قهوه‌ای معطر مواجه شد که بعداً به‌عنوان یک داروی معجزه‌آسا شناخته شد.

داستان‌های دیگری در مورد چگونگی شروع پخت قهوه وجود دارد؛ اما تاریخ اثبات‌شده نشان می‌دهد که اولین لوازم شناخته‌شده برای بو دادن دانه‌های قهوه دایره و نازک بوده و اغلب از چینی ساخته‌شده و در قرن 15 میلادی در پارس بزرگ و امپراتوری عثمانی مورداستفاده قرار می‌گرفت.

قابلمه‌ها را با دستگیره‌های بلند درست کرده بودند تا بتوان به‌راحتی برای گرم کردن قهوه روی ذغال سنگ گرم، قرار گیرد.

تاریخچه رُست

دوران قبل از قرن نوزدهم در تاریخچه رُست

در این دوره، اروپا و ایالات‌متحده شاهد هجوم اختراعات ثبت‌شده دستگاه برشته کاری تجاری برای پخت مقادیر بیشتر قهوه بودند؛ اما باوجوداین، رُست خانگی رایج‌ترین روش برای اکثر مردم محلی بود تا زمانی که قهوه بوداده شده در سال 1864 فروخته شد.

چندین رستری قهوه تجاری مجبور بودند برای فروش قهوه بوداده شده خود ازآنجاکه وسایل خانگی با سرعت زیاد پیشرفت می‌کرد، نبرد کنند.

در این دوره، یک رستر قهوه اختراع شد که می‌توانست قهوه را بر روی اجاق‌گاز آماده کند.

بعد از معرفی کیسه‌های قهوه از قبل پخته‌شده یک پوندی، تاریخچه رُست قهوه تجاری شاهد موفقیتی بود ده‌ها سال برای رسیدن به آن تلاش کرده بود.

این موفقیت به معنای آن بود که مشتریان می‌توانند قهوه آماده تولیدشده را فوراً و بیشتر از آنچه با روش‌های تهیه خانگی تولید می‌شود خریداری کنند.

با شروع دهه 1900، برشته شدن قهوه تجاری در کشورهایی مانند آمریکا بیش از برشته کاری خانگی بود.

دوران مدرن (پس از 1900 میلادی)

قهوه فوری در این دوره کاملاً محبوب شد و کافی‌شاپ‌های مخصوصی برای خدمات دادن به مردم علاقه‌مند به قهوه آغاز به کار کردند.

کافی‌شاپ‌های تخصصی در دهه 1970 شاهد رونق تجارت بودند و این‌زمانی بود که شرکت‌های قهوه شروع به آزمایش با طیف گسترده‌ای از برشته کاری و همچنین دانه‌های قهوه از سراسر جهان کردند.

در همین دوره، نوع دیگری از دستگاه برشته کاری قهوه در آلمان اختراع شد که از فرآیند بو دادن در بسترسیال استفاده کرد.

کباب خانگی کاملاً نمرده بود و در اواخر دهه 1990، هجوم ثبت اختراعات برای رست خانگی به ثبت رسیدند.

این شامل انواع مختلفی از رسترهای مخصوص سیال و رسترهای دارای درام بود.

امروزه دستگاه‌های برشته کاری قهوه کاملاً دیجیتالی شده و طیف گسترده‌ای از درجه‌های رُست را با کنترل بیشتری بر روی این فرآیند ارائه می‌دهند.

منبع: Coffeecupnews

نوشته مری گریس

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

 

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *