دانه های عربیکا

تأخیر در برداشت دانه های عربیکا

مجله قهوه – تولیدکنندگان قهوه آمریکای جنوبی ممکن است به دلیل محدودیت دسترسی به کارگر در بحبوحه شیوع ویروس کرونا، برداشت دانه های عربیکا امسال را به تاخیر بیاندازند و میزان دانه‌های مرغوب برای صادرات را کاهش دهند

اپیدمی ویروس کرونا تاکنون جان بیش از ۲۵۰ هزار نفر را گرفته و تولید مواد غذایی در سراسر جهان را مختل کرده است. کارخانه های گوشت پس از افزایش موارد شیوع، تعطیل شده اند و کامیونداران تحویل کالا را از ترس ابتلا به کرونا کاهش داده اند و کشاورزان محصولاتی را که نمی توانند به دست مصرف کنندگان برسانند، از بین می برند.

برداشت محصول قهوه به نیروی کار زیادی نیاز دارد. کلمبیا و برزیل که ۶۵ درصد از قهوه عربیکای جهان را تولید می کنند، به حدود ۱.۲۵ میلیون نفر نیاز دارند. این کشورها به همراه پرو و اکوادور به کارگران فصلی برای کار در مزارع وابسته هستند.

کرونا و محدودیت در برداشت دانه های عربیکا

کشاورزان، بازرگانان قهوه و واردکنندگان در کشورهای مصرف کننده نگران هستند که اپیدمی کرونا در برزیل و کلمبیا به پیک خود نرسیده و جمع کردن کارگران برای برداشت محصول ممکن است شیوع بیماری را تشدید کند.

دولت دست راستی بولسونارو، رییس جمهور برزیل وضعیت شیوع ویروس کرونا را کم اهمیت شمرده و با انتقاد از محدودیتهای رفت و آمد منطقه ای، خواستار بازگشایی کسب و کارها شده است. این در حالیست که بیش از ۱۳۵ هزار مورد ابتلا به کرونا و حدوده ۱۰ هزار مرگ بر اثر کرونا در این کشور ثبت شده است.

شرکت “کاراولا کافی” اواخر آوریل با صدها تولیدکننده قهوه در پرو، اکوادور و کلمبیا تماس گرفت و اکثر آنها اظهار کردند که در استخدام کارگر با مشکل روبرو خواهند بود و ممکن است حداکثر ۱۰ درصد در تولید قهوه مرغوب عربیکا که مناسب صادرات است، ضرر کنند.

برندهای معروف قهوه مانند استارباکس، نسپرسوی نستله و ایلی کافه ایتالیا دانه‌های عربیکا را ترجیح می دهند در حالی که قهوه روبوستا که در ویتنام تولید می شود، برای قهوه فوری مورد استفاده قرار می گیرد. برداشت روبوستا به پایان رسیده اما چیدن دانه‌های قهوه عربیکا تازه در آمریکای جنوبی آغاز شده است.

برزیل و کلمبیا در مواجه با ویروس کرونا

در برزیل و کلمبیا، دولتهای محلی برخی از کارگران را از محدودیتهای رفت و آمد معاف کرده اند تا از آسیب دیدن تولید مواد غذایی شامل قهوه یا فعالیت بنادر جلوگیری کنند. تحویل قهوه در برزیل طی مارس ۲.۴ درصد رشد کرد اما انتظار می رود صادراتش کاهش پیدا کند. قیمتها در مارس صعود کرده بود اما در آوریل حدود ۱۰ درصد کاهش پیدا کردند.

کشاورزان در برزیل می گویند به دنبال استخدام کارگران کمتر و برداشت تدریجی هستند. چندین نفر از آنها به رویترز گفته اند که به دلیل نگرانیهای مربوط به ابتلا به کرونا قصد دارند برداشت دانه های عربیکا را به تاخیر بیاندازند.

بر اساس گزارش رویترز، برخی از مقامات از تولیدکنندگان خواسته اند برداشت را حداقل به مدت یک ماه به تاخیر بیاندازند اما این اقدام روی کیفیت میوه های قهوه تاثیر خواهد گذاشت و میزان دانه‌های قهوه مرغوب مناسب صادرات را کاهش می دهد.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *