مجله قهوه – علاوه بر ترکیبات شیمیایی در قهوه به عوامل دیگری هم برای طعم نهایی قهوه باید توجه کنید. برای مثال یکدستی و یکنواختی آسیاب قهوه در طعم نهایی بسیار حائز اهمیت است. برای اطمینان از اینکه دانههای قهوه آسیاب شده اندازه مشابهی داشته باشند، از یک دستگاه آسیاب باکیفیت استفاده کنید. دستگاههای آسیاب بیکیفیت ممکن است قهوه آسیاب شده غیر منسجم و همچنین میزان زیادی «پودر» تولید کنند. این ذرات بسیار ریز، قهوه را بسیار سریع عصارهگیری میکنند و قهوه را خراب میکنند. اغراق نیست اگر بگوییم تقریباً بهاندازه تازگی و کیفیت دانه قهوه آسیاب شده، انسجام، یکدستی و یکنواختی آسیاب قهوه هم مهم است. اگر دانههای آسیاب شده اندازههای مختلفی داشته باشند، با سرعتهای مختلفی دمآوری قهوه و عصارهگیری میشوند و درنتیجه قهوه شما طعمهای نامطلوب بسیاری خواهد داشت.
طبق تحقیقات انجامشده در دهه 1960 توسط مؤسسه دمآوری قهوه، حدود 30 درصد وزن قهوه محلول است. این بدان معناست که حدود 70 درصد از دانه قهوه مادهای آلی و نامحلول هستند. باوجوداینکه 30 درصد از دانه قهوه محلول است.
نمودار یکنواختی آسیاب قهوه
انستیتوی دمآوری قهوه، یک نمودار تولید قهوه ایجاد کرده است که تعادل بین قدرت قهوه و عصارهگیری را نشان میدهد. طبق این نمودار، عصارهگیری هر چیزی کمتر از 18 درصد قهوه و بیش از 24 درصد طعمهای ناخواسته را میتواند به همراه داشته باشد. قهوه کمتر از حد استاندارد عصارهگیری شده میتواند طعم ترش و چای مانند داشته باشد، درحالیکه قهوه بیشازحد عصارهگیری شده تلخ میشود. اگر آسیاب قهوه شما یکدست و منسجم نباشد احتمال دارد که برخی از قهوهها را کم و زیاد استخراج کنید.
واقعیت این است که به جز ترکیبات شیمیایی دانه قهوه، متغیرهای زیادی بر روی طعم قهوه شما تأثیر میگذارند: از مدتزمان عصارهگیری گرفته تا دمای آب، میزان برشتگی دانه قهوه، دستگاه دم کننده قهوه و … اما قدرتمندترین ابزار برای دم کردن یک فنجان قهوه خوشطعم با فرض رعایت سایر موارد گفته شده، اندازه آسیاب شدن دانههای قهوه است.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

