تأثیر ویروس کرونا

تأثیر ویروس کرونا بر تجارت قهوه

مجله قهوه – تأثیر ویروس کرونا هرج‌ومرج بی‌سابقه‌ای در صنعت قهوه ایجاد کرده و می‌کند.

درحالی‌که کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها در حال تعطیل کردن فروشگاه‌های خود هستند و به دنبال راه‌های ابتکاری برای سودآوری می‌گردند، معامله گران و تولیدکنندگان با نوع دیگری از مشکل روبرو هستند: چگونه صنعت قهوه را به‌گونه‌ای ثابت نگه‌داریم که قهوه‌های سال آینده راهی به کافه‌ها و سوپرمارکت‌ها باز کنند تا ارزش یک سال تولید قهوه از بین نرود.

تاریخ برداشت سالانه و ماهیت جهانی زنجیره تأمین چالش‌های خاصی را برای بخش بالادست صنعت قهوه به وجود می‌آورد.

در این خصوص با واردکنندگان، صادرکنندگان و تولیدکنندگان مستقر در برزیل و کلمبیا صحبت کردیم تا تصویری از نحوه تأثیرات ویروس کرونا بر تجارت آن‌ها از ماه مه 2020 دریافت کنیم.

کاهش تقاضای قهوه در کافه‌ها

سال‌هاست که اقتصاددانان نوید می‌دهند که تقاضای جهانی قهوه رو به رشد است؛ اما در شرایط کنونی مردم دیگر به‌ندرت قهوه می‌خرند.

برخی از کافه‌ها و رستوران‌ها در سرتاسر جهان درهای خود را بسته‌اند.

بااین‌حال، به‌محض پایان دوره‌های سختگیری شدید، تقاضا افزایش می‌یابد.

بسیاری از کشورهای اروپایی در حال حاضر محدودیت‌های خود را آرام‌آرام برمی‌دارند.

حتی کشورهای همچون اسپانیا و ایتالیا اجازه می‌داده‌اند کافی‌شاپ‌ها از نیمه ماه مه مجدداً افتتاح شوند.

در ایالات‌متحده، استارباکس از اوایل ماه ژوئن 90٪ شعب خود را مجدد افتتاح کرده است.

پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که مدتی طول خواهد کشید تا تقاضا به سطح پیش از همه‌گیری کرونا بازگردد.

حتی با شروع به باز شدن کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها، بسیاری مجبور هستند تعداد مشتریانی را که در زمان عادی داشته‌اند را محدود کنند.

اعتمادبه‌نفس پایین و نگرانی‌های بهداشتی همچنین ممکن است باعث شود که کمتر کسی به کافه‌ها مراجعه کند.

مطمئناً مصرف در این شرایط رو به کاهش خواهد بود و این ‌یک امر مسلم است.

تغییر قهوه در مصرف و تأثیر ویروس کرونا

فیس‌بوک و گوگل قبلاً اعلام کرده‌اند که کار از راه دور برای بیشتر کارمندان تا پایان سال 2020 برقرار خواهد بود. این ممکن است باعث افزایش مصرف خانگی شود و روندهای اخیر را معکوس کند.

بااین‌حال، با کمتر شدن تعداد مسافرت و غذا خوردن، مصرف در هتل‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها همراه با کاهش مصرف در بازار قهوه، خواهد بود.

برخی از مشتریان خریدهای الکترونیکی خود را تا 10 برابر افزایش داده‌اند و این منجر به فروش قهوه در سوپرمارکت‌ها شده است.

بعید به نظر می‌رسد که این مسئله باعث کاهش حجم شود و تنها می‌تواند منجر به کاهش سود هر فنجان شود.

در همین حال، برخی از تولیدکنندگان قهوه در حال درک تغییر محصول نهایی بر اساس خواسته‌های مشتریان هستند و این مسئله ممکن است در درازمدت به عدم توجه به کیفیت قهوه و آسیب دیدن قهوه‌های تخصصی شود.

منبع: perfect daily grind

نوشته جیمز هارپر

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

جنبش قهوه زنان

ظهور پدیده جنبش قهوه زنان – 3

مجله قهوه – بخش قهوه به‌طور سنتی تحت سلطه مردان قرار دارد. درحالی‌که درصد بالایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *