رستری‌های قهوه

ارتقای فضای رستری‌های قهوه –2

مجله قهوه – درک اینکه شما باید به فضای برشته سازی بزرگتری بروید مشکل خوبی است و نشان می‌دهد که تجارت شما خوب پیش می‌رود و به‌اندازه کافی قهوه می‌فروشید که سودآور باشد. بااین‌وجود، پس از رسیدن به آن مرحله، باید در نظر بگیرید که یک تنظیم مناسب‌تر چگونه به نظر می‌رسد. بسیاری از رستری‌های قهوه در محیطی ساده یا فروتن شروع به کار می‌کنند و این ممکن است برای مدتی مفید باشد.

بااین‌حال، اگر به فروش بیشتر قهوه و افزایش درآمد خود ادامه دهید، درنهایت نیاز به جابجایی مجدد خواهید داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چالش‌هایی که رستری‌های قهوه هنگام ارتقای فضای برشته سازی خود با آن روبرو هستند، با دو متخصص صنعت صحبت کردم

که در ادامه بخش دوم این مقاله را با هم می‌خوانیم:

محدودیت های مالی در ارتقای فضای رستری‌های قهوه

Nicholas Flatoff مدیر پروژه‌های ویژه سیستم‌های Usonian است.

او می‌گوید هنگام جستجوی محل جدید، چند نکته وجود دارد که باید قبل از انتخاب به خاطر بسپارید.

نیکولاس می‌گوید: «از هر ده مورد نه مورد و اکثریت قریب به‌اتفاق رستری‌های قهوه به فضای بیشتری احتیاج دارند.

اولین جزئیات واضحی که باید در نظر گرفت جنبه مالی است، اگر شما بیرون بروید و یک اجاره‌نامه امضا کنید که ممکن است پنج یا ده برابر هزینه اجاره فعلی شما باشد.»

«شما باید درک کنید که این اجاره‌نامه‌های تجاری به‌طورکلی حداقل سه تا پنج سال و گاهی طولانی‌تر می‌شوند.»

علاوه بر این، نیکلاس یادآور می‌شود که راه‌اندازی یک رستری در بهترین فضاها به‌اندازه کافی چالش‌برانگیز است.

او می‌گوید که انواع خاصی از محل‌ها وجود دارد که کباب کردن – به‌ویژه کسانی که متراژ خود را افزایش می‌دهند – باید از آن‌ها دور شود.

«نوع فضاهایی که نمی‌خواهید وارد شوید زیرزمین‌ها یا ساختمان‌های چند طبقه هستند.

سی طبقه به‌علاوه هنگامی‌که دیوار را می‌برید و اساساً یک کباب‌پز از پنجره می‌گذارید ایدئال نیستند.»

در مورد سایر ویژگی‌هایی که باید به آن‌ها توجه کرد، نیکلاس می‌گوید: «[اگر به مکان‌های بزرگتری منتقل می‌شوید]، به نقطه‌ای می‌رسید که به یک اسکله بارگیری نیاز دارید.

شما باید یک سطح ورودی داشته باشید تا بتوانید قهوه سبز را با لیفتراک به‌راحتی وارد کنید و یا بیرون بیاورید، یا یک اسکله بارگیری یا یک محل حمل بار داشته باشید، بنابراین می‌توانید پالت‌ها را به‌راحتی بیرون بیاورید.»

مواردی که باید در هنگام تغییر مکان رستری‌های قهوه آگاه باشید

یافتن فضای مناسب تنها آغاز کار است. هنگامی‌که محل جدید خود را انتخاب کردید، باید برای جابجایی آماده شوید.

به‌عنوان‌مثال، وی خاطرنشان كرد كه در حین جابجایی تأسیسات، از بین بردن تجهیزات از یك فضای موجود می‌تواند به همان اندازه نصب، چالش‌برانگیز باشد – حتی گاهی بیشتر.

تصمیم‌گیری در مورد به‌روزرسانی فضای خود و جابجایی در تأسیسات بزرگتر، غالباً چیزی است که از سر ضرورت ناشی می‌شود، نه انتخاب.

بااین‌حال، برای مشاغل در حال رشد، به‌محض بروز این ضرورت، انتقال به مکانی بزرگتر می‌تواند یک تصمیم طولانی‌مدت و بسیار سودمند باشد.

اما وقتی تصمیم به حرکت گرفتید، اهداف خود را به خاطر داشته باشید و هرگونه چالش احتمالی را در نظر بگیرید. به دنبال فضایی متناسب با نیازهای خود بگردید، فضایی که در طولانی‌مدت موجب مشکل نشود.


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

قهوه بو داده

سرو قهوه بو داده در مبدأ – 2

مجله قهوه – مدتی است که بخش تخصصی قهوه ایده پر کردن شکاف بین تولیدکننده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *