کیک قهوه استروسل

آشپزی با قهوه: کیک قهوه استروسل Bundt

مجله قهوه – قهوه و کیک دو کلمه‌ای هستند که برای یکدیگر مقدر شده‌اند. کیک قهوه استروسل یک کیک سبک است و یک روبان کوچک از قارچ فندق و یک لعاب قهوه برای تزئین آن استفاده می‌شود.

زمان آماده‌سازی کیک قهوه استروسل : 90 دقیقه

تعداد سرو: 16

عناصر مورداستفاده در کیک قهوه استروسل :

پر کردن استروسل:

  • آرد همه‌منظوره (3 قاشق غذاخوری)
  • فندق (3 قاشق غذاخوری خردشده)
  • کره (1 قاشق غذاخوری، آب‌شده)
  • شکر قهوه‌ای (3 قاشق غذاخوری)
  • پودر اسپرسو فوری (2 قاشق غذاخوری)

عناصرکیک:

  • آرد همه‌منظوره (1 ½ فنجان)
  • نمک (1/2 قاشق چای‌خوری)
  • ماست ساده (1 لیوان فنجان، کم‌چربی)
  • کره بدون نمک (4 قاشق غذاخوری، نرم)
  • شکر دانه‌ریز (2 فنجان)
  • سفیده تخم‌مرغ (2)
  • آرد گندم کامل (1 ½ فنجان)
  • پودر بیکینگ (1 قاشق چای‌خوری)
  • جوش‌شیرین (1/4 قاشق چای‌خوری)
  • عصاره وانیل (1 قاشق چای‌خوری)
  • روغن کانولا (1/4 فنجان)
  • تخم‌مرغ (2)

لعاب:

  • قهوه دم‌کرده (2 قاشق غذاخوری)
  • قند قنادی‌ها (1/2 فنجان)
  • فندق (1 قاشق غذاخوری، خردشده)

 

دستورالعمل تهیه کیک قهوه استروسل :

  1. فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و از اسپری مخصوص پخت‌وپز برای قالب دهی به ظرف لوله یا ظرف 10 فنجانی Bundt استفاده کنید.
  2. استروسل را با قرار دادن همه مواد در یک ظرف کوچک آماده کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
  3. کیک را با هم زدن آرد، نمک، جوش‌شیرین و بیکینگ‌پودر با هم در یک کاسه آماده کنید. وانیل و ماست را در یک کاسه کوچک جداگانه ترکیب کنید.

4- با استفاده از همزن، روغن، شکر دانه‌ریز و کره را با هم در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و یکبار هم تخم‌مرغ و سفیده اضافه کنید. مواد مخلوط و خشک را در کاسه جایگزین کنید زیرا مخلوط می‌شود و اطمینان حاصل کنید که با خشک شروع می‌کنید و به پایان می‌رسد.

  1. نیمی از خمیر را در تابه روکش‌دار با استروسل قرار دهید و سپس آن را با خمیر مایل به زرد باقی بگذارید. به مدت 50 دقیقه آن را بپزید و از روی حرارت برداشته و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
  2. لعاب را با ترکیب 1 قاشق غذاخوری قهوه با شکر آماده کنید و سپس اگر لعاب خیلی غلیظ است قاشق غذاخوری دیگر را اضافه کنید. روی کیک را آب پز کنید. در صورت تمایل از فندق به‌عنوان چاشنی استفاده کنید.

 

 

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

 

Coffee-Streusel Bundt Cake

Coffee and cake are two words destined for each other. This moist cake is light with a small ribbon of coffee-hazelnut streusel and a coffee glaze to top it off.

Preparation Time: 90 minutes

Serves: 16

Ingredients:

Streusel Filling:

  • All purpose flour (3 tablespoons)
  • Hazelnuts (3 tablespoons, chopped)
  • Butter (1 tablespoon, melted)
  • Brown sugar (3 tablespoons)
  • Instant espresso powder (2 tablespoons)

Cake:

  • All purpose flour (1 ½ cups)
  • Salt (1/2 teaspoon)
  • Plain yogurt (1 ½ cups, low fat)
  • Unsalted butter (4 tablespoons, soft)
  • Granulated sugar (2 cups)
  • Egg whites (2)
  • White whole wheat flour (1 ½ cups)
  • Baking powder (1 teaspoon)
  • Baking soda (1/4 teaspoon)
  • Vanilla extract (1 teaspoon)
  • Canola oil (1/4 cup)
  • Eggs (2)

Glaze:

  • Brewed coffee (2 tablespoons)
  • Confectioners’ sugar (1/2 cup)
  • Hazelnuts (1 tablespoon, chopped)

Directions:

  1. Set oven to 350˚F and use cooking spray to coat tube pan or 10 cup Bundt pan.
  2. Prepare streusel by putting all ingredients together in a small container; stir to combine.
  3. Prepare cake by whisking flours, salt, baking soda and baking powder together in a bowl. Combine vanilla and yogurt in a separate small bowl.
  4. Use a mixer to combine oil, granulated sugar and butter together in a big bowl then add eggs and whites one at a time as you beat the mixture. Alternate wet and dry ingredients into the bowl as the mixture blends making sure you start and end with the dry.
  5. Put half of batter in coated pan top with streusel and then with left over batter. Bake for 50 minutes then remove from heat and allow to cool for 10 minutes.
  6. Prepare glaze by combining 1 tablespoon of coffee with sugar then add other tablespoon if glaze is too thick. Drizzle on top of cake. Use hazelnuts as garnish if so desired.

 

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *