کتلت سرخ شده

آشپزی با قهوه: کتلت سرخ شده مرغ با قهوه

مجله قهوه – کتلت سرخ شده مرغ با استفاده از قهوه برای تهیه آب گوشت از تفت دادن استیک ژامبون تهیه می شود. این غذا نسخه سبک ظرف اصلی ژامبون است و در کمتر از یک ساعت ساخته می شود.

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

تعداد سرو: 4

عناصر کتلت سرخ شده مرغ :

  • ادویه مرغ (3/4 قاشق چای خوری)
  • تخم مرغ (1)
  • آب (1 قاشق غذاخوری)
  • کتلت سینه بوقلمون (4)
  • بیکن (1 تکه ، خرد شده)
  • قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
  • آرد (1/4 فنجان)
  • فلفل کاین (1/8 قاشق چای خوری)
  • سفید تخم مرغ (1)
  • آرد سوخاری گندم کامل (1 ½ فنجان)
  • روغن کانولا (2 قاشق غذاخوری)
  • آبگوشت سبزیجات (3/4 فنجان)
  • شکر (1/2 قاشق چای خوری)

دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده مرغ :

  1. فر را روی 200 درجه فارنهایت تنظیم کنید و ورق پخت را داخل فر قرار دهید.
  2. ادویه مرغ ، کاین و آرد را در یک کاسه ترکیب کنید. 1 قاشق غذاخوری مخلوط را کنار بگذارید. با استفاده از یک کاسه دیگر ، سفید تخم مرغ ، آب و تخم مرغ را مخلوط کنید و سپس خرده ریزها را در یک کاسه دیگر قرار دهید.
  3. کتلت ها را به آرد ادویه دار آغشته کرده و درون تخم مرغ قرار دهید و در آخر آنها را به آرد سوخاری آغشته کنید.
  4. ماهی تابه را گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید سپس کتلت ها را به مدت 4 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی شوند. از روی حرارت برداشته و روی ورق پخت قرار دهید.
  5. به مدت 3 دقیقه از هر طرف بپزید و سپس آن را از روی حرارت بردارید.
  6. بیکن را درون قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه بپزید و سپس آرد ادویه دار مانده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود. قهوه ، شکر و آبگوشت را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید.
  7. بر روی کتلت ها آب گوشت بریزید و سرو کنید.

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

Chicken Fried Turkey Cutlets with Redeye Gravy

Redeye gravy is made by using coffee to make gravy from pan drippings from frying ham steaks. This divine dish is a light version of the original ham dish and is made in under an hour.

Preparation Time: 40 minutes

Serves: 4

Ingredients:

  • Chicken spice (3/4 teaspoon)
  • Egg (1)
  • Water (1 tablespoon)
  • Turkey breast cutlets (4)
  • Bacon (1 slice, chopped)
  • Brewed coffee (1/2 cup)
  • Flour (1/4 cup)
  • Cayenne pepper (1/8 teaspoon)
  • Egg white (1)
  • Whole wheat breadcrumbs (1 ½ cups)
  • Canola oil (2 tablespoons)
  • Vegetable broth (3/4 cup)
  • Sugar (1/2 teaspoon)

Directions:

  1. Set oven to 200˚F. Place baking sheet into oven.
  2. Combine chicken spice, cayenne and flour in a bowl; put 1 tablespoon of mixture aside. Using another bowl and combine egg white, water and egg then put crumbs into another bowl.
  3. Dip cutlets into spiced flour then into egg and finally roll in crumbs. Press crumbs into meat.
  4. Heat skillet and add 1 tablespoon of oil then cook cutlets for 4 minutes on each side until golden. Take from heat and put onto baking sheet.
  5. Bake for 3 minutes on each side then remove from heat.
  6. Put bacon into skillet and cook for 1 minute then add leftover spiced flour and whisk to combine. Add coffee, sugar and broth; cook for 3 minutes or until sauce thickens.

7. Serve cutlets topped with gravy.

 

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *