میوه آغشته

آشپزی با قهوه: میوه آغشته با طعم قهوه

مجله قهوه – میوه آغشته با طعم قهوه یک دسر غوطه‌ور خامه‌ای است که برای میوه‌های تازه بسیار مناسب است و می‌تواند ایده خوبی برای میهمانی‌ها باشد.

زمان آماده‌سازی میوه آغشته با طعم قهوه : 20 دقیقه

تعداد: 32 وعده (4 فنجان)

عناصر میوه آغشته با قهوه :

پنیر خامه‌ای (8 اونس ، نرم)

لیکور با طعم قهوه (1/3 فنجان)

خامه‌ترش (8 اونس)

توپینگ (8 اونس)

شکر قهوه‌ای (1/2 فنجان)

دستورالعمل:

  1. خامه‌ترش ، لیکور ، پنیر خامه‌ای و شکر قهوه‌ای را در یک ظرف متوسط بریزید.
  2. از همزن دستی برای ترکیب مواد استفاده کنید تا مخلوط نرم شود.
  3. روکش زده‌شده را اضافه کرده و داخل آن را جمع کنید.
  4. در یخچال قرار دهید تا زمانی که برای سرو لازم باشد.

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

Coffee Flavored Fruit Dip

This creamy dip is great for fresh fruits and could be a great idea for a baby or bridal shower.

Preparation Time: 20

Serves: 32 servings (4 cups)

Ingredients:

Cream Cheese (8 oz., softened)

Coffee-flavored liqueur (1/3 cup)

Sour Cream (8 oz.)

Whipped Topping (8 oz.)

Brown sugar (1/2 cup)

Directions:

  1. Put sour cream, liqueur, cream cheese and brown sugar into a medium container.
  2. Use a hand mixer to combine ingredients until blend is smooth.
  3. Add whipped topping and fold in.
  4. Refrigerate until needed for serving.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *