مجله قهوه – استیک فلفل جنوب غربی پوسته ادویه ای خوشمزه ای دارد و بدون سس قهوه باورنکردنی کاملاً کامل نیست. قهوه به ظرافت این غذا اضافه می کند. حتما از برشهای تازه و خوب استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
زمان آماده سازی استیک فلفل جنوب غربی : 35 دقیقه
تعداد سرو: 4
عناصر تشکیل دهنده استیک فلفل جنوب غربی :
- گشنیز (1/2 قاشق چای خوری)
- نمک (1/4 قاشق چای خوری)
- استیک گچ بری (1 پوند ، بدون استخوان)
- روغن کانولا (3 قاشق چای خوری)
- پیاز (1 قطعه قطعه شده)
- قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
- شاخه های شاهی (4 فنجان)
- زیره (1/2 قاشق چای خوری)
- پودر چیلی (1/2 قاشق چای خوری)
- فلفل ساییده (3/4 قاشق چای خوری درشت)
- سیر (3 حبه ، 2 قطعه قطعه و 1 قطعه قطعه شده از وسط)
- فلفل دلمه ای قرمز (2 قطعه نازک)
- شکر قهوه ای (1 قاشق چای خوری)
- سرکه بالزامیک (1/4 فنجان)
دستورالعمل تهیه استیک فلفل جنوب غربی:
- گشنیز ، نمک ، فلفل ، پودر چیلی و زیره را در یک کاسه ترکیب کنید. از سیر قطعه قطعه شده برای مالیدن استیک استفاده کنید و سپس آن را با مخلوط خشک بپوشانید.
- یک تابه بزرگ را گرم کنید و 2 قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید و در صورت تمایل استیک را به مدت 6 دقیقه از هر طرف بپزید. از ظرف خارج کنید و بگذارید تا روی تخته برش خنک شود.
- روغن مانده را در ماهیتابه بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 4 دقیقه تفت دهید و سپس شکر و سیر خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود و سپس در سرکه و قهوه قرار داده و به مدت 3 دقیقه بپزید. فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود.
- شاهی را روی بشقاب قرار دهید و روی آن را با پیاز و فلفل قرار دهید و سپس گوشت استیک را برش دهید و روی سبزیجات قرار دهید و با سس قهوه لذت ببرید!
منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock
Southwestern Steak and Peppers
This steak has a delicious spiced crust and is truly not complete without the incredible coffee sauce. The coffee add dimension to the dish; be sure to use fresh and fine cuts so as to get the best results.
Preparation Time: 35 minutes
Serves: 4
Ingredients:
- Ground coriander (1/2 teaspoon)
- Salt (1/4 teaspoon)
- Top sirloin steak (1 lb., boneless)
- Canola oil (3 teaspoons)
- Onion (1, sliced)
- Brewed coffee (1/2 cup)
- Watercress sprigs (4 cups)
- Ground cumin (1/2 teaspoon)
- Chili powder (1/2 teaspoon)
- Ground pepper (3/4 teaspoon, coarse)
- Garlic (3 cloves, 2 diced and 1 sliced in half)
- Red bell peppers (2, sliced thin)
- Brown sugar (1 teaspoon)
- Balsamic Vinegar (1/4 cup)
Directions:
- Combine coriander, salt, pepper, chili powder and cumin in a bowl. Use sliced garlic to rub steak and then coat with dry mix.
- Heat a large skillet and add 2 teaspoons of oil then cook steak for 6 minutes on each side or longer if so desired. Remove from pan and allow to cool on a cutting board.
- Put leftover oil into skillet and sauté onion and bell peppers for 4 minutes then add sugar and diced garlic. Stir to combine then put in vinegar and coffee and cook for 3 minutes; add pepper to taste.
- Place watercress on plate and top with onions and peppers then slice beef and put on top of veggies. Top dish with sauce and enjoy!
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.