استیک فلفل

آشپزی با قهوه: استیک فلفل جنوب غربی

مجله قهوه – استیک فلفل جنوب غربی پوسته ادویه ای خوشمزه ای دارد و بدون سس قهوه باورنکردنی کاملاً کامل نیست. قهوه به ظرافت این غذا اضافه می کند. حتما از برشهای تازه و خوب استفاده کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

زمان آماده سازی استیک فلفل جنوب غربی : 35 دقیقه

تعداد سرو: 4

عناصر تشکیل دهنده استیک فلفل جنوب غربی :

  • گشنیز (1/2 قاشق چای خوری)
  • نمک (1/4 قاشق چای خوری)
  • استیک گچ بری (1 پوند ، بدون استخوان)
  • روغن کانولا (3 قاشق چای خوری)
  • پیاز (1 قطعه قطعه شده)
  • قهوه دم کرده (1/2 فنجان)
  • شاخه های شاهی (4 فنجان)
  • زیره (1/2 قاشق چای خوری)
  • پودر چیلی (1/2 قاشق چای خوری)
  • فلفل ساییده (3/4 قاشق چای خوری درشت)
  • سیر (3 حبه ، 2 قطعه قطعه و 1 قطعه قطعه شده از وسط)
  • فلفل دلمه ای قرمز (2 قطعه نازک)
  • شکر قهوه ای (1 قاشق چای خوری)
  • سرکه بالزامیک (1/4 فنجان)

دستورالعمل تهیه استیک فلفل جنوب غربی:

  1. گشنیز ، نمک ، فلفل ، پودر چیلی و زیره را در یک کاسه ترکیب کنید. از سیر قطعه قطعه شده برای مالیدن استیک استفاده کنید و سپس آن را با مخلوط خشک بپوشانید.
  2. یک تابه بزرگ را گرم کنید و 2 قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید و در صورت تمایل استیک را به مدت 6 دقیقه از هر طرف بپزید. از ظرف خارج کنید و بگذارید تا روی تخته برش خنک شود.
  3. روغن مانده را در ماهیتابه بریزید و پیاز و فلفل دلمه ای را به مدت 4 دقیقه تفت دهید و سپس شکر و سیر خرد شده را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود و سپس در سرکه و قهوه قرار داده و به مدت 3 دقیقه بپزید. فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود.
  4. شاهی را روی بشقاب قرار دهید و روی آن را با پیاز و فلفل قرار دهید و سپس گوشت استیک را برش دهید و روی سبزیجات قرار دهید و با سس قهوه لذت ببرید!

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

Southwestern Steak and Peppers

This steak has a delicious spiced crust and is truly not complete without the incredible coffee sauce. The coffee add dimension to the dish; be sure to use fresh and fine cuts so as to get the best results.

Preparation Time: 35 minutes

Serves: 4

Ingredients:

  • Ground coriander (1/2 teaspoon)
  • Salt (1/4 teaspoon)
  • Top sirloin steak (1 lb., boneless)
  • Canola oil (3 teaspoons)
  • Onion (1, sliced)
  • Brewed coffee (1/2 cup)
  • Watercress sprigs (4 cups)
  • Ground cumin (1/2 teaspoon)
  • Chili powder (1/2 teaspoon)
  • Ground pepper (3/4 teaspoon, coarse)
  • Garlic (3 cloves, 2 diced and 1 sliced in half)
  • Red bell peppers (2, sliced thin)
  • Brown sugar (1 teaspoon)
  • Balsamic Vinegar (1/4 cup)

Directions:

  1. Combine coriander, salt, pepper, chili powder and cumin in a bowl. Use sliced garlic to rub steak and then coat with dry mix.
  2. Heat a large skillet and add 2 teaspoons of oil then cook steak for 6 minutes on each side or longer if so desired. Remove from pan and allow to cool on a cutting board.
  3. Put leftover oil into skillet and sauté onion and bell peppers for 4 minutes then add sugar and diced garlic. Stir to combine then put in vinegar and coffee and cook for 3 minutes; add pepper to taste.
  4. Place watercress on plate and top with onions and peppers then slice beef and put on top of veggies. Top dish with sauce and enjoy!

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *