گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –2

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره زمین تبدیل شده است و طبیعی است که بخواهید بدانید وقتی یک کیسه دانه قهوه برای خود خریداری می‌کنید دقیقاً چه چیزی را دریافت می‌کنید. قهوه، مانند هر کالای دیگر در قفسه‌ها، می‌تواند گواهی‌های زیادی به نام خود داشته باشد. به‌منظور کمک به شما در عبور از این بی‌نظمی و آشفتگی، ما قصد داریم همه این‌ها را برای شما توضیح دهیم که شما با یک راهنمای کامل و واضح برای گواهینامه قهوه آشنا شوید.

در ادامه بخش دوم این مقاله را با هم می خوانیم:

گواهینامه قهوه : اتحاد جنگل‌های بارانی

اجازه ندهید این نام شما را گول بزند، اتحاد جنگل‌های بارانی به‌شرط محافظت از جنگل‌های بارانی جهان؛ تلاش نمی‌کند.

درحالی‌که این هدف اصلی آن‌ها است، آن‌ها همچنین در جهت بهبود بحران‌های آب و هوایی تلاش می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که مردم محلی معیشتی را که می‌تواند زندگی آنان را تأمین کند؛ دریافت می‌کنند.

و اطمینان از اینکه جوامع منطقه‌ای در مناطق زراعی دارای حقوق اولیه انسانی هستند.

سازمان غیرانتفاعی جهانی برای ادغام نیروهای جنگل‌ها و کشاورزی با گستاخی یا تجارت شکل گرفته‌اند.

اتحادیه Rainforest متولد 1987 که دفتر مرکزی آن در نیویورک است؛ امروز متشکل از کشاورزان، دانشمندان، دولت‌ها و جوامع بیش از هشتادوپنج کشور است.

در سال 2018 آن‌ها از برنامه UTZ که برای اطمینان از کشاورزی پایدار استقبال کردند.

اعضا این اتحادیه مایل‌اند ضمن کاهش تخریب جنگل‌ها، بهره‌وری از کشاورزی را افزایش دهند.

اگر یک کیسه قهوه با مهروموم نمادین این گواهینامه قهوه مشاهده کردید، به این معنی است که حسابرسان شخص ثالث اطمینان حاصل کرده‌اند که قهوه در تمام مراحل خود مطابق با الزامات اتحاد اداره می‌شود.

نتایج حاصل‌شده از این گواهینامه قهوه

بهبود قابل‌توجهی در جنگل‌هایی که قهوه دارای گواهینامه قهوه Rainforest Alliance را در خود جای داده‌اند، وجود دارد.

گویی این کافی نبوده است که جنگل‌های مجاور کمتر از آنچه پیش بینی شده بود مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.

اتحادیه Rainforest قهوه را به‌تنهایی تأیید نمی‌کند. آن‌ها همچنین محصولات دیگر از جمله موز، روغن نخل، چای، کاکائو، آناناس و سایر محصولات را پوشش می‌دهند.

توجه به این نکته مهم است که اگر گواهینامه قهوه Rainforest Alliance را بر روی کیسه قهوه موردعلاقه خود مشاهده کردید، این می‌تواند به این معنی باشد که آن‌ها شروع به کار کرده‌اند تا همه جعبه‌هایی را که سازمان ذکر کرده است، علامت بزنند.

اینکه آیا آن‌ها همه الزامات را برآورده می‌کنند، در راه رسیدن به آن هستند یا به سادگی در مرحله یک، شما واقعاً نمی‌توانید بدانید.

گواهینامه قهوه: USDA Organic

ارگانیک، امروز یک کلمه است که همه‌جا زمزمه می‌شود. خواه کسی در مورد میوه، گوشت، غلات، یا حتی مراقبت از پوست، آرایش، شامپو یا کیف صحبت کند.

مردم در همه‌جا می‌خواهند بدانند که آیا کالایی که استفاده می‌کنند ارگانیک است یا خیر.

شاید قبلاً قهوه ارگانیک را شنیده و دیده باشید، بنابراین دقیقاً در مورد قهوه چه ارگانیکی وجود دارد؟

این امر در درجه اول مربوط به تهیه قهوه از طریق فرآیند رشد و برداشت آن است.

موردی که به‌احتمال‌زیاد برای اطمینان از آن با آن روبرو خواهید شد، گواهینامه قهوه USDA Organic است.

اگرچه جستجوی این مهروموم هوشمندانه تلقی می‌شود، اما نبود آن به معنای یک قهوه غیر ارگانیک نیست.

هزینه سموم دفع آفات و مواد شیمیایی مصنوعی می‌تواند برای کشاورزان کوچک بسیار زیاد باشد.

همین امر در مورد قیمت پولی گواهینامه صدق می‌کند.

هزینه بازرسی از مزرعه و در نظر گرفتن مهروموم کردن نزدیک به دو هزار دلار آمریکا است.

به‌هرحال، مقدار زیادی از کشاورزان مقیاس کوچک ممکن است مجبور نباشند.

بازرسی‌های USDA معمولاً فقط یک بار در سال برگزار می‌شود و بقیه اوقات در مزرعه اقدامات ناشناخته باقی می‌ماند.

نتایج حاصل‌شده از این گواهینامه قهوه

مهروموم USDA Organic روی قهوه به شما اطمینان می‌دهد که قهوه بدون استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی، سموم دفع آفات یا علف‌کش‌ها رشد کرده است.

این گیاه به دور از محصولاتی که از روش مصنوعی برای رشد استفاده می‌کنند رشد کرده است و مزرعه‌ای که قهوه در آن رشد می‌کند روند تناوب محصولات را دنبال می‌کند.

قبل از اینکه قهوه از مزرعه برای صدور گواهینامه مورد بررسی قرار گیرد، این سه مورد باید حداقل سه سال اعمال شود.

این کار برای اطمینان از تولید قهوه با توجه به تنوع زیستی و کیفیت و مراقبت از خاک انجام می‌شود.

مهم است که بدانید چه زمانی قهوه به‌عنوان USDA ارگانیک تأیید می‌شود. قهوه شما ارگانیک است تنها چیزی که آن‌ها به آن توجه می‌کنند. آن‌ها نمی‌دانند و یا تضمین نمی‌کنند كه با كشاورزان یا سایر افراد درگیر در زنجیره تولید عادلانه رفتار می‌شود.

درحالی‌که آن‌ها به کیفیت قهوه اهمیت می‌دهند، اما با هیچ چیز دیگری در منطقه ارتباطی ندارند.

 


منبع: fried coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *