ESPRESSO

کافه باریستا: اسپرسو ESPRESSO

مجله قهوه – اسپرسو ESPRESSO با فشار دادن تقریباً جوشاندن آب تحت فشار از طریق دانه های آسیاب شده قهوه تهیه می شود و در نتیجه نوشیدنی ای ضخیم تر از آنهایی است که از روش های دیگر دم آوری تهیه می شود.

اسپرسو پایه ای برای انواع نوشیدنی ها است. یاد بگیرید چگونه اسپرسو درست کنید و در نیمه راه یادگیری ساخت کاپوچینو ، کافه لته و ماکیاتو قرار دارید.

3 – 5 دقیقه

دانه های قهوه

ESPRESSO

آنچه برای قهوه اسپرسو نیاز دارید:

  • دستگاه اسپرسو
  • خرد کننده
  • Portafilter
  • دستکاری
  • مقیاس گرام
  • شیشه شات

دستورالعمل ها:

مرحله نخست:

مخزن دستگاه اسپرسو را با آب سرد و فیلتر شده پر کنید که نه خیلی سخت باشد و نه خیلی نرم. از آب مقطر استفاده نکنید زیرا باعث آسیب جدی به دیگ بخار می شود.

مرحله دوم:

دستگاه خود را روشن کنید تا گرم شود ، بسته به اندازه دستگاه از 15 تا 45 دقیقه زمان می برد. هنگامی که دستگاه شما دمای دم کرده را گرم کرد ، کمی بیشتر صبر کنید تا دستگاه اسپرسو شما گرم شود.

مرحله سوم:

یک فیلتر در سر گروه قرار دهید و دستگاه اسپرسو را برای چند ثانیه روشن کنید تا آب به قسمت جلوی آن برسد و قسمت های دستگاه نزدیک به قهوه شما را گرم کنید.

مرحله چهارم:

قسمت داخلی پورتافیلتر و زیر سر گروه را پاک کنید تا تمیز شود.

مرحله پنجم:

قهوه را آسیاب کرده و قهوه های کهنه را از آسیاب خود جدا کنید. 18 تا 21 گرم قهوه تازه آسیاب شده را به پورتافیلتر برسانید.

مرحله ششم:

برای احساس لبه سبد ، نوک انگشتان را لمس کرده و فشار یکنواخت وارد کنید.

مرحله هفتم:

Portafilter را در سر گروه برگردانید و شروع به دم کردن کنید. اگر دستگاه اسپرسو شما مرحله قبل از دم یا قبل از تزریق دارد ، ابتدا آن مرحله را انجام دهید.

مرحله هشتم:

دم کردن را شروع کرده تا 2 اونس قهوه عصاره گیری شود. یا حدود 30 گرم اسپرسو.

ESPRESSO

 3 – 5 mins
Coffee Beans

This coffee beverage is made by forcing nearly boiling water under pressure through ground coffee beans, resulting in a brew that’s thicker than those made from other brewing methods.

Espresso is a base for various beverages. Learn how to make an espresso and you’re halfway through learning how to make your own cappuccino, café latte, and macchiato.

  • Espresso machine
  • Grinder
  • Portafilter
  • Tamper
  • Gram scale
  • Shot glass

Instructions:

  • Step 1.
    Fill the espresso machine’s reservoir with cold, filtered water that isn’t too hard nor too soft. Steer clear from distilled water as it can seriously damage your boiler.
  • Step 2.
    Switch your machine on to heat it up, taking anywhere from 15 to 45 minutes depending on the size of the machine. Once your machine heats brewing temperature, wait a little longer until your espresso machine feels warm.
  • Step 3.
    Place a portafilter in the group head and run the espresso machine for a few seconds to bring water to the front and heat up parts of the machine that are close to your coffee.
  • Step 4.
    Wipe the inside of the portafilter and underside of the group head to clean.
  • Step 5.
    Grind a few beans and remove stale grounds from your grinder. Take 18 to 21 grams of freshly ground coffee to the portafilter.
  • Step 6.
    Tamp and apply even pressure, using fingertips to feel the edge of the basket.
  • Step 7.
    Return the portafilter in the group head and start brewing. If your espresso machine has a pre-brew or pre-infusion stage, complete that step first.

Step 8.
Start infusion and end brewing to yield 2 oz. or about 30 grams of espresso.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *