PH در قهوه

چیستی اسیدیته یا PH در قهوه -1

مجله قهوه – موفقیت قهوه بر اساس خواص خارق‌العاده و عطروطعم ترش و عمیق است. متأسفانه، هر سکه دو روی دارد و قهوه اغلب می‌تواند مشکلات زیادی مانند درد معده ایجاد کند که به‌طورکلی، آن‌ها را به اسیدیته قهوه نسبت می‌دهند؛ اما آیا واقعاً همین‌طور است؟ اسیدیته به چه معناست؟ آیا می‌توانید برای تغییر PH در قهوه خود کاری انجام دهید؟ پاسخ این سؤالات و موارد دیگر در مورد اسیدیته را در زیر خواهید یافت.

اگرچه بسته به موقعیت مکانی، هنگام یادآوری قهوه چیزهای مختلفی در ذهن شما نقش می‌بندد (به‌عنوان‌مثال، در دنیای غرب، بیشتر مردم به استارباکس فکر می‌کنند)،

اما چیزی وجود دارد که هیچ‌کس نمی‌تواند انکار کند و آن چیزی نیست جز تأثیر آن بر جهان.

شما می‌توانید بسیاری از شرکت‌های ارائه‌دهنده لوازم جانبی قهوه را مشاهده کنید و حتی می‌توانید وب‌سایت‌هایی را پیدا کنید که فقط برای نشان دادن بهترین ایده‌های طراحی فنجان ایجاد شده‌اند.

pH چیست؟

همه مواد قلیایی یا اسیدی هستند و این در مقیاس pH اندازه‌گیری می‌شود. این مقیاس از 0 تا 14 اجرا می‌شود و مقدار خنثی 7 (به‌عنوان‌مثال، آب) در میانه این مقیاس قرار دارد.

هر چیزی با PH کمتر از هفت اسیدی در نظر گرفته شود درحالی‌که بیش از 7 قلیایی است.

ماده‌ای با مقدار pH 6 اسیدی ملایم در نظر گرفته می‌شود و چیزی با مقدار pH 0 بسیار اسیدی است.

مقدار 8 در مقیاس pH نشان‌دهنده یک ماده قلیایی ملایم و مقدار 14، یک قلیایی قوی است. با pH متوسط ​​بین 4.8 تا 5.10، قهوه کمی اسیدی در نظر گرفته می‌شود و اسیدیته آن به عوامل مختلف بستگی دارد.

برای مقایسه، مقدار آب‌پرتقال 3، آب گوجه‌فرنگی 4 و شیر 6 را مثال زد.

اسیدیته یا PH در قهوه

احتمالاً اولین چیزی که با شنیدن کلمه «اسید» به آن فکر می‌کنید یک غذای ترش است که برای معده شما سخت خواهد بود. به‌راحتی می‌توان گفت که اسیدیته اصطلاحی است که معمولاً در صنایع غذایی مطلوب نیست.

بااین‌حال، وقتی نوبت به قهوه می‌رسد، این یک ویژگی مطلوب و یک جز مهم طعم است.

درواقع، وقتی متخصصان قهوه در مورد «اسیدیته» صحبت می‌کنند، آن‌ها به وجود اسیدهای خاصی اشاره می‌کنند که بر طعم قهوه تأثیر می‌گذارند.

دانه‌های قهوه حاوی حداقل 850 جز هستند که به تشکیل طعم‌های بی‌نظیر کمک می‌کنند و در میان آن‌ها می‌توانید هفت اسید اصلی پیدا کرد:

اسید کلروژنیک – در حین تفت دادن، اسید کلروژنیک به‌آرامی تجزیه‌شده و اسید کوینیک تشکیل می‌شود.

اسید کوینیک – با افزایش میزان اسیدیته قهوه همراه است.

اسید سیتریک – بیشتر به اسید لیمو شناخته شده است.

این ماده در سطح بالایی از قهوه سبز وجود دارد و می‌توان آن را هنگام بو دادن کاهش داد.

اسید استیک – موجود در سرکه و در هنگام فرآوری و بو دادن ایجاد می‌شود. این اسید به ایجاد یک فنجان گرد و تمیز کمک می‌کند، زیرا می‌تواند پیچیدگی قابل‌توجهی ایجاد کند.

اسید مالیک – که معمولاً در سیب و گلابی یافت می‌شود،

بنابراین شما می‌توانید قهوه با سطح بالاتری را با طعم‌های میوه‌ای و تشخیص دهید.

اسید فسفریک – هنگام باروری به گیاه وارد می‌شود.

برای افزودن یادداشت زیبای توت سیاه به قهوه‌های کنیا، سبک‌تر و دارای اسیدیته درخشان‌تری ایجاد می‌کند.

اسیدی که نمی‌توانید مستقیماً در طعم آن را احساس کنید اسید لاکتیک است. این وظیفه خامه‌ای شدن قهوه شما را دارد و باعث تعمیق بادی می‌شود.

 


منبع: fried coffee

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

گواهینامه قهوه

آشنایی با انواع گواهینامه قهوه –3

مجله قهوه – طی چند قرن اخیر قهوه به یک همراه همیشگی در سراسر کره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *