CAFÉ LATTE

کافه باریستا: قهوه لاته CAFÉ LATTE

مجله قهوه – قهوه لاته CAFÉ LATTE از اسپرسو (یک‌سوم) و شیر بخار (دوسوم) ساخته‌شده و روی آن حدود یک سانتی‌متر کف شیر قرار می‌گیرد. این‌یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های قهوه است، اما نوشیدنی‌ای است که به لطف استارباکس اغلب به‌اشتباه فلت وایت شناخته می‌شود.
زمان آماده‌سازی 5 دقیقه

اسپرسو، شیر بدون چربی، پودر کاکائو

CAFÉ LATTE

مواد و تجهیزاتی که نیاز دارید:

  • اسپرسو (قهوه کاملاً دم‌کرده)
  • شیر 2٪ یا بدون چربی
  • پودر کاکائو برای تزیین
  • قاشق
  • شیشه درب دار
  • فنجان قهوه پهن و کم‌عمق

دستورالعمل تهیه قهوه لاته:

مرحله نخست:

قهوه اسپرسو یا دم‌کرده خود را تهیه کنید.

مرحله دوم:

شیر را با ریختن آن در یک شیشه کف کرده و ظرف را تا نیمه‌پر کنید. درب آن را محکم پیچ کنید و ظرف را به مدت 30 تا 60 ثانیه تا جایی که می‌توانید تکان دهید.

مرحله سوم:

شیر را به مدت 30 ثانیه با در باز در مایکروویو قرار دهید و اجازه دهید کف تا بالای شیشه بالا برود درحالی‌که گرما آن را تثبیت می‌کند.

مرحله چهارم:

اسپرسو را در یک فنجان پهن و کم‌عمق ریخته و شیر مایکروویو را با استفاده از یک قاشق بزرگ درون اسپرسو بریزید تا کف آن را نگه دارد تا بتوانید به همان اندازه که دوست دارید کف اضافه کنید.

مرحله پنجم:

به‌اندازه دلخواه کف شیر را روی لاته بریزید. قسمت بالایی لاته را با پودر کاکائو تزئین کنید و میل کنید.

CAFÉ LATTE

 5 mins
Espresso, Non-fat Milk, Cocoa Powder

Cafe latte is made from espresso (one-third), steam milk (two-thirds), topped with about a centimeter of foam. It’s one of the most popular coffee beverages around, but one that is often mistakenly identified with the flat white thanks to Starbucks.

  • Espresso (or strongly brewed coffee)
  • 2% or non-fat milk
  • Cocoa powder for garnishing
  • Spoon
  • Jar with lid
  • Wide and shallow coffee cup

Instructions:

  • Step 1.
    Make your espresso or strongly brewed coffee.
  • Step 2.
    Froth the milk by pouring it into a jar, filling the container halfway. Screw the lid on tightly and shake the jar as hard as you can for 30 to 60 seconds.
  • Step 3.
    Microwave the milk uncovered for 30 seconds, allowing the foam to rise to the top of the jar while the heat stabilizes it.
  • Step 4.
    Pour the espresso into a wide, shallow cup, and pour the microwaved milk into the espresso using a large spoon to hold back the foam so you can add as much milk as you like.
  • Step 5.
    Spoon as much milk foam as you prefer onto the latte. Garnish the latte’s top with cocoa powder and you’re good to go!

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

کافه باریستا: قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT

مجله قهوه – قهوه او لایت CAFÉ AU LAIT از نیمی از قهوه دم کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *