مصرف قهوه ویژه

بررسی روند مصرف قهوه ویژه در سال 2021

مجله قهوه – انجمن ملی قهوه ایالات‌متحده (NCA) و انجمن تخصصی قهوه (SCA) با همکاری هم گزارشی را منتشر کردند که مغایر با روند مصرف قهوه ویژه است.

نوعی خلاصه تخصصی و متمرکز بر انتشار سالانه NCA’s National Coffee Data Trends که در اوایل سال جاری منتشر شد، این گزارش روش‌های بی‌شماری را برای تغییر مصرف خاص قهوه توسط همه‌گیری COVID-19 روشن می‌کند.

یانیس آپوستولوپولوس، مدیرعامل SCA دیروز در اطلاعیه راه‌اندازی گفت: «داده‌ها نشان می‌دهد که 73٪ از علاقه‌مندان نوشیدن قهوه ویژه به‌احتمال‌زیاد کافه‌های معمول خود را از دست می‌دهند که نشان می‌دهد مشاغل محلی قهوه در بسیاری از مکان‌ها برای زندگی روزمره ما مهم هستند. این همکاری پیشگامانه با NCA ما را قادر می‌سازد تجزیه‌وتحلیل داده‌های مصرف‌کننده را در مشاغل تخصصی قهوه قرار دهیم تا به آن‌ها کمک کند این زمان دشوار را پشت سر بگذارند و قوی‌تر از همیشه برگردند.»

این گزارش همچنین یک یادآوری مهم ارائه می‌دهد که قهوه‌های پیشرفته باکیفیت بالاتر فقط یک بخش کوچک از بازار قهوه ایالات‌متحده را اشغال می‌کنند.

مانند خود صنعت قهوه، NCA نسبت به آنچه دقیقاً «قهوه مخصوص» تعریف می‌کند، کمی نامتعادل است که شامل نظرسنجی با یک نمونه نماینده ملی از بیش از 1500 بزرگسال در سنین و قومیت‌های مختلف است. در این مقاله قهوه ویژه به‌عنوان «هر نوع نوشیدنی بر پایه اسپرسو (لاته، کاپوچینو و غیره)، نوشیدنی غیر اسپرسو (مخلوط منجمد، دم‌کرده سرد، نیترو) و قهوه سنتی تعریف‌شده است که مصرف‌کنندگان از دانه‌های قهوه ممتاز و دانه‌های آن استفاده می‌کنند.»

در گزارش‌های سال‌های گذشته، این گروه قبلاً این دسته را به‌عنوان «لذیذ» معرفی می‌کرد.

یافته‌های گزارش روند مصرف قهوه ویژه

کل گزارش 64 صفحه‌ای در دسترس است، اما در اینجا برخی از جالب‌ترین یافته‌ها ارائه‌شده آمده است:

روند کلی مصرف قهوه ویژه

36 درصد از افراد بالای 18 سال نوشیدن قهوه مخصوص در روز گذشته را گزارش کردند، درحالی‌که 58 درصد از نوشیدن حداقل یک فنجان قهوه را گزارش کردند.

درحالی‌که همه‌گیری قطعاً در کوتاه‌مدت بر الگوی مصرف تأثیر گذاشته است، اما این امر می‌تواند در صنعت قهوه تخصصی نگران‌کننده باشد، زیرا مصرف کالای تخصصی طی سه سال گذشته با روند نزولی ادامه داشته است. گزارش‌های گذشته NCA نشان‌دهنده مصرف روزانه تخصصی قهوه / غذای لذیذ 41٪ در 18-2017، در ژانویه 2020 به 39٪ کاهش‌یافته و در ژانویه 2021 به 36٪ کاهش‌یافته است.

NCA همچنین خاطرنشان کرد که عامل اصلی این روند مصرف رو به پایین (4 درصد) قهوه سنتی دانه کامل یا آسیاب شده است، در مقایسه با چیزهایی مانند نوشیدنی‌های پایه اسپرسو، نوشیدنی‌های آماده برای نوشیدن یا غلاف‌های یک وعده شناخته می‌شوند.

22٪ گزارش کردند که روز گذشته یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو نوشیده‌اند، درحالی‌که 13٪ یک نوشیدنی غیر اسپرسو نوشیده‌اند.

در میان تمام نوشندگان قهوه، دستگاه‌های قطره‌چکان اتوماتیک و دستگاه‌های تولیدکننده غلاف یکبار مصرف متداول‌ترین روش‌های تهیه خانگی در طی روز گذشته بودند. گرچه این مورد در بین نوشندگان خاص قهوه نیز صادق بود، اما این افراد به‌احتمال‌زیاد از روش‌های آماده‌سازی «طاقچه» مانند پرس فرانسه (5٪)، قابلمه موکا (3٪) یا دمی (2٪) استفاده می‌کردند.

روند جمعیتی مصرف قهوه ویژه

نوشیدنی‌های مخصوص قهوه که خود گزارش داده بودند به 50/50 زن و مرد تقسیم شدند.

60٪ از افراد خاص نوشیدن قهوه در خانواده خود فرزندی ندارند.

44٪ از نوشیدنی‌های خاص قهوه گفتند که «کباب تیره» را دوست دارند، درحالی‌که 16٪ «کباب سبک» را دوست دارند.

39٪ از نوشیدنی‌های خاص قهوه گفتند که سعی کردند نوشیدنی‌های معمول «خارج از خانه» خود را در خانه تهیه کنند، اما گفتند «این همان نیست»

در میان گروه‌های قومی نماینده در این مطالعه (مشخص‌شده به‌عنوان آمریکایی‌های اسپانیایی‌تبار، قفقازی، آفریقایی-آمریکایی و آسیایی-آمریکایی)، مصرف روز گذشته قهوه مخصوص در میان آمریکایی‌های اسپانیایی‌تبار (44٪) بیشترین میزان مصرف قهوه، ناشی از نوشیدنی‌های مستقر در اسپرسو بود. آمریکایی‌های آسیایی-آمریکایی با 38٪، قفقازی‌ها با 35٪ و آفریقایی-آمریکایی ها (28٪) پیروی می‌کنند.

منبع: daily coffee news

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زنان در قهوه

امضای تفاهم‌نامه برای تقویت زنان در قهوه

مجله قهوه – اتحادیه بین‌المللی قهوه زنان (IWCA) تفاهم‌نامه همکاری با سازمان غیرانتفاعی Alliance for …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *