قهوه ووش ووش

بررسی قهوه ووش ووش اتیوپی -2

مجله قهوه – قهوه ووش ووش (Wush Wush coffee) گونه‌ای کم بازده و کمیاب است که طی چند سال گذشته در قهوه‌های خاص محبوب شده است و در اصل در اتیوپی یافت می‌شود.

در مقایسه با گیشا و سایر ارقام کمیاب معروف، قهوه ووش ووش دارای یک مشخصات جام منحصربه‌فرد است که می‌تواند حتی باریستاهای باتجربه را بی‌حس و متعجب کند؛ اما چرا این قهوه بسیار محبوب است؟

برای پاسخ دادن به این سؤال با النا لوکتوا از Ally Coffee، پاتریک Seeney از New Order Coffee و Jon Allen از آزمایشگاه قهوه Onyx صحبت کردم.

آن‌ها در مورد تاریخچه و مشخصات حسی یکی از جذاب‌ترین انواع در بخش قهوه به من گفتند که در ادامه بخش دوم آن را با هم می‌خوانیم:

پروفایل جام قهوه ووش ووش

النا در مورد تجربه چشایی خود با قهوه ووش ووش توضیح می‌دهد:

«من در طول 5 سال گذشته چندین بار از چهار مزرعه مختلف قهوه ووش ووش را در کلمبیا [چشیدم]. هرکدام شخصیت، شدت و عطروطعم خاص خود را دارند، با نت‌هایی مانند زغال‌اخته، وانیل، افرا و اسطوخودوس.»

«گاهی اوقات دارای یادداشت‌های ادویه‌دار یا گیاهی و همچنین [طعم‌دهنده] توت‌فرنگی نارس است.

بی‌انصافی است اگر بگوییم که تمام قهوه ووش ووش ها در انواع مختلف خود طعم یکسانی دارند.»

برشته کاری قهوه

لوبیای قهوه به‌عنوان مشخصات خاص عطروطعم، از نظر ظاهری نیز غیرمتعارف است.

پاتریک هنگام پروفایل این قهوه برای اولین بار می‌گوید که رستری‌ها باید مراقبت این نوع قهوه باشند.

وی می‌گوید: «همه لوبیاها بسیار متفاوت و واقعاً ریز هستند، به این معنی كه جریان هوا آن‌ها را به داخل جمع كننده دانه‌ها می‌اندازد.»

لوبیا با اندازه کوچکتر معمولاً غلیظ‌تر هستند، به این معنی که قندها در طی تفت بیشتر رشد می‌کنند.

درنهایت، این به معنی پروفایل‌های طعم شیرین و پیچیده‌تر در فنجان است.

روش‌های تجربی نیز در انواع مختلفی مانند قهوه ووش ووش معمول است، زیرا تولیدکنندگان سعی می‌کنند خصوصیات میوه‌ای قهوه را بالاتر ببرند.

درحالی‌که این فرآیندها می‌توانند باعث ایجاد طعم‌های باکیفیت و منحصربه‌فرد شوند،

اما تخمیر بیش‌ازحد می‌تواند قهوه‌های بیش‌ازحد اسیدی تولید کند که دارای طعم‌های فلزی هستند.

آینده قهوه ووش ووش در صنعت قهوه

طبق تجربه جون، انواع کمیاب و ناشناخته قهوه می‌توانند موردتوجه مشتریان قرار بگیرند. بااین‌حال، او می‌گوید قهوه ووش ووش از منحصربه‌فرد و شیرینی خاصی برخوردار است که مصرف‌کنندگان از آن لذت می‌برند.

بااین‌وجود، حتی اگر قهوه نمای حسی مطلوبی داشته باشد، اما در نظر گرفتن آنچه بازار به دنبال آن است مهم است.

بااین‌حال، درحالی‌که Geisha اکنون نیرویی برای حساب کردن در بخش جهانی قهوه است، قهوه ووش ووش هنوز راه بسیاری برای ظهور دارد. تولیدکنندگان، بازرگانان و رستری‌ها به‌طور یکسان هنوز در تلاش‌اند مشخصات و دید آن را در بخش قهوه بهبود دهند.

درنهایت، به لطف مشخصات طعم، انعطاف‌پذیری و مقاومت بسیار مطلوب، ممکن است طولی نکشد که این اتفاق بیفتد. بار دیگری که به کافی‌شاپ ویژه محلی خود مراجعه کردید، مراقب این قهوه بی‌نظیر باشید. این قهوه می‌تواند سهم بزرگی در دهه‌های آینده داشته باشد.


منبع: perfect daily grind

تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

زیمبابوه

روند تولید قهوه در زیمبابوه – 2

مجله قهوه – در اوایل دهه 1990، زیمبابوه یک تولیدکننده شناخته‌شده قهوه به شمار می‌رفت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *