مجله قهوه – زردآلوهای شیرین یک لعاب عالی برای قسمت نرم گوشت فیله ایجاد میکنند و با افزودن کمی اسپرسو طعم و مزه قوی به این غذا میافزاید. سعی کنید گوشت فیله خود را بیشازحد نپزید تا خشک نشود.
زمان آمادهسازی گوشت فیله برشتهشده : 1 ساعت و 15 دقیقه
خدمت میکند: 12
عناصر مورداستفاده در گوشت فیله برشتهشده :
- گوشت فیله بدون استخوان (3 پوند، اصلاحشده)
- نمک (3/4 قاشق چایخوری)
- عصاره زردآلو (1 فنجان)
- خردل دیژون (2 قاشق غذاخوری)
- سیر (2 حبه، خردشده)
- آب مرغ (1/2 فنجان، نمک کم)
- روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری)
- فلفل سیاه (1/2 قاشق چایخوری)
- پودر اسپرسو فوری (2 قاشق غذاخوری)
- سس Worcestershire (4 قاشق چایخوری)
- میخک زمینی (1/4 قاشق چایخوری)
دستورالعمل تهیه گوشت فیله برشتهشده :
- فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید و روی یک ورق پخت را با فویل قرار دهید.
- از ریسمان آشپزخانه برای بستن گوشت فله استفاده کنید و سپس آن را با مالیدن فلفل، نمک و روغن بپوشانید و داخل تابه بریزید.
- به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
- اسپرسو، ووسترشایر، میخک، مواد زردآلو، خردل و سیر را در قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه روی شعله متوسط گرم کنید و از روی شعله بردارید.
- از لعاب برای آغشته کردن گوشت فیله استفاده کنید، مقداری از لعاب را در تابه بگذارید. گوشت را کمی تفت دهید و از یک دماسنج برای آزمایش گوشت استفاده کنید. باید 140 درجه فارنهایت را بخواند. از فر خارج کنید و روی تخته برش قرار دهید، اجازه دهید 10 دقیقه قبل از برش خنک شود.
- آبگوشت را درون تابه با سس بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
- رشته را از گوشت و ورقه بردارید. روی آن را با سس آغشته کرده و سرو کنید.
منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock
Apricot Espresso Glazed Roast Pork Loin
Sweet apricots make a great glaze for tender pork loin and by adding a bit of espresso adds a robust burst of flavor to this dish. Try not to overcook your pork as to not dry it out.
Preparation Time: 1 hour and 15 minutes
Serves: 12
Ingredients:
- Boneless pork loin (3 lb., trimmed)
- Salt (3/4 teaspoon)
- Apricot preserves (1 cup)
- Dijon mustard (2 tablespoons)
- Garlic (2 cloves, diced)
- Chicken broth (1/2 cup, low salt)
- Extra virgin olive oil (1 tablespoon)
- Black pepper (1/2 teaspoon)
- Instant espresso powder (2 tablespoons)
- Worcestershire sauce (4 teaspoons)
- Ground cloves (1/4 teaspoon)
Directions:
- Set oven to 375˚F and line a baking sheet with foil.
- Use kitchen string to tie pork then coat by rubbing pepper, salt and oil and put into pan.
- Put into oven for 30 minutes.
- Put espresso, Worcestershire, cloves, apricot preserves, mustard and garlic into a saucepan and heat for 1 minute over a medium flame then take from flame.
- Use the glaze to brush pork all over, leave some of glaze in pan. Roast pork some more and use a thermometer to test meat; it should read 140˚F. Take from oven and put onto a cutting board, allow cooling for 10 minutes before slicing.
- Put broth into pan with sauce and bring to a boil until sauce starts to thicken.
- Take string from pork and slice; top with sauce and serve.
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.