مجله قهوه – از پزشکان و کارشناسان پزشکی گرفته تا متخصصان تغذیه و مربیان ورزشی، فواید سلامتی قهوه در طی سالهای گذشته توسط متخصصان پزشکی و مراقبتهای بهداشتی بهخوبی اثباتشده است.
بااینحال، در سالهای اخیر، بحثهای زیادی در مورد چگونگی تأثیر قهوه بر سلامت انسان وجود دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فواید سلامتی قهوه، با بیل موری، رئیس و مدیرعامل انجمن ملی قهوه (NCA) صحبت کردم که در ادامه بخش دوم آن را میخوانید:
قهوه، سرطان و پیشنهاد 65
علیرغم حجم گسترده تحقیقات در مورد فواید سلامتی قهوه ، همچنان تفکرات غلطی در صنعت وجود دارد.
شاید یکی از مهمترین موارد تصورات غلط در مورد قهوه، ایالت کالیفرنیا 65 باشد.
پیشنهاد 65 که بهطور رسمی بهعنوان قانون نوشیدن آب آشامیدنی و اجرای سموم در سال 1986 شناخته میشود،
بهعنوان ابتکار رأیگیری در سال 1986 تصویب شد. این امر از ایالت کالیفرنیا برای انتشار (و بهروزرسانی) فهرستی از مواد شناختهشده برای ایجاد سرطان، نقایص مادرزادی استفاده میکند و یا سایر آسیبهای باروری.
در حال حاضر این لیست شامل بیش از 900 ماده مختلف مصنوعی و طبیعی است.
همچنین از مشاغل در کالیفرنیا خواسته میشود تا هشدارهایی را درباره هر محصولی حاوی هر یک از این مواد ارائه دهند، به این معنی که فروش آنها در تئوری دشوارتر است.
در سال 2018، قاضی دادگاه عالی شهرستان لسآنجلس اعلام كرد كه كباب كنندگان قهوه و خردهفروشان نتوانستهاند ثابت كنند كه سطح خاصی از آكریل آمید – ماده شیمیایی كه هنگام برشته شدن دانههای قهوه ایجاد میشود – خطر قابلتوجهی برای سرطان ندارد.
نگرانی در خصوص پیشنهاد 65 و فواید سلامتی قهوه
این بدان معنی است که قهوه تحت عنوان ماده 65 بهعنوان یک ماده سرطانزا احتمالی درج میشود و همه مشاغل قهوه در کالیفرنیا مجبور به تبلیغ آن هستند.
بیل میگوید: «پیشنهاد 65 این ترس را در مردم ایجاد میکرد که قهوه به هر طریقی با سرطان در ارتباط است، باوجود تمام شواهد خلاف آن.
هنگامیکه ایالت کالیفرنیا برچسبی را به قهوه مرتبط میکند که آن را با سرطان مرتبط میکند، نهتنها پیامی را برای افراد قهوه خلاف واقع ارسال میکنید،
بلکه بهطور بالقوه به کشاورزان قهوه که با کاهش تقاضا روبرو میشوند آسیب میرسانید.»
پس از یک سال، در ژوئن 2019، حکمی صادر شد که اظهار داشت قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی موجود در قهوه خطر قابلتوجهی برای سرطان ندارد. این قهوه را از اخطار سرطان Proposition 65 معاف کرد.
این مورد همچنین توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) موردبررسی قرار گرفت که از این نظر که قهوه سرطانزا نیست حمایت کرد و خاطرنشان کرد که حتی میتواند به محافظت در برابر برخی از انواع سرطان کمک کند.
بااینحال، علیرغم این حکم، برخی معتقدند که رسانهای شدن پرونده قبلاً تأثیر داشته است.
اگر مصرفکنندگان اعتقاد داشته باشند که قهوه بو داده سرطانزا است، علیرغم تحقیقات و تصمیم قانونی برخلاف این، این امر باعث آسیب به مشاغل قهوه در سراسر زنجیره تأمین خواهد شد.
بیل در پایان توضیح میدهد که مصرفکنندگان باید خودشان به واقعیتها نزدیک شوند.
او میگوید: «هنگامیکه مصرفکنندگان به اطلاعات بهداشتی نگاه میکنند، كاری كه واقعاً باید انجام دهند این است كه تمام سروصدا را كاهش داده و از شواهد قریب بهاتفاق مشاوره بگیرند.»
سخن آخر
طی سالها، تحقیقات گستردهای در مورد فواید قهوه برای سلامتی انجامشده است.
به همین ترتیب، در سالهای اخیر، این ماده بهعنوان یکی از مؤلفههای اصلی یک رژیم غذایی سالم و متعادل معرفیشده است.
قهوه هرروز تقویت کافئین موردنیاز میلیونها نفر را فراهم میکند.
فراتر از این، همچنین منبع غنی از آنتیاکسیدان است که میتواند منجر به کاهش خطر ابتلا به تعدادی از بیماریهای جدی شود.
درحالیکه تصورات غلط وجود دارد، مطالعات و تحقیقات عمدتاً از مزایای تغذیهای و بهداشتی قهوه حمایت میکنند.
بنابراین دفعه بعدی که به سراغ نوشیدنی انرژیزا میروید یا در مصرف کالری خود تجدیدنظر میکنید، بهجای آنیک فنجان قهوه باکیفیت دمکنید.
منبع: perfect daily grind
تنظیم و گردآوری بهنام حاتم جعفری
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.