لاته زرده تخم‌مرغ

آشپزی با قهوه: لاته زرده تخم‌مرغ

مجله قهوه – اگر عاشق تخم‌مرغ در زمان کریسمس هستید، از نوشیدنی اسپرسو لاته زرده تخم‌مرغ لذت خواهید برد. آن را با خوبی از کف و شیر با یک ماده از تخم‌مرغ پر می‌کنند.

زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه

تعداد: 1

عناصر لاته زرده تخم‌مرغ

  • 2٪ شیر
  • جوز هندی زمینی
  • زرده تخم‌مرغ (2/3 فنجان)
  • اسپرسو دم‌کرده (1.5 اونس مایع)

دستورالعمل تهیه لاته زرده تخم‌مرغ

  1. زرده تخم‌مرغ و شیر را در پارچ بخار ریخته و با استفاده از عصای بخار آن را تا دمای 165 درجه فارنهایت گرم‌کنید.
  2. اسپرسو را آماده کرده و درون یک فنجان بریزید. مخلوط تخم‌مرغ را روی اسپرسو اضافه کنید بدون اینکه کف آن تمام شود.
  3. کف را با قاشق روی قهوه بریزید و یک دانه جوز هندی اضافه کنید.

منبع: 25 Energizing Coffee Recipes – A Coffee lover’s delight, BY Gordon Rock

 

Eggnog Latte

If you love eggnog at Christmas time then you will enjoy this espresso drink. It is filled with foamy and milky goodness with a hint of eggnog.

Preparation Time: 5 minutes

Serves: 1

Ingredients:

  • 2% milk
  • Ground nutmeg
  • Eggnog (2/3 cup)
  • Jigger brewed espresso (1.5 fluid oz.)

Directions:

  1. Pour eggnog and milk in a steaming pitcher and warm to 165˚F by using a steam wand.
  2. Prepare espresso and pour into a cup.  Add eggnog mixture onto espresso without all the foam.
  3. Spoon the foam onto the coffee and add a dash of nutmeg.
  4. مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.

    مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

    اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

    آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

    آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

    آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

    آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

    آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

    آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

    آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

    آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

    آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

    آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

    آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

    آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

    آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

    باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

    مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

    آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

    آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

    آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

    با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

    آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

    آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

    آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

    آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

    آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

    کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

    آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

    آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

    آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

    آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

    آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

    آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

    آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

    آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

    آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

    آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

    jamaica coffee

    آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

    ethiopia coffee

    آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

    آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

تیرامیسو

طرز تهیه تیرامیسو ایتالیایی -2

مجله قهوه – تیرامیسو یکی از محبوب‌ترین دسرها در کل جهان است. این یک غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *