Weighing scales

واژه نامه تحلیلی قهوه: ترازو توزین Weighing scales

مجله قهوه – مجموعه‌ای از ترازوها Weighing scales در دنیای تولید تخصصی به امری عادی تبدیل‌شده است. اکنون دشوار است باور کنیم که درست چند سال پیش، توزین دقیق مقادیر / نسبت‌ها عملی سخت به نظر می‌رسید و بنابراین غیرمعمول بود.

گفتن این امر، مدت‌هاست که در تهیه قهوه فیلتری وجود دارد که احتمالاً فقط به دلیل سهولت نسبی آن در مقایسه با اسپرسو است.

نسبت دقیق مواد مورداستفاده تأثیر زیادی در موفقیت دم آوری دارد. این در مورد قهوه نیز صادق است.

اندازه‌گیری با چشم به‌سادگی کافی نیست.

دو آسیاب مختلف فضای متفاوتی را اشغال می‌کنند و قهوه شکفته می‌تواند حجم آب را پنهان کند.

داشتن یک مقیاس مناسب و معقول که هم سریع خوانده شود و هم با دو رقم اعشار اندازه‌گیری شود، تفاوت زیادی ایجاد می‌کند.

جالب است که جنبش تخصص در ابتدا از حجم‌سنجی فاصله گرفت زیرا به‌عنوان «فشار دادن دکمه» تلقی می‌شد.

سپس به سمت مقیاس‌ها حرکت کردیم و دوزها و شات ها را وزن کردیم و درنهایت فهمیدیم که آن دکمه‌های از پیش تعیین‌شده واقعاً می‌توانند بسیار مفید باشند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Weighing scales

A set of scales has become commonplace in the world of speciality brewing.

It is hard now to believe that, just a few years ago, weighing exact quantities/ratios seemed a drastic practice and was therefore uncommon.

Saying that, it has long been practised in filter-coffee brewing, most likely due just to its relative ease there compared with espresso.

A useful comparison is baking.

The precise ratios of ingredients used have a big impact on the success of baked goods.

This is also true of coffee.

Measuring by eye is simply not good enough.

Two different grinds will take up different amounts of space, and blooming coffee can obscure water volumes. Having a decent set of scales that is both quick to read and measures to two decimal places makes a big difference.

Interestingly, the speciality movement initially distanced itself from volumetrics as it was seen as “button pushing”.

Then we moved over to scales and weighed doses and shots, and eventually realized that those preset buttons could actually be very useful.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *