Water

واژه نامه تحلیلی قهوه: آب Water

مجله قهوه – آب Water شریک آرام و دست‌نیافتنی قهوه است. بدون آن نمی‌توانید قهوه درست کنید و متأسفانه تفاوت‌های ظریف در ترکیب آب به‌شدت باعث می‌شود که یک قهوه موردعلاقه شما باشد.

در سال‌های اخیر دوباره تمرکز بر روی اهمیت آب صورت گرفته است، زیرا کل جامعه به دنبال درک بیشتر در مورد قهوه هستند.

مدت‌ها بود که درک شده بود که کیفیت آب مهم است، اما اکنون ما به دنبال این هستیم که ببینیم دقیقاً چگونه بر طعم تأثیر می‌گذارد.

یک ایده کلیدی برای استفاده در آب این است که آب خوش‌طعم لزوماً قهوه خوش‌طعمی ایجاد نمی‌کند.

محتوای بی‌کربنات که آب بطری مارک‌دار را به آب بسیار صافی برای نوشیدن تبدیل می‌کند، عامل از بین بردن اسیدیته و شیرینی قهوه است.

نکته اصلی این است که به آب به‌عنوان یک حلال فکر کنید و در نظر بگیرید که چگونه این کار را انجام می‌دهد.

سه عنصر مهم در مورد طعم و مزه در قهوه کلسیم، منیزیم و بی‌کربنات است.

تمام قهوه‌ها درواقع متناسب با یک آب مشخص بوداده می‌شوند – یعنی هرکدام از آب‌ها برای چشیدن و کنترل کیفیت برشته / قهوه استفاده می‌شود.

این به این معنی است که برشته‌ها و قهوه‌های مختلف متناسب با آب‌های مختلف هستند.

اگر واقعاً اهل جواهرسازی هستید، می‌توانید مواد معدنی بخرید و آب خود را «تولید» کنید.

بازی با آب‌های بطری شده نیز محبوب است، درحالی‌که سیستم‌های تصفیه قهوه محور بهتری در آینده نزدیک ظاهر می‌شوند.

جنبه دیگر آب تأثیر آن بر تجهیزات است.

تجمع مقیاس یک مشکل معمول در مناطق متوسط ​​به سختی آب است و این باعث خرابی قطعات کوچک دستگاه‌های اسپرسو می‌شود.

پتانسیل آب‌های اسیدی برای خوردگی فلزات کمتر معمول اما مشکل‌ساز است.

در کل، آب قسمت بزرگی از معادله قهوه است، اما فراموش کردن آن به طرز شگفت‌آوری آسان است.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Water

Water is the quiet and elusive partner of coffee.

You cannot make coffee without it, and unfortunately subtle differences in water composition drastically alter the favour of a coffee.

In recent years there has been a renewed focus on the importance of water, as the whole community seeks to understand more and more about coffee.

It has long been understood that water quality matters, but now we are looking to see exactly how it affects flavour.

A key notion to take on board is that good-tasting water does not necessarily make good-tasting coffee.

The bicarbonate content that makes a branded bottled water a very smooth water to drink is responsible for removing acidity and sweetness in coffee.

The key is to think about water as a solvent and to consider how it does that job.

The three most important elements as far as flavour in coffee is concerned are calcium, magnesium, and bicarbonate.

All coffee is actually roasted to suit a given water – that is, whichever water is used to taste and quality-control the roast/ coffee.

This means different roasts and coffees are likely to be suited to different waters.

If you are really into the geekery, you can buy minerals and “manufacture” your own water.

Playing with bottled waters is also popular, while better coffee-centric filtration systems are likely to emerge in the near future.

The other aspect of water is its impact on equipment.

Scale buildup is a common problem in medium to hard water areas, and this wreaks havoc on the tiny parts in espresso machines.

Less common but also problematic is the potential for acidic waters to corrode metals.

All in all, water is a mighty big part of the coffee equation, but one that is surprisingly easy to forget about.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *