Tamping

واژه نامه تحلیلی قهوه: تمپ کردن Tamping

مجله قهوه – تمپ کردن Tamping نوعی عمل فشرده‌سازی قهوه آسیاب شده به داخل سبد با استفاده از تمپر است – درواقع یک دیسک فلزی مدور و مسطح با دسته.

این روش بخشی از تهیه اسپرسو است.

تمپ کردن دقیقاً چه‌کاری انجام می‌دهد؟ هدف این است که آب تحت‌فشار به‌طور مساوی از بستر قهوه عبور کند و طعم آن را از همه زمینه‌ها بگیرد.

اگر نگاهی به آب خارج‌شده از دستگاه بیندازید، مانند دوش آب است که دارای چندین جریان آب است. ما نمی‌خواهیم آب از این طریق در قهوه جریان یابد. با لمس قهوه، مانعی ایجاد می‌کنیم که باعث می‌شود آب مانند یک دیسک در بالای قهوه جمع شود و سپس، وقتی دیگر جایی برای رفتن آن نباشد، آب از تمام قهوه‌ها عبور می‌کند.

یک تصور غلط رایج این است که تمپ کردن می‌تواند به‌طور چشمگیری بر استخراج تأثیر بگذارد. مطمئناً با تغییر در نحوه بسته‌بندی قهوه بر یکنواختی استخراج تأثیر می‌گذارد، اما اگر به‌عنوان‌مثال آسیاب شما خیلی درشت باشد و نتوانید طعم کافی قهوه را به دست آورید، سخت‌کوشی این کار را جبران نمی‌کند.

منبع: The Coffee Dictionary, Maxwell Colonna

Tamping

Tamping is the act of compressing ground coffee down into the basket with the use of a tamper – effectively a flat circular metal disc with a handle.

This technique is part of preparing espresso.

What exactly does tamping do? The goal is to get the pressurized water to pass through the bed of coffee evenly, picking up the flavour from all the grounds.

If you take a look at the water exiting the machine, it is like a shower, featuring several streams of water.

We do not want the water to carry on through the coffee like this.

By tamping the coffee we create a barrier, causing the water to pool on top of the coffee like a disc, and then, when there is no longer anywhere for it to go, the water passes through all the coffee.

A common misconception is that tamping can dramatically impact extraction.

It certainly affects the evenness of extraction by changing how the coffee is packed, but if, for example, your grind is very coarse and you cannot get enough flavour out of the coffee, tamping hard will not compensate for this.

مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.


مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee

jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee

ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee

همچنین ببینید

Limu

واژه نامه تحلیلی قهوه: قهوه لیمو اتیوپی Limu

مجله قهوه – قهوه عربیکا اتیوپی لیمو (Limu) یک قهوه اتیوپی فرآوری شده مرطوب (شسته) …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *