مجله قهوه – دیوید شومر، پیشگام صنعت قهوه و بنیانگذار Espresso Vivace، در زمان همهگیری COVID-19، از طریق آموزش مشغول بوده است. شومر بهعنوان یک ابتکار همراه برای انتشار در آینده نسخه اصلاحشده و بهروز شده کتاب خود که اکنون «کمال اسپرسو» نامیده میشود، یک دوره آموزش ویدیویی آنلاین را با عنوان سمینار کمال اسپرسو راهاندازی کرده است.
این فیلم 53 دقیقهای تقریباً به تمام جنبههای درک و تهیه اسپرسو میپردازد که از قهوه شروع میشود، ازجمله انتخاب، بو دادن و ذخیرهسازی. این شامل یک فرورفتن عمیق در نظریه آسیاب و گزینههای تجهیزات است – موضوعی که شومر در سالهای اخیر بهخصوص درباره آن صحبت کرده است – و از طریق تکنیکهای باریستا در مورد تهیه سبد، دوز و توزیع، تمپ و استخراج، از طریق بخار شیر و هنر لاته ادامه میدهد.
شومر، یک تکنسین الکترونیک نیروی هوایی ایالاتمتحده، هواشناس بوئینگ و فلوت؛ از فیلم بهعنوان وسیلهای برای تبلیغ انتشار اصلی «قهوه اسپرسو: تکنیکهای حرفهای» یا کمال اسپرسو در سال 1996 استقبال کرد.
شومر گفت: «این پیشرفت بسیار بیشتری نشان میدهد، زیرا ما 32 سال است كه همه جوانب را اصلاح میکنیم. اطلاعات موجود شاید عامل تعیینکننده در بقای بسیاری از مشاغل در رقابت با Big Green و سایر افراد مستقل باشد.»
این ویدئو برای اجاره 30 روزه با پرداخت 75 دلار در دسترس است، به گفته شومر با توجه به هزینه بیشتر سمینارهای آموزش حضوری در Espresso Vivace در سیاتل، جایی که تجارت خردهفروشی به دلیل همهگیر شدن بیماری کند شده است، تعیین آن دشوار است. بااینحال، شومر گفت که مشتریان دائمی مغازهها از توانایی شرکت در سازگاری و باز ماندن بسیار استقبال کردهاند.
شومر گفت که او مشتاقانه منتظر سفر و افزایش آموزش حرفهای و مشاوره خود از طریق راهاندازی مشاوره شومر در اواخر سال جاری است. قرار است «کمال اسپرسو» اواخر زمستان منتشر شود؛ بااینحال، سمینار ویدیویی هماکنون در دسترس است.
منبع daily coffee news
مجله قهوه را در اینستاگرام دنبال کنید.
مجله تخصصی صنعت قهوه coffee magazine

اخبار روز صنعت قهوه در مجله خبری قهوه coffee news

آشنایی با انواع قهوه و ویژگی های قهوه types of coffee

آشنایی با تاریخچه قهوه history of coffee

آشنایی با تولید قهوه و روش های برشته کاری قهوه coffee roasting

آشنایی با برندهای قهوه coffee brands

آشنایی با خواص قهوه و فواید آن properties of coffee

آشنایی با روش های دم آوری قهوه coffee brewing

آشنایی با کافه های مطرح دنیا the cafe

آشنایی با اصطلاحات قهوه در دانشنامه تصویری قهوه picture coffee dictionary

آشنایی با آموزش تصویری دم آوری قهوه در مجله تصویری قهوه

آشنایی با واژگان قهوه در واژه نامه تحلیلی قهوه coffee dictionary

آشنایی با طرز تهیه و دستورالعمل انواع غذا با استفاده از قهوه در بخش آشپزی قهوه cooking with coffee

آشنایی با انواع تجهیزات صنعت قهوه و دم آوری coffee accessories

آشنایی با درجات آسیاب قهوه متناسب با انواع روش های دم آوری coffee grinder

باریستای خود باشید! آشنایی و طرز تهیه انواع نوشیدنی قهوه در منزل barista

مطالب و فیلم های آموزشی ما را در کانال تلگرام مجله تخصصی صنعت قهوه مشاهده کنید

آشنایی با مراحل رست قهوه یا برشته کاری قهوه در مجله قهوه rosting coffee

آشنایی با انواع قهوه های ترکیبی blending coffee

آشنایی با بهترین و مرغوب ترین قهوه های جهان best coffee

با ما در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز همراه باشید

آشنایی با انواع قهوه های تک خاستگاه (سینگل اورجین) single-origin coffee

آشنایی با انواع قهوه عربیکا arabica coffee

آشنایی با انواع قهوه روبوستا robusta coffee

آشنایی با قهوه سبز لاغری و خواص مفید آن green coffee

آشنایی با خواص و فراید قهوه و سلامتی properties coffee

کافئین در قهوه و خواص آن برای بدن انسان caffeine

آشنایی با قهوه اسپرسو و نوشیدنی های بر پایه اسپرسو espresso coffee

آشنایی با قهوه ترک turkish coffee

آشنایی با قهوه فرانسه و دستگاه قهوه ساز فرنچ پرس french press

آشنایی با دستگاه قهوه ساز اروپرس aeropress

آشنایی با دستگاه قهوه ساز V60 و قهوه دمی V60

آشنایی با دستگاه قهوه ساز سایفون و قهوه های موج سوم siphon coffee

آشنایی با قهوه کلد برو یا قهوه سرد دم cold brew coffee

آشنایی با دستگاه قهوه ساز کمکس chemex

آشنایی با دستگاه قهوه ساز موکاپات moka pot

آشنایی با قهوه بلومانتین جامائیکا و ویژگی های آن blue mauntain coffee
jamaica coffee

آشنایی با قهوه اتیوپی یورگاچف (قهوه یرگاچف) و ویژگی های آن yirgacheffe coffee
ethiopia coffee

آشنایی با قهوه گیشا پاناما و ویژگی های آن geisha coffee

آشنایی با قهوه بوربون و ویژگی های آن bourbon coffee
